Sari la conținut

Viata pe care nu o stiti

Postări Recomandate

Postat

Acum 6 luni, am facut un credit la Easy Credit ca sa ajut o curva cu bunicuta si mamica amandoua bolnave de boala lui calache, doar ca sa aibe un Craciun si un Paste linistite, stiind ca orsa primeasca tratamentul, iar acuma dupah 5 luni da zile am ramas fara casa si fara venit pentru ca camatarii de la Easy Credit au trimis recuperatori deghizati in executori siliti care lucreaza la procuratura angajati pe pile, au venit peste mine seara la 1 in garsoniara confort 3 din berceni, mostenita de la bunica mea care a murit de inima rea cand a aflat ce ratat a ajuns nepotelu ei, dupa ce i-a spart banii pe care a rugat-o sa ii dea dupa 20 de ani de strans din pensie, pe alta curva menora din valea jiului, ca sa ii salvez bunicuta de ALS, luandu-i cea mai scumpa galeata cu gheata de pe planeta, fara sa stie mama si tata defapt ce am facut si din ce cauza a murit, cand i-am zis adevarul efectiv a facut infract in fata mea, si a murit, asa ca am trait in garsoniera ei 4 ani de zile, pentru ca parintii mei s-au saturat de mine un ratat milenial la 30 de ani sa stau cu ei in apartamentul de 2 camere din Salajan, asa ca m-au trimis acolo si l-au pus pe numele meu. Eu l-am pus garantie la Easy Credit si dupa 6 luni, cand mi-a venit prima rata de peste 5000 de euro, nu am avut cum sa o platesc asa ca m-au dat afara din propria garsoniera unde am copilarit cu buni, si am fost invatat cei 7 ani de acasa acolo, sa fiu un om bun cu sufletul bland, sa ajut oamenii la nevoie, daca o curva la care am fost pe nimfomane mi-a zis "vrei sa fiu iuby meu?" la prima intalnire, si eu am zis "DA!" apoi sa imi ia 20 mii de euro pentru tratamente, si defapt o sa mearga cu pestele ei in vacanta in tenerife cand se vor vagcina si se vor ridica restrictile, m-a facut de bani, si m-a lasat sa mor sub podul Basarab si la mila celor care stau in fiecare zi in aglomeratie, pentru un leu, si sa ma lupt cu aurolacii care ies din canal ca sa imi fure banii seara, de sunt la capatul puterii, atuncia a meritat sa imi distrug viata, doar ca o mamica si bunicuta sa fie sanatoase, pentru ca bunicuta mea a murit iar mamica mea nu mai stie de mine dupa ce am ajuns pe strazi sub pasajul Basarab din cauza unei curve. Trebuia sa imi dau seama la prima curva pe care am ajutat-o cu tratament cand am mintit-o pe buni, de am omorat-o ca femeile, mai ales curvele sunt niste harpii fara suflet care iti vor distruge viata si te vor face sa pierzi totul si sa ajungi la punctul in care fie te sinucizi, fie te duci la Easy Credit cu o bomba artizanala prinsa de tine!

Varule, orsa mor un martir pentru binele vostru!

• Haha 1
Postat

Voi radeti de probleme reale si credeti ca sunt Silviu Gherman dar nu sunt, eu sunt un om adevarat pe nume Niculaie Trepan, care a deslusit consipratiile curvelor si a pestilor, pentru ca asta fac ele, se baga ca niste serpi in viata clientilor fideli si ii gaslight (adica ii fac sa se desparta de neveste, cum a facut baiatu ala cu nevasta-sa de a lasat-o pentru anemona69) si apoi ii fura toti banii si fuge cu ei, lasandu-l pe om in pula goala fara nevasta, fara casa si cu datorii pe viata fie ca pensie alimentara daca are copii fie cu datorii la banci.

Asa... poate realizati ca cacatu pe care l-am basit din creier chiar este real si unii oameni chiar sunt atat de handicapati incat fac jumate din cacaturile pe care le-am basit pe tastatura, in viata reala, nu?

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...