djbobo00 Reputație: 31 Postat Mai 7, 2021 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Postat Mai 7, 2021 Nu merita sa mergeti..... Este grasa tare fara suparare, burta mare, pozele nu au nici o legatura cu ce gasesti in realitate. Jucarii are un bici si un vibrator, eu nu am fost pentru dominare dar sincer nu va duceti pt dominare ca nu are nici o treaba cu asta, asta este strict parerea mea. Eu cand am fost era in trening iar prestatia oral normal slabuta 1
publicuncut Reputație: 16 Postat Mai 7, 2021 Oras:Deva Oras:Deva Postat Mai 7, 2021 Vezi că imediat se ia și de tine că cine știe ce ai și tu 1 1
djbobo00 Reputație: 31 Postat Mai 7, 2021 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Postat Mai 7, 2021 Acum 48 minute, publicuncut a spus: Vezi că imediat se ia și de tine că cine știe ce ai și tu De aia nu mai pot eu. Eu doar mi-am exprimat parerea a sa nu mai fie si altii dezamagiti de ce vad la fata locului. Toate au poze super sexi in lenjerii incitante si cand le intrebi nu le au.... 1
toteu225200 Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2022 Postat Februarie 11, 2022 Mda, țepara. Astăzi am pățit și eu chestia asta. Aveți grija, eu din păcate nu am folosit căutarea numărului ei.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum