Sari la conținut

Mara 0763951276

Postări Recomandate

Vizitator Vladescu86
Reputație: 0
Postat

Salutare fraților. 

Astăzi, într-un final, am reușit și eu s-o cunosc pe @Mara.2021.

Programare : sunat la nr.din anunț/titlu, cu 40 min înainte ( nu încercați mesaje sau wtsp, nu prea le citește!!! ).

Locație: Centru, lângă pasaj Magnolia ( Profi), exact blocul vis a vis de Profi ( pe aceeași parte a străzii, mai în dreapta de Girexim), mai multe detalii la telefon, ap. 2 camere ( living + dormitor), la baie gel de dus, prosop, cabina de duș îngustă rău, nu prea ai spațiu de manevre😅. - 8.5

Mara, este o tipa brunetica, slăbuța ( nu skinny!!! ), ochi căprui, sâni micuți dar fermi (cu pierce), fundulet frumos rău, de "brazilianca"😁 ( pare mai micuț decât în poze), tatuaje ca în poze, cam 1.70 înălțime ( poze reale)  - 8.5

După o tigarica de "tatonare", am făcut un duș pentru refresh și m-am dus în camera de "joacă ".

Note: 

Oral neprotejat - 9, deep, cu scuipat la greu, rupere de ritm, fără atenție la oo ( momentan😅), "ventuze"...frumos...face și CIM ( n-am apucat🤦‍♂️).

Normal protejat - 9, am pompat doar în caprita, fiind destul de "copt", funduletul de brazilianca, mai sus menționat, m-a "executat destul de repede😋.

Igienă - foarte curata, si-a făcut dus după mine, nimic de obiectat sau de menționat. 

Atitudine - 9, comunicativa, glumeata, o prezenta plăcută. 

De recomandat, da.

De revenit, cu siguranță. 

Halatul - 150 de "cocorei".

@Mara.2021, te pup și mulțumesc pentru întâlnire, sper să ne revedem curând. 

😋😋🤗

Băieți, ⚒⚒⚒ tari să aveți și weekend fain🍻🍻.

• Oras:Oradea Arad Timisoara Bucuresti Constanta Pitesti Ploiesti
  • Oras:Oradea Arad Timisoara Bucuresti Constanta Pitesti Ploiesti
Postat
Acum 16 ore, Vladescu86 a spus:

Salutare fraților. 

Astăzi, într-un final, am reușit și eu s-o cunosc pe @Mara.2021.

Programare : sunat la nr.din anunț/titlu, cu 40 min înainte ( nu încercați mesaje sau wtsp, nu prea le citește!!! ).

Locație: Centru, lângă pasaj Magnolia ( Profi), exact blocul vis a vis de Profi ( pe aceeași parte a străzii, mai în dreapta de Girexim), mai multe detalii la telefon, ap. 2 camere ( living + dormitor), la baie gel de dus, prosop, cabina de duș îngustă rău, nu prea ai spațiu de manevre😅. - 8.5

Mara, este o tipa brunetica, slăbuța ( nu skinny!!! ), ochi căprui, sâni micuți dar fermi (cu pierce), fundulet frumos rău, de "brazilianca"😁 ( pare mai micuț decât în poze), tatuaje ca în poze, cam 1.70 înălțime ( poze reale)  - 8.5

După o tigarica de "tatonare", am făcut un duș pentru refresh și m-am dus în camera de "joacă ".

Note: 

Oral neprotejat - 9, deep, cu scuipat la greu, rupere de ritm, fără atenție la oo ( momentan😅), "ventuze"...frumos...face și CIM ( n-am apucat🤦‍♂️).

Normal protejat - 9, am pompat doar în caprita, fiind destul de "copt", funduletul de brazilianca, mai sus menționat, m-a "executat destul de repede😋.

Igienă - foarte curata, si-a făcut dus după mine, nimic de obiectat sau de menționat. 

Atitudine - 9, comunicativa, glumeata, o prezenta plăcută. 

De recomandat, da.

De revenit, cu siguranță. 

Halatul - 150 de "cocorei".

@Mara.2021, te pup și mulțumesc pentru întâlnire, sper să ne revedem curând. 

😋😋🤗

Băieți, ⚒⚒⚒ tari să aveți și weekend fain🍻🍻.

bine relatat🥂

cum geme de ce nu le spui?🔥

Mara e singura acum sau tot cu Anca?

Vizitator Vladescu86
Reputație: 0
Postat
1 oră în urmă, v.antonov a spus:

bine relatat🥂

cum geme de ce nu le spui?🔥

Mara e singura acum sau tot cu Anca?

Merci 🥂

Frate, prima recenzie încerc s-o fac cât mai obiectiv. 

Cum geme, cum se reflecta lumina în pierce, etc...sunt detalii pentru următoarele recenzii, care cu siguranță vor urma.👍

Cum mai aduc noutate, cum mai adaug valoare adăugată, unei noi recenzii, dacă "desconspir" totul de la prima vizita?😅

Da, era și colega ei Anca, am uitat sa specific... Scuze, am scris în graba...

Fetelor, va pup și multa bafta 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...