cipppp Reputație: -2 Postat Mai 5, 2021 Telefon: n/a Oras:Bacău Disponibila Telefon: n/a Oras:Bacău Disponibila Postat Mai 5, 2021 Va salut știe cineva unde mai stau fetele la strada in afaara de rond avion si RAR?
Membru Premium florinbidi Reputație: 1643 Postat Mai 5, 2021 Oras:Bacau Disponibila Oras:Bacau Disponibila Membru Premium Postat Mai 5, 2021 Încearcă la liziera , la popasul după Dumbrava , cum mergi spre Roman , acolo am mai găsit niște dameze mai ok Fac ceea ce vocile din lenjeria mea imi spun sa fac 🤪🤪🤪
cipppp Reputație: -2 Postat Mai 5, 2021 Telefon: n/a Oras:Bacău Disponibila Telefon: n/a Oras:Bacău Disponibila Autor Postat Mai 5, 2021 Acum 5 minute, florinbidi a spus: Încearcă la liziera , la popasul după Dumbrava , cum mergi spre Roman , acolo am mai găsit niște dameze mai ok Florinbidi mersi!
deliman Reputație: 8 Postat Mai 5, 2021 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Mai 5, 2021 Acum 2 ore, cipppp a spus: Va salut știe cineva unde mai stau fetele la strada in afaara de rond avion si RAR? Sunt doua si in zona pistei de karting insa tinand cont de cum se prezinta, nu recomand.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 11, 2021 Postat Mai 11, 2021 La 05.05.2021 la 13:06, cipppp a spus: Va salut știe cineva unde mai stau fetele la strada in afaara de rond avion si RAR? stau langa spalatoria auto de langa luk oil, tot acolo.langa rond. Sunt 2 brunete... cea cu breton arata chiar foarte bine
alexalex32090 Reputație: 11 Postat Mai 11, 2021 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Mai 11, 2021 Pe aia cu breton am lovit-o de 3 ori. 80 oral normal . E curată și arată chiar bine . Duminica văzusem una noua dar eram cu jandarmul
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum