Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2022 Partajează Postat Iunie 3, 2022 12 hours ago, nicolas67 said: După Cluj,unde vei fi? Nu stiu sigur inca😅 Link spre comentariu
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Iunie 3, 2022 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Partajează Postat Iunie 3, 2022 Acum 2 ore, Laurette67 a spus: Nu stiu sigur inca😅 Am o sugestie...îți spun in privat! 😀 Link spre comentariu
bagabontulv Reputație: -1 Postat Iunie 10, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Iunie 10, 2022 Salut , esti in cluj ? si daca nu cand revi ? 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2022 Partajează Postat Iulie 4, 2022 Hello dragilor!😘 De miercuri voi fi disponibilă în oraș, pentru programări vă rog să mă contactați prin sms/whatsapp momentan❤️ Locația va fi în spate la Leroy Merlin , Str Aurel Vlaicu Link spre comentariu
Bursucul69 Reputație: 15 Postat Iulie 4, 2022 Oras:România Oras:România Partajează Postat Iulie 4, 2022 Acum 37 minute, Laurette67 a spus: Hello dragilor!😘 De miercuri voi fi disponibilă în oraș, pentru programări vă rog să mă contactați prin sms/whatsapp momentan❤️ Locația va fi în spate la Leroy Merlin , Str Aurel Vlaicu Hey draguțo ne poți da un refresh la lista de servicii? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2022 Partajează Postat Iulie 4, 2022 21 minutes ago, Bursucul69 said: Hey draguțo ne poți da un refresh la lista de servicii? Servicii oferite: 🔹 Oral (poate fi neprotejat în funcție de igienă) 🔹Normal(Doar Protejat) 🔹 Cunnilingus 🔹Annilingus(Pasiv) 🔹 FK 🔹Masaj cu ulei 🔹Handjob 🔹Footjob 🔹Footfetish 🔹Facesitting 🔹69 Extra : Finalizare Facială (COF) - 50 ➖NU FAC: Finalizare orală, Anal 🔸️Sunt dispusă și altor fantezii în limita bunului simț 😊 Deplasări(Outcall) -> Doar la hotel sau pensiune. Exclus regim hotelier,Airbnb etc. 🔸Incall -> 150/30 min , 300/h 🔸️Tariful la deplasare diferă față de cel din locație Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2022 Partajează Postat Iulie 7, 2022 Bună!😘 Disponibilă pentru programări 🔹️Voi cere confirmare la toate programările făcute din timp 🔹️150/fin, 300/ora 📍Locația-> Aurel Vlaicu 184 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2022 Partajează Postat Iulie 8, 2022 Bună! Disponibilă pentru programări 😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2022 Partajează Postat Iulie 9, 2022 Bună! Disponibilă pentru programări 🤗 Ultimele 2 zile în oraș 😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2022 Partajează Postat Iulie 10, 2022 Bună, ultima zi la voi în oraș 😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2022 Partajează Postat Iulie 10, 2022 Nu prea raspunzi la mesaje pe WhatsApp… Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 11, 2022 Partajează Postat August 11, 2022 Bună seara!💋 Începând de sâmbătă voi fi disponibilă în Cluj pentru câteva zile🥰 Pentru programări vă rog să mă contactați momentan sms/whatsapp. Vă pupăcesc😘 📍Locația->Gheorgheni , Str Teodor Mihali Link spre comentariu
Joe_Kenda Reputație: 137 Postat August 11, 2022 Partajează Postat August 11, 2022 Acum 2 ore, Laurette67 a spus: Bună seara!💋 Începând de sâmbătă voi fi disponibilă în Cluj pentru câteva zile🥰 Pentru programări vă rog să mă contactați momentan sms/whatsapp. Vă pupăcesc😘 📍Locația->Gheorgheni , Str Teodor Mihali buzele sunt naturale sau botox? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 11, 2022 Partajează Postat August 11, 2022 25 minutes ago, Joe_Kenda said: buzele sunt naturale sau botox? Naturale😅 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 13, 2022 Partajează Postat August 13, 2022 😘😘 Link spre comentariu
ionuut11 Reputație: 5 Postat August 13, 2022 Partajează Postat August 13, 2022 Salutare. Am fost in vizita la domnisoara Laura astazi. Este o tipa draguta, micuta de inaltime si comunicativa. Stie sa se muleze pe dorintele tale si isi da silinta sa fie pe placul tau. Programare facuta usor pe wapp, confirmata de ambele parti cu o ora si ceva fata de ora stabilita. Prima interactiune: Nu am gasit din prima scara si am fost ghidat de o voce calda si rabdatoare pana la usa ❤️ apoi am fost primit cu ospitalitate, servit cu ceva de baut si invitat la un dus. La un moment dat am spus ca mi-e cald si a dat aerul condionat mai tare, pentru confortul meu. Locatia: strada Teodor Mihali, aproape de Stadium Green; gasesti loc de parcare usor, este si benzinaria MOL aproape Servicii: ON- 8.5 , isi da silinta si nu se opreste pana nu-i spui tu; nu se grabeste. Are tendinte de deep. De ce doar 8.5? Pentru ca imi place deep si umed NP- 10, am incercat mai multe pozitii. Se misca bine, da contre, sta cum vrei. Nu este genul de tipa care sa spuna "asa nu" sau "asta nu fac". Nu este grabita si nu isi verifica telefonul, este atenta doar la ce vrei tu. Te atinge frumos cu mainile pe piept si schimba priviri. Aspect- 9, este o tipa draguta si micuta de inaltime; bine proportionata, are un fund bombat si sani frumosi. Locatie- 10, apartament curat, mi-a oferit prosop curat si uscat, avea mai multe geluri de dus. Un mare plus: Are aer conditionat ! +++ Igiena- 9, este ingrijita, miroase bine, are pielea fina Relatie client: 10, am detaliat mai sus de ce. FK? cred ca face, eu nu am incercat Time door to door? vreo 35 de minute. De revenit? DA Spor si ciocane tari!! 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 14, 2022 Partajează Postat August 14, 2022 11 hours ago, ionuut11 said: Salutare. Am fost in vizita la domnisoara Laura astazi. Este o tipa draguta, micuta de inaltime si comunicativa. Stie sa se muleze pe dorintele tale si isi da silinta sa fie pe placul tau. Programare facuta usor pe wapp, confirmata de ambele parti cu o ora si ceva fata de ora stabilita. Prima interactiune: Nu am gasit din prima scara si am fost ghidat de o voce calda si rabdatoare pana la usa ❤️ apoi am fost primit cu ospitalitate, servit cu ceva de baut si invitat la un dus. La un moment dat am spus ca mi-e cald si a dat aerul condionat mai tare, pentru confortul meu. Locatia: strada Teodor Mihali, aproape de Stadium Green; gasesti loc de parcare usor, este si benzinaria MOL aproape Servicii: ON- 8.5 , isi da silinta si nu se opreste pana nu-i spui tu; nu se grabeste. Are tendinte de deep. De ce doar 8.5? Pentru ca imi place deep si umed NP- 10, am incercat mai multe pozitii. Se misca bine, da contre, sta cum vrei. Nu este genul de tipa care sa spuna "asa nu" sau "asta nu fac". Nu este grabita si nu isi verifica telefonul, este atenta doar la ce vrei tu. Te atinge frumos cu mainile pe piept si schimba priviri. Aspect- 9, este o tipa draguta si micuta de inaltime; bine proportionata, are un fund bombat si sani frumosi. Locatie- 10, apartament curat, mi-a oferit prosop curat si uscat, avea mai multe geluri de dus. Un mare plus: Are aer conditionat ! +++ Igiena- 9, este ingrijita, miroase bine, are pielea fina Relatie client: 10, am detaliat mai sus de ce. FK? cred ca face, eu nu am incercat Time door to door? vreo 35 de minute. De revenit? DA Spor si ciocane tari!! Mulțumesc pentru vizită,mă bucur că a fost o experiență plăcută 💋 Link spre comentariu
maryn90 Reputație: 61 Postat August 15, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat August 15, 2022 Salutare am fost și eu aseară la această minunată domnișoară timp de două ore mi-am făcut programare pe wats up am stabilit totul. Pur și simplu m-am simțit extraordinar de bine cu ea lângă tine scapi de orice stres de orice greutate fata te întâmpină cu un zâmbet care te face sa te duci cu drag la ea timp de două ore am avut parte de tot ce am vrut eu fata se implica astfel încât să te simți bine în compania fata acesta sa comportat cu mine de parcă ar fi iubita mea nu vreau să detaliez condițiile din apartament pentru mine a fost ok toate este a nu știu câtă oară când merg la ea și de fiecare data când vine la Cluj o sa ii trec pragul . Pentru mine fata este de nota 10 clar este peste așteptări. Spor la futut Recomand 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 15, 2022 Partajează Postat August 15, 2022 25 minutes ago, maryn90 said: Salutare am fost și eu aseară la această minunată domnișoară timp de două ore mi-am făcut programare pe wats up am stabilit totul. Pur și simplu m-am simțit extraordinar de bine cu ea lângă tine scapi de orice stres de orice greutate fata te întâmpină cu un zâmbet care te face sa te duci cu drag la ea timp de două ore am avut parte de tot ce am vrut eu fata se implica astfel încât să te simți bine în compania fata acesta sa comportat cu mine de parcă ar fi iubita mea nu vreau să detaliez condițiile din apartament pentru mine a fost ok toate este a nu știu câtă oară când merg la ea și de fiecare data când vine la Cluj o sa ii trec pragul . Pentru mine fata este de nota 10 clar este peste așteptări. Spor la futut Recomand Mulțumesc pentru vizită, pupici!💋 Link spre comentariu
mr gentleman Reputație: 13 Postat August 15, 2022 Partajează Postat August 15, 2022 On 7/7/2022 at 1:45 PM, Laurette67 said: Bună!😘 Disponibilă pentru programări 🔹️Voi cere confirmare la toate programările făcute din timp 🔹️150/fin, 300/ora 📍Locația-> Aurel Vlaicu 184 Ce înălțime ai? 😘 Link spre comentariu
TonyCluj Reputație: 165 Postat August 16, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat August 16, 2022 La Laurette67. Am stabilit pe whatsapp o întâlnire de 2 ore, că mi-a părut că se pretează bine la un GFE. Au fost plusuri și minusuri, dar per total, pentru mine a fost o experiență deosebit de plăcută(mai ales sexual). Legat de poze, am recunoscut-o în majoritatea pozelor, dar nu în toate. Ori unele sunt prea retușate, ori sunt 2 fete, ori nu mă pricep eu. Oricum, în realitate pare mai micuță și mai tânără decât în poze. 😅 Locația, pe Theodor Mihali, un apartament de o cameră, micuț, dar super îngrijit. De fapt totul despre fata asta mi-a sugerat migală și atenție la detaliu. Am ajuns la ea, nu prea am avut ce povesti sincer, după 15 minute am mers la un duș, prosop curat, geluri de duș(unu mai ieftin, unu old spice mișto - poate ăsta al doilea era al ei 😂), apă de gură cu pahare; fain oricum. Am primit șlapii pe care mi i-a cerut să îi port(fain că nu uzi prin casă, nu așa fain că îs refolosiți, dar na, nu suntem la spital să umblăm în botoșei de unică folosință). Într-adevăr, a fost folositor aerul condiționat pt mine, numa na, ea avea nevoie de mai multă căldură decât mine, la un moment dat era cam rece. Am discutat puțin cum să decurgă treaba, m-am lăsat pe mâna ei la un masaj de relaxare. A folosit și ulei, cu acordul meu, nu m-am uitat de care. A masat mult și bine, m-am relaxat tare, intr-un mod plăcut, mai să adorm. Am încercat un fel de preludiu, am dat să încep cu sărutări, nu prea ne-am înțeles, fără FK, nu am cerut verbal, dar părea să nu vrea(zici că ținea dinții strâns închiși), nu am insistat așa că am trecut la oral protejat(eu am vrut protejat, cred că face și fără). Atât la masaj, cât și la oral, nu a trecut mai departe pana nu am zis eu. Mă așteptam că urmează să sugereze ea, dar nu. Cred că m-a masat vreo oră și oral vreo 10-15 minute fără să dea vreun semn că ar vrea să treacă mai departe sau că s-a plictisit. A muncit mult, eu m-am prins mai greu că tre să inaintez eu acțiunea. A urmat cu ea deasupra, unde s-a simțit foarte bine, nu de multe ori simți chiar așa tare fata. Acolo am și terminat, puțin presați de timp. Am mai făcut un duș rapid, m-am îmbrăcat și am plecat. Banii mi i-a cerut la început, când m-am dus la duș. Fata e intr-adevăr minionă, nu cred că ajunge la 1.60m, pare mai degrabă genul copilă de 16 ani(zice că e majoră, sper că nu minte), dar super drăguță, sâni mișto, medii, dar arhi suficienți pentru corpul ei, fund mărișor, tare bunuț. Nu am observat dinți lipsă, dar într-adevăr nu sunt cel mai bun feature al ei, poate le-ar merge o albire. Note: Fata: corp 8.5, atitudine 8 OP: 9.5(m-a ținut mult timp într-o stare de excitare ridicată, fără să mă termine) NP: 9 (am incercat doar o poziție, dar mi-a plăcut f tare) GFE: 6 (nu prea m-a incantat pe partea asta) Locația: 9 Cost: 600 lei, 2 ore, o finalizare. De revenit: eu zic că da, dar o sa sar partea de GFE. Partea de masaj plus oral plus sex e super bună, restul nu prea m-a încântat. 5 Link spre comentariu
TonyCluj Reputație: 165 Postat August 16, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat August 16, 2022 Am uitat să zic, nu se fumează și 9.5 pt igienă(slapii fiind singurul minus). 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 16, 2022 Partajează Postat August 16, 2022 7 hours ago, TonyCluj said: La Laurette67. Am stabilit pe whatsapp o întâlnire de 2 ore, că mi-a părut că se pretează bine la un GFE. Au fost plusuri și minusuri, dar per total, pentru mine a fost o experiență deosebit de plăcută(mai ales sexual). Legat de poze, am recunoscut-o în majoritatea pozelor, dar nu în toate. Ori unele sunt prea retușate, ori sunt 2 fete, ori nu mă pricep eu. Oricum, în realitate pare mai micuță și mai tânără decât în poze. 😅 Locația, pe Theodor Mihali, un apartament de o cameră, micuț, dar super îngrijit. De fapt totul despre fata asta mi-a sugerat migală și atenție la detaliu. Am ajuns la ea, nu prea am avut ce povesti sincer, după 15 minute am mers la un duș, prosop curat, geluri de duș(unu mai ieftin, unu old spice mișto - poate ăsta al doilea era al ei 😂), apă de gură cu pahare; fain oricum. Am primit șlapii pe care mi i-a cerut să îi port(fain că nu uzi prin casă, nu așa fain că îs refolosiți, dar na, nu suntem la spital să umblăm în botoșei de unică folosință). Într-adevăr, a fost folositor aerul condiționat pt mine, numa na, ea avea nevoie de mai multă căldură decât mine, la un moment dat era cam rece. Am discutat puțin cum să decurgă treaba, m-am lăsat pe mâna ei la un masaj de relaxare. A folosit și ulei, cu acordul meu, nu m-am uitat de care. A masat mult și bine, m-am relaxat tare, intr-un mod plăcut, mai să adorm. Am încercat un fel de preludiu, am dat să încep cu sărutări, nu prea ne-am înțeles, fără FK, nu am cerut verbal, dar părea să nu vrea(zici că ținea dinții strâns închiși), nu am insistat așa că am trecut la oral protejat(eu am vrut protejat, cred că face și fără). Atât la masaj, cât și la oral, nu a trecut mai departe pana nu am zis eu. Mă așteptam că urmează să sugereze ea, dar nu. Cred că m-a masat vreo oră și oral vreo 10-15 minute fără să dea vreun semn că ar vrea să treacă mai departe sau că s-a plictisit. A muncit mult, eu m-am prins mai greu că tre să inaintez eu acțiunea. A urmat cu ea deasupra, unde s-a simțit foarte bine, nu de multe ori simți chiar așa tare fata. Acolo am și terminat, puțin presați de timp. Am mai făcut un duș rapid, m-am îmbrăcat și am plecat. Banii mi i-a cerut la început, când m-am dus la duș. Fata e intr-adevăr minionă, nu cred că ajunge la 1.60m, pare mai degrabă genul copilă de 16 ani(zice că e majoră, sper că nu minte), dar super drăguță, sâni mișto, medii, dar arhi suficienți pentru corpul ei, fund mărișor, tare bunuț. Nu am observat dinți lipsă, dar într-adevăr nu sunt cel mai bun feature al ei, poate le-ar merge o albire. Note: Fata: corp 8.5, atitudine 8 OP: 9.5(m-a ținut mult timp într-o stare de excitare ridicată, fără să mă termine) NP: 9 (am incercat doar o poziție, dar mi-a plăcut f tare) GFE: 6 (nu prea m-a incantat pe partea asta) Locația: 9 Cost: 600 lei, 2 ore, o finalizare. De revenit: eu zic că da, dar o sa sar partea de GFE. Partea de masaj plus oral plus sex e super bună, restul nu prea m-a încântat. Mulțumesc pentru vizită și recenzia detaliată!🤗🥰 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 16, 2022 Partajează Postat August 16, 2022 Bună!😘 Disponibilă pentru programări 🔹️Voi cere confirmare la toate programările făcute din timp 🔹️150/fin, 300/ora 📍Locația -> Str Teodor Mihali, lângă Studium Green 🥰 Link spre comentariu
drwolf Reputație: 6 Postat August 16, 2022 Partajează Postat August 16, 2022 Hello. Cat mai ramai in Cluj? 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum