Sari la conținut

Avorton

Vizitator florinflo7

Postări Recomandate

• Oras:-peste tot -
  • Oras:-peste tot -
Postat
Acum 4 minute, orsonscott a spus:

cacalau labarule transexual.

sa zici piua cand nu mai vrei muie.

🤦 mulți prosti pe lumea asta dar tu vrei sa fi printre primii ( eu îți doresc succes in continuare ) vai de tine de fătălău epilat ce ești 

• Minus 3
Vizitator florinflo7
Reputație: 0
Postat
La 15.05.2021 la 23:35, unq_flipmo a spus:

Se rezolva labare, dar nu uita ca tu te-ai cerut afara 🤣🤣🤣

mai du-te dracu de in plm de fatalau si veziti de viața ta 

Vizitator florinflo7
Postat
La 19.05.2021 la 9:17, florinflo7 a spus:

mai du-te dracu de in plm de fatalau si veziti de viața ta 

mai du-te dracu de prost și termina cu minusurile ca deja o dai in prostie rău de tot

Reputație: -5708
  • Oras:Sinaia
Postat
Acum 2 ore, florinflo7 a spus:

mai du-te dracu de prost și termina cu minusurile ca deja o dai in prostie rău de tot

Ce te doare bai pulifrici?

• Haha 2
  • Minus 2
Vizitator florinflo7
Postat
Acum 20 minute, payment a spus:

Ce te doare bai pulifrici?

in cur de tine

Reputație: -5708
Postat
Acum 14 ore, florinflo7 a spus:

in cur de tine

Sugi pula muistule!

• Haha 1
  • Minus 2
Vizitator florinflo7
Postat
Acum 8 ore, payment a spus:

Sugi pula muistule!

mai poți fatalaule sa dai minusuri ?😂😂😂 ești satisfăcut la maxim epilatule 😂😂😂 de  @unq_flipmo 😂😂😂

Vizitator florinflo7
Postat

ești tare frustrat epilatule?😂😂😂 , la 1500 de minusuri ai un premiu😂😂😂 , succes 

Vizitator florinflo7
Postat

😂😂😂 fatalaule sa nu te termini pe fată 😂😂😂

Vizitator florinflo7
Postat

hai fatalaule ca mai ai puțin și ajungi sa câștigi premiul 😂😂😂 hai curaj epilatule 😂😂😂

Vizitator florinflo7
Postat

retardat mintal ce ești @unq_flipmo, chiar m-a întrebam cum de ți-ai revenit , dar se pare ca la tine idioțenii nu se termina niciodată 😂😂😂, succesuri in continuare 

Vizitator unq_flipmo
Postat
On 5/24/2021 at 8:21 PM, florinflo7 said:

ești tare frustrat epilatule?😂😂😂 , la 1500 de minusuri ai un premiu😂😂😂 , succes 

7 minutes ago, florinflo7 said:

retardat mintal ce ești @unq_flipmo, chiar m-a întrebam cum de ți-ai revenit , dar se pare ca la tine idioțenii nu se termina niciodată 😂😂😂, succesuri in continuare 

sunt curios care e premiul, ce sa fac daca reusesti sa ma motivezi la maxim? :D

Vizitator florinflo7
Postat
Acum 8 minute, unq_flipmo a spus:

sunt curios care e premiul, ce sa fac daca reusesti sa ma motivezi la maxim? :D

o sa fi surprins ( de premiu) ,succes 👍

Postat

Bă băieți,.. mergeam și eu liniștit pe o alee dintre niște blocuri cu patru nivele  și cum mergeam eu liniștit așa  poc , cade lângă mine  un croissant  cu ciocolată,  instinctiv mă  uit în sus,  la etajul  3(  trei )  se uita unul cu groază când la mine când la croissant.  Zic , stai linistit  că  nu s a storcit.  El.. Ce bine !  Am rugămintea dacă ești drăguț  să  mi-l aduci sus că  eu nu pot , stii sunt homo  Elprofesore  și mă cam doare curul.  Nu îmi venea să  cred, ridic croasantul și  zic ok.  În grădină din fața zăcea vreo doi cacati de caine  proaspăt ,  zic... intră  Șoldoveanene în casă  că  te trage curentul ( intră guțanul)  îmi iau niste mănuși,  desfac croasantul și  bag  cu grijă rahatul în croasant.   Urc la fomistă,  îmi deschide fraierul  cu un zîmbet tâmpit pe chip  și zice. 

""  Oare este azi o zi deosebită sau sunteți deobicei așa drăguț ""  zic.. ia si papă că  sunt grăbit.  După  ce termină îi zic.

Vă rog să  nu vă mișcați . Aș vrea să  vă  uit așa cum sunteți acum.  🤣😆

Eu nu uit niciodată un chip,  dar in cazul tău  am să  fac o excepție 😛😂

El-  boss , îmi mai poți lua unul? Te rog,  că  ăsta a fost delicios! 

Da ,  da   ...încur să  nu.

• Haha 1
Vizitator unq_flipmo
Postat
59 minutes ago, florinflo7 said:

o sa fi surprins ( de premiu) ,succes 👍

mai surprins decat esti tu cand te uiti si vezi ca ai ajuns la minus 1300 n-am cum sa fiu :D
cat aveai cand m-ai cunoscut? plus 500? :):):)

life is a beach (viata e o plaja) :):):):):):):):):)

Vizitator florinflo7
Postat
Acum 28 minute, unq_flipmo a spus:

mai surprins decat esti tu cand te uiti si vezi ca ai ajuns la minus 1300 n-am cum sa fiu :D
cat aveai cand m-ai cunoscut? plus 500? :):):)

life is a beach (viata e o plaja) :):):):):):):):):)

😂😂😂 in nici un caz nu mai surprins cu nimic , fi relaxat ( minusurile date de tine nu m-a încurca cu absolut nimic ) , pe forumul asta nu m-a surprinde nimic, succes in continuare 👍

Vizitator unq_flipmo
Postat
2 hours ago, florinflo7 said:

😂😂😂 in nici un caz nu mai surprins cu nimic , fi relaxat ( minusurile date de tine nu m-a încurca cu absolut nimic ) , pe forumul asta nu m-a surprinde nimic, succes in continuare 👍

Tu faci eforturi sa scrii cum scrii, sau prostia ti-e naturală, că zău dacă îmi pot imagina cum cineva care nu are certificat de handicap mental poate sa greșească absolut toate cratimele într-o frază. 

Sau ai respectivul certificat?

🤨

Vizitator florinflo7
Postat

domnul @unq_flipmo santeti așteptat in data de 01-06-2021 pe str.Vintilă Mihăilescu la ora 13 pentru a va ridica diploma ( de cel mai fătălău bărbat de pe acest forum ), bine-nțeles ca ați obținut locul întâi 🍾🍾🍾

Vizitator unq_flipmo
Postat
1 hour ago, florinflo7 said:

domnul @unq_flipmo santeti așteptat in data de 01-06-2021 pe str.Vintilă Mihăilescu la ora 13 pentru a va ridica diploma ( de cel mai fătălău bărbat de pe acest forum ), bine-nțeles ca ați obținut locul întâi 🍾🍾🍾

*sunteți 

Nu ma întâlnesc cu labari analfabeți.

Dacă a fi curat si epilat ti se pare ceva iesit din comun, problema e la tine, băiețica.

Lasa postarile de laba agresiva si o sa fie bine.

Vizitator florinflo7
Postat

avortonule ești așteptat pentru ați ridica premiul cel mare, ( sa nu uiți sa vi) , fătălăule eu nu ți-am dat întâlnire ( nu m-a întâlnesc cu avortați ca tine), ți-am adus aminte de premiu

Vizitator unq_flipmo
Postat

anal-fabetule, esti mort dupa pula de fatalau, ai sute de postari pe aria de transexuali unde le lauzi pulele aratarilor alea scarboase, acum inteleg de ce-mi spui mie fatalau, vrei sa-mi sugi pula si nu stii cum sa mi-o spui.

din nefericire pentru tine, pe langa faptul ca nu-mi plac imbecilii, nici homosexualii dernajati la mansarda nu-mi plac, asa ca mars de aici, nu-ti dau pula la supt.

du-te la scarboseniile tale travestite si suge acolo pana te ineci.

vai mortii tai de distrus....

Vizitator florinflo7
Postat
Acum 2 ore, unq_flipmo a spus:

anal-fabetule, esti mort dupa pula de fatalau, ai sute de postari pe aria de transexuali unde le lauzi pulele aratarilor alea scarboase, acum inteleg de ce-mi spui mie fatalau, vrei sa-mi sugi pula si nu stii cum sa mi-o spui.

din nefericire pentru tine, pe langa faptul ca nu-mi plac imbecilii, nici homosexualii dernajati la mansarda nu-mi plac, asa ca mars de aici, nu-ti dau pula la supt.

du-te la scarboseniile tale travestite si suge acolo pana te ineci.

vai mortii tai de distrus....

😂😂😂 m-a uimești cât de fătălău ești , tu trăiești in (bula ta de avorton) și nimeni nu te poate scoate de acolo, dar eu m-a bucur ca ești un avorton fără scăpare la realitate, ptr cultura ta generală am prieteni și Trans și țigani și 3 chinezi și nu m-a deranjează deloc( după cum observi nu am 20 de conturi ca tine ), îți doresc succes in continuare in prostie ,        P.S. sa nu uiți de premiu , eu te aștept sa ți-l ofer 😂😂😂

Vizitator unq_flipmo
Postat

In afara de handicapul mental evident, mai ai si un handicap sever legat de cratime, efectiv te domină neputința de a le folosi corect.

Cat de prost sa fi?

Te las cu "prietenii" tai transexuali.

Sau ai vrut sa zici iubiți?

Ca tot te adresezi peste tot la travestiti cu "iubitu/iubita"

Esti confuz rau de tot, daca are pula e BARBAT, homalau amarat ce esti.

Vizitator florinflo7
Postat
Acum 15 ore, unq_flipmo a spus:

In afara de handicapul mental evident, mai ai si un handicap sever legat de cratime, efectiv te domină neputința de a le folosi corect.

Cat de prost sa fi?

Te las cu "prietenii" tai transexuali.

Sau ai vrut sa zici iubiți?

Ca tot te adresezi peste tot la travestiti cu "iubitu/iubita"

Esti confuz rau de tot, daca are pula e BARBAT, homalau amarat ce esti.

🤦 fătălăule la tine prostia da pe afara ( nu mai ai scăpare din prostie ) , băi Arschloch ești de-a dreptul un avorton prost , te las in prostia ta sa te bucuri                                         P.S- și nu uita de premiul câștigat de tine

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...