Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Mai 26, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 26, 2021 Buna dimineata ☕ Ce intrebari minunate aveti pentru noi astazi?
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 26, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 26, 2021 Buna dimineata ☕🤗
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Mai 26, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 26, 2021 9 minutes ago, Aria_U_Relax said: Nici o sansa Nu o sa te poti abtine. "mankațash" si "hâț johnelule" iti vor declansa poftele in subconstient. Dar inainte sa vin voi sta cateva ore intr-o satra sa ma jadorisesc putin.
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 26, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 26, 2021 5 minutes ago, maa5fu1.v1 said: Nu o sa te poti abtine. "mankațash" si "hâț johnelule" iti vor declansa poftele in subconstient. Dar inainte sa vin voi sta cateva ore intr-o satra sa ma jadorisesc putin. De ce esti rautacios? 😈
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Mai 26, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 26, 2021 6 minutes ago, maa5fu1.v1 said: Nu o sa te poti abtine. "mankațash" si "hâț johnelule" iti vor declansa poftele in subconstient. Dar inainte sa vin voi sta cateva ore intr-o satra sa ma jadorisesc putin. Daca chiar vrei sa ai o sansa Mergi la sala si la salonul de infrumusetare Poarta-te si vorbeste-mi frumos Si vedem ce iese De ce ma iei la misto? La barbati e ok sa uite la fete misto care ofera si arata bine & sexy & aranjate Dar la noi este criticat ca vrem un tip misto si ingrijit , nu ? Not fair
okzoomers Reputație: -16 Postat Mai 26, 2021 Postat Mai 26, 2021 18 minutes ago, Aria_U_Relax said: Buna dimineata ☕ Ce intrebari minunate aveti pentru noi astazi? azi tinem post, nu avem intrebari Voi tineti post? a cacat asta e o intrebare 1
danoneboy Reputație: 149 Postat Mai 26, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 26, 2021 Cel mai tânăr și cel mai in vârsta client ce v-a trecut pragul ?
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Mai 26, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 26, 2021 2 minutes ago, Aria_U_Relax said: Daca chiar vrei sa ai o sansa Mergi la sala si la salonul de infrumusetare Poarta-te si vorbeste-mi frumos Si vedem ce iese De ce ma iei la misto? La barbati e ok sa uite la fete misto care ofera si arata bine & sexy & aranjate Dar la noi este criticat ca vrem un tip misto si ingrijit , nu ? Not fair De unde stii ca nu ma duc la sala? Aici ai dreptate, nu ma duc pt ca am acasa. Salon de infrumusetare? Pt ce? Pt sprâncene si freza tipica de cocalar? Se rezolva 🤣 Uite, o sa iti vorbesc frumos, dar mai bag un "mankațash" si "hâț johnelule" pt efect.
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Mai 26, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 26, 2021 41 minutes ago, okzoomers said: azi tinem post, nu avem intrebari Voi tineti post? a cacat asta e o intrebare Eu nu sunt o sfanta Sunt un 😈
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Mai 26, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 26, 2021 37 minutes ago, maa5fu1.v1 said: De unde stii ca nu ma duc la sala? Aici ai dreptate, nu ma duc pt ca am acasa. Salon de infrumusetare? Pt ce? Pt sprâncene si freza tipica de cocalar? Se rezolva 🤣 Uite, o sa iti vorbesc frumos, dar mai bag un "mankațash" si "hâț johnelule" pt efect. Oh bun facem progrese Incearca sa inlocuiesti mankatash & etc ... cu draga mea , lumina Ochilor mei, soarele meu, viata mea , aerul meu si este si mai bine
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Mai 26, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 26, 2021 Just now, Aria_U_Relax said: Oh bun facem progrese Incearca sa inlocuiesti mankatash & etc ... cu draga mea , lumina Ochilor mei, soarele meu, viata mea , aerul meu si este si mai bine Doamne fereste! Mai bine zic mankatzash decat sa zic lumina ochilor mei si alte cacaturi de cocalar infect. 🤣
okzoomers Reputație: -16 Postat Mai 26, 2021 Postat Mai 26, 2021 22 minutes ago, maa5fu1.v1 said: Doamne fereste! Mai bine zic mankatzash decat sa zic lumina ochilor mei si alte cacaturi de cocalar infect. 🤣 imagineazati ca expresile astea sunt considerate romantice si replici de agatat in ziua de azi 🤣 1
bastos01 Reputație: 451 Postat Mai 26, 2021 Oras:p`aici Oras:p`aici Postat Mai 26, 2021 1 hour ago, Aria_U_Relax said: Buna dimineata ☕ Ce intrebari minunate aveti pentru noi astazi? cand dai drumul la oral, normal, alea alea ...?
eliza63 Reputație: 188 Postat Mai 26, 2021 Oras:Budapesta Oras:Budapesta Postat Mai 26, 2021 La 12.05.2021 la 13:23, sabinmeeee a spus: Q: Permiteți cunni in timpul masajului? Dacă da, a reușit vreun client sa vă aducă la orgasm? Întrebare care mie una îmi trezește multe amintiri 😂😬😬😬 1
sabinmeeee Reputație: 445 Postat Mai 26, 2021 Oras:București Disponibila Oras:București Disponibila Postat Mai 26, 2021 Acum 6 minute, eliza63 a spus: Întrebare care mie una îmi trezește multe amintiri 😂😬😬😬 In ce poziție îți place să primești limbuțe? Întrebare valabilă pentru toate 1
eliza63 Reputație: 188 Postat Mai 26, 2021 Oras:Budapesta Oras:Budapesta Postat Mai 26, 2021 Acum 15 minute, sabinmeeee a spus: In ce poziție îți place să primești limbuțe? Întrebare valabilă pentru toate Pe spate cu picioarele desfăcute ...relaxare maxima dar un singur bărbat a reușit să mă facă să îmi aplaude genunchii la propriu și el se afla printre voi ...nu dau nume :)) va 😘 1
Membru Premium derwall Reputație: 677 Postat Mai 26, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Mai 26, 2021 1 oră în urmă, Aria_U_Relax a spus: Eu nu sunt o sfanta Sunt un 😈 Dar un 😈are si parti frumoase, bune, sa te atraga, sa te ispiteasca.☺🤗😎 5 5
vanatorguvid Reputație: -14 Postat Mai 26, 2021 Postat Mai 26, 2021 Acum 2 ore, eliza63 a spus: Pe spate cu picioarele desfăcute ...relaxare maxima dar un singur bărbat a reușit să mă facă să îmi aplaude genunchii la propriu și el se afla printre voi ...nu dau nume :)) va 😘 Să fie oare Kasparian? Din cate știu de pe aici e number one.
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Mai 26, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 26, 2021 4 hours ago, maa5fu1.v1 said: Doamne fereste! Mai bine zic mankatzash decat sa zic lumina ochilor mei si alte cacaturi de cocalar infect. 🤣 Of viata mea
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Mai 26, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 26, 2021 3 hours ago, bastos01 said: cand dai drumul la oral, normal, alea alea ...? Alte vise erotice
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Mai 26, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 26, 2021 3 hours ago, eliza63 said: Întrebare care mie una îmi trezește multe amintiri 😂😬😬😬 Asa bravo Eliza welcome 1
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Mai 26, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 26, 2021 3 hours ago, eliza63 said: Pe spate cu picioarele desfăcute ...relaxare maxima dar un singur bărbat a reușit să mă facă să îmi aplaude genunchii la propriu și el se afla printre voi ...nu dau nume :)) va 😘 Macar da details cu lux de amanunte sa stim si noi tehnica preludiul desfasurarea actiunii
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Mai 26, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 26, 2021 3 hours ago, derwall said: Dar un 😈are si parti frumoase, bune, sa te atraga, sa te ispiteasca.☺🤗😎 Exactly
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Mai 26, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 26, 2021 54 minutes ago, vanatorguvid said: Să fie oare Kasparian? Din cate știu de pe aici e number one. Limba lunga ? 1
vanatorguvid Reputație: -14 Postat Mai 26, 2021 Postat Mai 26, 2021 Acum 49 minute, Aria_U_Relax a spus: Limba lunga ? Lesin 😆😂, nu știam că îi spune Kasparian Limbă Lungă. Eu mă refeream la tehnică, din cate știu dribleză bine jos la fofo. Acum nu stiu dacă are și limba lungă, contează?😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum