Sari la conținut

Loredana 0754704646

Blonda561

Postări Recomandate

• Oras:Alba
Postat
Acum 1 oră, gherd24 a spus:
Acum 4 minute, gherd24 a spus:

Draga nu era vb de tine era vb de prietena/colega ta careia i-ai deschis topic pe Deva si 4 membri de i credere au spus ca e de etnie si de evitat don toate punctele de vedere  si ca o mica paranteza anuntul tau seamana pana la ultimul punctulet si virgula cu al al colegei tale ,si eu nu prea cred in coincidente si de asta am.pus si aici sa vada colegii de pe Alba cu ce au de-a face 

Dragul meu cel mai bine ar fi sa ma cunosti si dupa sa spui despre mine ..

• Oras:Cluj napoca
Postat

Fa bine si pune macar niste poze recente sa fie treaba buna ,pt orce dubiu,asa de incurajare

Postat
Acum 14 minute, trifoias a spus:

Fa bine si pune macar niste poze recente sa fie treaba buna ,pt orce dubiu,asa de incurajare

Pozele facute si puse aici sunt facute in locatia in care sunt acum si sunt facute acum  cateva zile 

Postat

Dragi colegi futaci,azi am marcat pe la duduia în cauza și am pus butucul la scorbura.

Treaba vine cam asa .încă încă la ușa ma așteptat fără secrete la nudu complet.corp drăguț sâni tzuguiati și moi .forme plăcute o fatsa dulce și atractiva....am optat un pachet complet ..fata deja era încinsă după clientu precedent care a unso cu ulei complet ..și câteva fire negre....ea fiind blonda complet...trecând peste asta.are un caracter fin și pro client nu te grăbește nu te oprește e amabila și cel mai important....sta la ciocan....de baiat ce sant nu sm dat ca surdu clopot. Era clar ca o doare și se mai zbate dar am fost finuts umeri craci și da i ciocane cât intra...și avea în ce. Genul elastic și încăpător...per total fata are ceva km și experienta de te lasă să faci antrenamente cât duce tractorul..ca idee am dus o lupta grea acolo cam 25 de mn de efort în transa cu mă-sa.. asortat cu normal și anal so înființat surubu în ambele șaibe da cam strângea mai bn pe poarta din dos....buna treaba și buna tocmeala.....recomand direct sa faceți o tura pe bicicleta....nota 

Op 7 cam basic 

Np 9 sta cum vrei nu se trage

Anal e fix cum iti dorești sa fie ...supusa

Igiena...mai multa atenție totuși....

Preț calitate ...genial....în viata mea nam primit servicii mai bune pt 100 lei

Nici măcar de la soție...mnahh alta poveste pt alta zi

• Like 1
Postat
Acum 22 minute, trifoias a spus:

Dragi colegi futaci,azi am marcat pe la duduia în cauza și am pus butucul la scorbura.

Treaba vine cam asa .încă încă la ușa ma așteptat fără secrete la nudu complet.corp drăguț sâni tzuguiati și moi .forme plăcute o fatsa dulce și atractiva....am optat un pachet complet ..fata deja era încinsă după clientu precedent care a unso cu ulei complet ..și câteva fire negre....ea fiind blonda complet...trecând peste asta.are un caracter fin și pro client nu te grăbește nu te oprește e amabila și cel mai important....sta la ciocan....de baiat ce sant nu sm dat ca surdu clopot. Era clar ca o doare și se mai zbate dar am fost finuts umeri craci și da i ciocane cât intra...și avea în ce. Genul elastic și încăpător...per total fata are ceva km și experienta de te lasă să faci antrenamente cât duce tractorul..ca idee am dus o lupta grea acolo cam 25 de mn de efort în transa cu mă-sa.. asortat cu normal și anal so înființat surubu în ambele șaibe da cam strângea mai bn pe poarta din dos....buna treaba și buna tocmeala.....recomand direct sa faceți o tura pe bicicleta....nota 

Op 7 cam basic 

Np 9 sta cum vrei nu se trage

Anal e fix cum iti dorești sa fie ...supusa

Igiena...mai multa atenție totuși....

Preț calitate ...genial....în viata mea nam primit servicii mai bune pt 100 lei

Nici măcar de la soție...mnahh alta poveste pt alta zi

Multumesc tare mult dragul meu si te mai astept cu drag ❤️❤️❤️❤️ Te puppp dulceee ❤️🥰😘

Postat
Acum 4 minute, Blonda561 a spus:

Multumesc tare mult dragul meu si te mai astept cu drag ❤️❤️❤️❤️ Te puppp dulceee ❤️🥰😘

Dam cioc de Paști

Postat
Acum 5 minute, povestitorul a spus:

Salut , 

Cred ca este una si acceaisi care activa in urma cu cateva luni in Severin . 

Acum 6 minute, povestitorul a spus:

Salut , 

Cred ca este una si acceaisi care activa in urma cu cateva luni in Severin . 

Dragul meu ma confunzi .. eu nici nu am fost in severin .. te rog numai scrie pe acest topic daca noi nici nu ne cunoastem nici nu am fost in Severin 

• Oras:Timisoara
Postat

Nu ai fost tu , a fost sosia ta 😂😂😂... bine ca ai plecat ca numai tu ai umplut publi ca 4 , 5 anunturi 😂😂 si in toate erau doar doua poze si la descriere era acelasi text . 

Si pune pozele tale , m ai facut sa urc ca prostul 4 etaje   . 

Postat
Acum 8 minute, povestitorul a spus:

Nu ai fost tu , a fost sosia ta 😂😂😂... bine ca ai plecat ca numai tu ai umplut publi ca 4 , 5 anunturi 😂😂 si in toate erau doar doua poze si la descriere era acelasi text . 

Si pune pozele tale , m ai facut sa urc ca prostul 4 etaje   . 

Draga numai lasa aici comentari proaste .. nici macar nu ne cunoastem .. eu nici macar nu am foat in severin .. vezi ca incurci persoana si lasi comentari aiurea . 

Postat
Acum 3 ore, Blonda561 a spus:

Draga numai lasa aici comentari proaste .. nici macar nu ne cunoastem .. eu nici macar nu am foat in severin .. vezi ca incurci persoana si lasi comentari aiurea . 

Nu cred ca te confund , chiar am.facut cunostinta 😉😉

Postat
Acum 8 minute, povestitorul a spus:

Nu cred ca te confund , chiar am.facut cunostinta 😉😉

Eu nu prea cred .. deoarece eu nu am lucrat in severin niciodata 😉

Postat
Acum 8 minute, Blonda561 a spus:

Eu nu prea cred .. deoarece eu nu am lucrat in severin niciodata 😉

Cred ca ai probleme cu memoria 😂😂😂... sau nu vrei sa iti aduci aminte 🙃🙃

Postat
Acum 13 minute, povestitorul a spus:

Cred ca ai probleme cu memoria 😂😂😂... sau nu vrei sa iti aduci aminte 🙃🙃

Auzi draga daca nu ne cunoastem si eu nu am fost in severin niciodata te rog eu frumos sa numai tot imi lasa comentari 😉

Postat
Acum 34 minute, Blonda561 a spus:

Auzi draga daca nu ne cunoastem si eu nu am fost in severin niciodata te rog eu frumos sa numai tot imi lasa comentari 😉

De ce sa  nu iti las comentarii !!?

Postat

Am vizitat-o pe Loredana tot ce pot sa spun despre ea este ca este o fata primitoare cu zâmbetul pe buze și cu o voce calda te face pe loc sa iti schimbi starea într-una bună și relaxatoare.  Ce pot spune despre ea este ca ,nu este pretențioasă nu zice nu la nimic . ( nici în exagerare ) 

note  OP 8  NP 10 face exact cum vrei tu locație 9 . 

PS. Cont nou deoarece mi sa furat telefonul și tot ce aveam în el nu am putut sa recuperez nimic . 

Postat

Sunt anunțurile ei alea multe, plus că i.a ajuns și colega bruneta azi. Am fost la blonda o dată, face totul neprotejat, nu am optat pentru așa ceva. Eram curios de anal. Nota 4. De evitat.

Postat
Acum 5 ore, putatare a spus:

Sunt anunțurile ei alea multe, plus că i.a ajuns și colega bruneta azi. Am fost la blonda o dată, face totul neprotejat, nu am optat pentru așa ceva. Eram curios de anal. Nota 4. De evitat.

Grăbește ? Nu sta ? Sau.... ?  Nu sa inteles nota 4 , cauza fiind ?  Mai dă-ne detalii, ciocane tarii băieți !!!!!

• Oras:Deva
  • Oras:Deva
Postat
Acum 5 ore, putatare a spus:

Ups. Ce blonda, piratate??? 

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.