Alinapopp Reputație: -1 Postat Aprilie 25, 2021 Oras:Deva Oras:Deva Postat Aprilie 25, 2021 Buna dragi mei contul celalant mia fost inchis ! Putem discuta aici ❤️🥰 Servicii totale de vis ❤️ -Oral/protejat/Neprotejat -Normal/Protejat -Anal/Protejat/Neprotejat -69 ,Diferite pozitii -Sarutari , Mangaieri , Atingeri Corporale reciproc ! 🥰 -Masaj de relaxare 💋 -Intre Sani , Si alte mici fantezi 🥰❤️ Va pup si va astept cu drag Alinuta voastra 🥰👉👌 Nr de telefon valabil 0754561182❤️😘 1
sabinmeeee Reputație: 454 Postat Aprilie 25, 2021 Oras:București Disponibila Oras:București Disponibila Postat Aprilie 25, 2021 Acum 20 minute, Alinapopp a spus: Buna dragi mei contul celalant mia fost inchis ! Putem discuta aici ❤️🥰 Servicii totale de vis ❤️ -Oral/protejat/Neprotejat -Normal/Protejat -Anal/Protejat/Neprotejat -69 ,Diferite pozitii -Sarutari , Mangaieri , Atingeri Corporale reciproc ! 🥰 -Masaj de relaxare 💋 -Intre Sani , Si alte mici fantezi 🥰❤️ Va pup si va astept cu drag Alinuta voastra 🥰👉👌 Nr de telefon valabil 0754561182❤️😘 Cred că ai greșit rubrica. Plus că nu specifici tarifele și orașul. In rest numai bine. Pup 😘
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2021 Postat Aprilie 25, 2021 Și sa mi fie cu iertare, dar cu lb romana ești cam praf....
lexluthor Reputație: 1206 Postat Aprilie 25, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Aprilie 25, 2021 Dacă spui că celălalt cont ti a fost închis înseamnă că nu a fost degeaba și în afara de asta nu aici trebuia sa iti deschizi topic ..mai ales că ar fi trebuit să știi asta..
kanyenorth Reputație: 14 Postat Aprilie 25, 2021 Postat Aprilie 25, 2021 2 hours ago, caproshu said: Și sa mi fie cu iertare, dar cu lb romana ești cam praf.... Eu n-as fute o curva agramata. Pula n-are carte da' are si ea mandria ei... 1
the_big_man Reputație: 1527 Postat Aprilie 25, 2021 Oras:here,there,everywhere Oras:here,there,everywhere Postat Aprilie 25, 2021 Acum 30 minute, kanyenorth a spus: Eu n-as fute o curva agramata. Pula n-are carte da' are si ea mandria ei... Decât în cutia limbii,poate s-o lipi ceva. Acum 3 ore, caproshu a spus: Și sa mi fie cu iertare, dar cu lb romana ești cam praf.... Daca nu i-a plăcut cartea,decât pula... Și anal neprotejat.Bravo, fă! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum