Vizitator max5678 Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2021 Partajează Postat Iunie 5, 2021 Acum 5 minute, foldaj a spus: ...silicoane 😂😂😂 😁😅 Sper sa reușesc sa ma sincronizez cu ea e de caterincă, vorbareata? Link spre comentariu
foldaj Reputație: 99 Postat Iunie 5, 2021 Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 5, 2021 Acum 9 minute, max5678 a spus: 😁😅 Sper sa reușesc sa ma sincronizez cu ea e de caterincă, vorbareata? Glume fine, este o tipa inteligenta...din nou, in viziunea mea... eu am gasit subiecte comune... 🤩 Link spre comentariu
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Iunie 5, 2021 Oras:the buleni Oras:the buleni Partajează Postat Iunie 5, 2021 3 hours ago, Amanda_Eros said: Greu de spus Multe lucruri, sunt sute de lucruri pe care as vrea sa le cumpar Sa imi gasesc sufletul pereche Sa am casa mea aici , o familie pai uite ca nu a fost chiar asa greu de spus. sute de lucruri? name 5. sufletul pereche? cute. ia-ti gandu'. gasesti un prince charming cu care sa rezonezi in cat mai multe si te rogi ca acolo unde armonicele nu se suprapun sa nu dea chiar un flat line. dupa care te maturizezi si realizezi ca kansas is bye bye si ca greucenii exista in povesti. spoiler alert, am uitat sa-ti spun aici? aici unde? e importanta locatia? Link spre comentariu
foldaj Reputație: 99 Postat Iunie 7, 2021 Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 7, 2021 La 05.06.2021 la 17:05, max5678 a spus: Ms nu prea ma deranjează acest aspect, ma interesează frumusețea unei femei și sa pot vorbi, rade cu ea, asa de futut găsesc pe Tinder :)) nu sunt amator de masaj, am mers la Ioana de nenumărate ori, însă acum nu este :))) Salut “Maestre”! Ma gandeam daca i avut “privilegiul” de a ajunge la Amanda si daca da, cum fu? 😉 La 05.06.2021 la 17:47, Amanda_Eros a spus: Sa se comporte frumos 🤗🥰😘 Link spre comentariu
Vizitator max5678 Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2021 Partajează Postat Iunie 7, 2021 Acum 2 minute, foldaj a spus: Salut “Maestre”! Ma gandeam daca i avut “privilegiul” de a ajunge la Amanda si daca da, cum fu? 😉 🤗🥰😘 Din păcate nu am reușit, nu a lucrat sâmbăta și ieri nu am avut timp eu :-(sper sa ajung Link spre comentariu
foldaj Reputație: 99 Postat Iunie 7, 2021 Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 7, 2021 Acum 1 minut, max5678 a spus: Din păcate nu am reușit, nu a lucrat sâmbăta și ieri nu am avut timp eu :-(sper sa ajung Eu un “must”, nu doar un “nice to have”... 😉 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iunie 7, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 7, 2021 😘 1 Link spre comentariu
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Iunie 7, 2021 Oras:the buleni Oras:the buleni Partajează Postat Iunie 7, 2021 mai am o intrebare. de fiecare data cand vin in romania si ma uit pe strada ma deprim. numa' burti si sunci sub tricouase si camasute mulate. gusa e acolo, ceafa la locu' ei, cu cutele de rigoare. nu vorbesc de femei, ca nu-s subiectul discutiei asteia, da' si ele-s la fel de praf. poate am io un ghinion teribil. asadar: ce procent din cei care va trec pragu' are carnea tare pe el, se vede c-a facut si altceva decat halbere sau sticlism. Link spre comentariu
Mihha112 Reputație: -28 Postat Iunie 7, 2021 Partajează Postat Iunie 7, 2021 Acum 44 minute, humanoid_carbon_unit a spus: mai am o intrebare. de fiecare data cand vin in romania si ma uit pe strada ma deprim. numa' burti si sunci sub tricouase si camasute mulate. gusa e acolo, ceafa la locu' ei, cu cutele de rigoare. nu vorbesc de femei, ca nu-s subiectul discutiei asteia, da' si ele-s la fel de praf. poate am io un ghinion teribil. asadar: ce procent din cei care va trec pragu' are carnea tare pe el, se vede c-a facut si altceva decat halbere sau sticlism. Sugi pula ba ,si eu am burta și credema fut ,degeaba ești slab dacă stai toată ziua și faci laba 💩💩 Link spre comentariu
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Iunie 7, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 7, 2021 1 hour ago, humanoid_carbon_unit said: mai am o intrebare. de fiecare data cand vin in romania si ma uit pe strada ma deprim. numa' burti si sunci sub tricouase si camasute mulate. gusa e acolo, ceafa la locu' ei, cu cutele de rigoare. nu vorbesc de femei, ca nu-s subiectul discutiei asteia, da' si ele-s la fel de praf. poate am io un ghinion teribil. asadar: ce procent din cei care va trec pragu' are carnea tare pe el, se vede c-a facut si altceva decat halbere sau sticlism. Dar de unde vii de te miri? Din japonia? Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2021 Partajează Postat Iunie 7, 2021 1 hour ago, humanoid_carbon_unit said: mai am o intrebare. de fiecare data cand vin in romania si ma uit pe strada ma deprim. numa' burti si sunci sub tricouase si camasute mulate. gusa e acolo, ceafa la locu' ei, cu cutele de rigoare. nu vorbesc de femei, ca nu-s subiectul discutiei asteia, da' si ele-s la fel de praf. poate am io un ghinion teribil. asadar: ce procent din cei care va trec pragu' are carnea tare pe el, se vede c-a facut si altceva decat halbere sau sticlism. Da de ce te deprimi ca sunt bărbații urâți? Îți place pe la spate ? Link spre comentariu
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Iunie 7, 2021 Oras:the buleni Oras:the buleni Partajează Postat Iunie 7, 2021 :)))))))))))) Link spre comentariu
pizdulici Reputație: 32 Postat Iunie 7, 2021 Partajează Postat Iunie 7, 2021 Heh.. @Aria_U_Relax si @Amanda_Eros Am sa las asta aici: V-ati lasa seduse si prostite de ultimu bombardier rupt in cur, care si-a luat bani de la camatari ca sa isi ia masina X si sa va agate in clubu Y, cu metoda loverboy, ca sa va trimita la produs pa Elvetia? 1 Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2021 Partajează Postat Iunie 7, 2021 41 minutes ago, pizdulici said: Heh.. @Aria_U_Relax si @Amanda_Eros Am sa las asta aici: V-ati lasa seduse si prostite de ultimu bombardier rupt in cur, care si-a luat bani de la camatari ca sa isi ia masina X si sa va agate in clubu Y, cu metoda loverboy, ca sa va trimita la produs pa Elvetia? Adik “Calule mănânci ovăz?” 😂😂😂 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iunie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 8, 2021 15 hours ago, humanoid_carbon_unit said: mai am o intrebare. de fiecare data cand vin in romania si ma uit pe strada ma deprim. numa' burti si sunci sub tricouase si camasute mulate. gusa e acolo, ceafa la locu' ei, cu cutele de rigoare. nu vorbesc de femei, ca nu-s subiectul discutiei asteia, da' si ele-s la fel de praf. poate am io un ghinion teribil. asadar: ce procent din cei care va trec pragu' are carnea tare pe el, se vede c-a facut si altceva decat halbere sau sticlism. In general la nivel de munca , nu conteaza aspectul fizic. Mai mult conteaza cum este ca om daca este elegant, ingrijit, se poartă frumos. Ce ne place noua in private life nu are treaba cu munca , munca este munca indiferent de cum arata clientul Dar sa ști ca am si clienti super ok din toate punctele de vedere 1 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iunie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 8, 2021 On 6/5/2021 at 9:12 PM, humanoid_carbon_unit said: pai uite ca nu a fost chiar asa greu de spus. sute de lucruri? name 5. sufletul pereche? cute. ia-ti gandu'. gasesti un prince charming cu care sa rezonezi in cat mai multe si te rogi ca acolo unde armonicele nu se suprapun sa nu dea chiar un flat line. dupa care te maturizezi si realizezi ca kansas is bye bye si ca greucenii exista in povesti. spoiler alert, am uitat sa-ti spun aici? aici unde? e importanta locatia? De ce crezi asta ca nu exista suflete pereche ? Locatia este întotdeauna importanta Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Iunie 8, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Iunie 8, 2021 Acum 4 minute, Amanda_Eros a spus: De ce crezi asta ca nu exista suflete pereche ? Locatia este întotdeauna importanta Osho spune ca nimeni nu este facut pentru altcineva. Pur si simplu este el, unicul. 4 3 1 Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Iunie 8, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Iunie 8, 2021 Acum 20 ore, max5678 a spus: Din păcate nu am reușit, nu a lucrat sâmbăta și ieri nu am avut timp eu :-(sper sa ajung @Amanda si Amandaterapia te subjuga, te transpun in alt plan senzual si de traire...😘😚😋 4 3 1 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iunie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 8, 2021 39 minutes ago, derwall said: @Amanda si Amandaterapia te subjuga, te transpun in alt plan senzual si de traire...😘😚😋 😘 1 Link spre comentariu
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Iunie 8, 2021 Oras:the buleni Oras:the buleni Partajează Postat Iunie 8, 2021 56 minutes ago, Amanda_Eros said: In general la nivel de munca , nu conteaza aspectul fizic. Mai mult conteaza cum este ca om daca este elegant, ingrijit, se poartă frumos. Ce ne place noua in private life nu are treaba cu munca , munca este munca indiferent de cum arata clientul Dar sa ști ca am si clienti super ok din toate punctele de vedere intrebarea mea era destul de clara si nu avea nici o legatura cu munca sau preferintele voastre in materie de masculi. Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iunie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 8, 2021 2 minutes ago, humanoid_carbon_unit said: intrebarea mea era destul de clara si nu avea nici o legatura cu munca sau preferintele voastre in materie de masculi. Raspunsul corect este si si. Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iunie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 8, 2021 Toate felurile formele gusturile posibile Link spre comentariu
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Iunie 8, 2021 Oras:the buleni Oras:the buleni Partajează Postat Iunie 8, 2021 56 minutes ago, Amanda_Eros said: De ce crezi asta ca nu exista suflete pereche ? Locatia este întotdeauna importanta ai reusit sa te contrazici in doua fraze. daca exista suflet pereche atunci locatia e langa el, indiferent de coordonatele geografice de ce nu exista suflete pereche? la nivel de wishful thinking exista orice. in realitate notiunea de suflet nu are sens, exista doar nevoi care se cer satisfacute. dar banuiesc ca nu te intereseaza detalii de biochimie sau evolutionism Link spre comentariu
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Iunie 8, 2021 Oras:the buleni Oras:the buleni Partajează Postat Iunie 8, 2021 4 minutes ago, Amanda_Eros said: Raspunsul corect este si si. nu e ma raspunsul corect. intrebam de procente. lasa, nu conteaza. Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iunie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 8, 2021 2 hours ago, humanoid_carbon_unit said: ai reusit sa te contrazici in doua fraze. daca exista suflet pereche atunci locatia e langa el, indiferent de coordonatele geografice de ce nu exista suflete pereche? la nivel de wishful thinking exista orice. in realitate notiunea de suflet nu are sens, exista doar nevoi care se cer satisfacute. dar banuiesc ca nu te intereseaza detalii de biochimie sau evolutionism Of Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum