ts_tanja69 Reputație: 136 Postat Mai 6, 2021 Oras:DEVA Oras:DEVA Postat Mai 6, 2021 Buna motanilor, dornici de o experienta de neuitat... sunt in Deva ... Vis a vis de McDonald, in Bl. Turn ... pana Sambata 08.05.21 ... intre orele 12:00 - 22:00 Te astept intr-un ambient placut, curat si central (in lenjerie intima, cu ciorap si portjartier si nelipsitele tocuri... LATEX sau LAC... dupa preferitele tale). Am 19/4 cm, ACTIVA / PASIVA, (ejaculez rar, desi motanul imi este 100% functionabil ) In rest cam tot ceea ce ne face sa ne simtim bine. Cadoul pe care mi-l oferi este de 200 lei - cca. 30 min si 400 lei - cca. 60 min ( NU NEGOCIEZ !!! ) ... ( NU STAU PE CEAS SI NICI NU TE SCOT AFARA IMEDIAT CE S-A TERMINAT NEBUNIA ) ACCEPT INCEPATORI (am rabdarea necesara), EXPERIMENTATI... SI CUPLURI - B+F ... F+F sau B+B (Sunt BI) ... Fac SWING de multi ani si sunt deschisa la foarte multe FANTEZII !!! POZE 100% REALE !!! CUNOSCUTA DIN APARITII TV !!! Confirmare DOAR WEB pe W.App sau pe FB: LIMBERG TANJA ... INSTA: @trans_tanja69 (FARA POZE SAU VIDEO) Mai multe info, Share Location, confirmare in W.App - 0723473694.... ( poti sa ma vezi si in realitate, eu nu pretind bani pentru deranj !!! Pusik dulce si va astept cu drag... nu veti regreta 😜 !!! 1 1 1
gherd24 Reputație: 171 Postat Mai 6, 2021 Oras:deva Oras:deva Postat Mai 6, 2021 Respectabil domn ,aici noi cautam doamne si domnisoare nicidecum "altceva" ca sa fiu politicos ,undeva pe forum este o rubrica speciala pt cei ca tine ,cred ca te-ai ratacit aici
ts_tanja69 Reputație: 136 Postat Mai 6, 2021 Oras:DEVA Oras:DEVA Autor Postat Mai 6, 2021 Acum 15 minute, gherd24 a spus: Respectabil domn ,aici noi cautam doamne si domnisoare nicidecum "altceva" ca sa fiu politicos ,undeva pe forum este o rubrica speciala pt cei ca tine ,cred ca te-ai ratacit aici In primul rand, esti respectuos atunci ca mi te adresezi la feminin. In al doilea rand, am dreptul sa-mi postez anuntul atat in sectiunea de TRANSSEXUALE, cat si in sectiunea orasului vizitat. Iar daca tie nu iti plac transsexualele, nu este nevoie sa imi citesti anuntul, sunt destui pe care ii intereseaza astfel de intaliniri erotice. Multumesc pentru intelegere si o seara frumoasa !!! 1 1 1
gherd24 Reputație: 171 Postat Mai 7, 2021 Oras:deva Oras:deva Postat Mai 7, 2021 Acum 13 ore, ts_tanja69 a spus: In primul rand, esti respectuos atunci ca mi te adresezi la feminin. In al doilea rand, am dreptul sa-mi postez anuntul atat in sectiunea de TRANSSEXUALE, cat si in sectiunea orasului vizitat. Iar daca tie nu iti plac transsexualele, nu este nevoie sa imi citesti anuntul, sunt destui pe care ii intereseaza astfel de intaliniri erotice. Multumesc pentru intelegere si o seara frumoasa !!! Stimabile domn nu am cum etic sa ma adresez dumneavoastra la genul feminin ,ai cuc esti baiat asta scrie ai in cetificatul de nastere la sex :BARBATESC .Zi senina si toate cele bune 1
maduwa Reputație: 12 Postat Noiembrie 30, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 30, 2024 On 5/6/2021 at 8:46 PM, ts_tanja69 said: Buna motanilor, dornici de o experienta de neuitat... sunt in Deva ... Vis a vis de McDonald, in Bl. Turn ... pana Sambata 08.05.21 ... intre orele 12:00 - 22:00 Te astept intr-un ambient placut, curat si central (in lenjerie intima, cu ciorap si portjartier si nelipsitele tocuri... LATEX sau LAC... dupa preferitele tale). Am 19/4 cm, ACTIVA / PASIVA, (ejaculez rar, desi motanul imi este 100% functionabil ) In rest cam tot ceea ce ne face sa ne simtim bine. Cadoul pe care mi-l oferi este de 200 lei - cca. 30 min si 400 lei - cca. 60 min ( NU NEGOCIEZ !!! ) ... ( NU STAU PE CEAS SI NICI NU TE SCOT AFARA IMEDIAT CE S-A TERMINAT NEBUNIA ) ACCEPT INCEPATORI (am rabdarea necesara), EXPERIMENTATI... SI CUPLURI - B+F ... F+F sau B+B (Sunt BI) ... Fac SWING de multi ani si sunt deschisa la foarte multe FANTEZII !!! POZE 100% REALE !!! CUNOSCUTA DIN APARITII TV !!! Confirmare DOAR WEB pe W.App sau pe FB: LIMBERG TANJA ... INSTA: @trans_tanja69 (FARA POZE SAU VIDEO) Mai multe info, Share Location, confirmare in W.App - 0723473694.... ( poti sa ma vezi si in realitate, eu nu pretind bani pentru deranj !!! Pusik dulce si va astept cu drag... nu veti regreta 😜 !!! Cand vin la oradea draga 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum