Membru Premium derwall Reputație: 707 Postat Iunie 24, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Iunie 24, 2021 Acum 2 ore, gabriel2110 a spus: Deci nu sunt singurul căruia i a umblat la bani, zicea ca se jura pe maicasa ca nu a luat în viata eu nimic ce nu ii aparținea, mergeți la ea doar cu banii pentru ea ca să nu pierdeți din ei Nu este in regula daca ti-a facut monetarul la bani si i-a luat in folosinta proprie. Multumim pentru mesaj si avertisment. 5 1 4
Anne2 Reputație: 58 Postat Iunie 24, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Iunie 24, 2021 Țin sa precizez ca acest lucru nu este adevărat! 1
gabriel2110 Reputație: 115 Postat Iunie 25, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2021 Dacă spuneam doar eu poate credea lumea ca mint, cu toate ca sunt de ceva timp pe acest forum și nu am făcut recenzii false pana acum, nu cred ca cineva ar avea de ce sa creadă ca mint. În plus recenziile pe care ți le am lăsat ție pt servicii sunt pozitive și mai e încă o persoana care a relatat ca a pățit același lucru la tine. Nu e în regula ce faci...sper doar sa nu piardă și colegele tale pt acest aspect. 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum