Sari la conținut

Cui i-ati dati Oscarurile?

Postări Recomandate

La categoria Cel mai bun actor in rol principal i-as da lui Sir Anthony Hopkins pt rolul incredibil din filmul The father, dar cred ca va castiga regretatul Chadwick Boseman (nu de alta, dar in ciuda celor petrecute in iunie anul trecut cu scandalul mortii lui George Floyd, juriul se teme ca s-ar putea repeta rascoala daca nu el "castiga").

La categoria Cea mai buna actrita in rol principal cred ca va triumfa (pt a 3-a oara) Frances McDormand pt rolul din Nomadland.

Inafara de The father niciuna dintre filme nu m-a dat pe spate (se simte efectul pandemiei - multe filme mari -au fost lansate pt ca majoritatea cinematografelor din lume au fost inchise).

Link spre comentariu
Acum 8 minute, puloiu a spus:

Nu cred ca Gal Gadot sau Superwoman nu va lua niciun Oscar ! Si sa nu uitam de al nostru Colectiv, are toate sansele la un Oscar !

SF-urile castiga mereu numai la categorii nesemnificative. Ai vazut vreodata un actor/a actrita castigand un Oscar pt un rol dintr-un film SF?

"În ceea ce privește filmul „Colectiv”, expertul New York Times nu-l vede printre câștigătorii de la Gala premiilor Oscar 2021 în categoriile în care a fost nominalizat. Potrivit predicțiilor ziarului american, „My Octopus Teacher” are cea mai mare șansă de a-și adjudeca premiul în categoria cel mai bun lungmetraj documentar."

https://www.hotnews.ro/stiri-cultura-24757102-premiile-oscar-2021-castigatori-film-colectiv.htm

Link spre comentariu

La 24.04.2021 la 14:22, mysterio87 a spus:

La categoria Cel mai bun actor in rol principal i-as da lui Sir Anthony Hopkins pt rolul incredibil din filmul The father, dar cred ca va castiga regretatul Chadwick Boseman (nu de alta, dar in ciuda celor petrecute in iunie anul trecut cu scandalul mortii lui George Floyd, juriul se teme ca s-ar putea repeta rascoala daca nu el "castiga").

La categoria Cea mai buna actrita in rol principal cred ca va triumfa (pt a 3-a oara) Frances McDormand pt rolul din Nomadland.

Well done, Anthony, well done. Cine a mai castigat trofeu la 84 de ani? Asta da surpriza placuta,:hooray

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...