Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iunie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 8, 2021 2 hours ago, humanoid_carbon_unit said: nu e ma raspunsul corect. intrebam de procente. lasa, nu conteaza. Nu sunt contabil Munca mea este mai artistica 😂🤩😍 Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2021 Partajează Postat Iunie 8, 2021 2 hours ago, humanoid_carbon_unit said: nu e ma raspunsul corect. intrebam de procente. lasa, nu conteaza. Dacă cauți un mascul bine, ți-o recomand pe @payment o suge gratis și pe 50 de lei te lasă sa i-o bagi an kur 😂😂😂 Link spre comentariu
foldaj Reputație: 99 Postat Iunie 8, 2021 Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 8, 2021 Acum 42 minute, Amanda_Eros a spus: Nu sunt contabil Munca mea este mai artistica 😂🤩😍 ... subscriu 🙄🤗 Acum 16 ore, pizdulici a spus: Heh.. @Aria_U_Relax si @Amanda_Eros Am sa las asta aici: V-ati lasa seduse si prostite de ultimu bombardier rupt in cur, care si-a luat bani de la camatari ca sa isi ia masina X si sa va agate in clubu Y, cu metoda loverboy, ca sa va trimita la produs pa Elvetia? salut Pizdulici! Amanda nu a raspuns, raslund eu ("avocatul" apararii)... in cazul Amandei 100% exclus scenariul de mai sus...chiar daca arata ca o pustoaica (sau mai bine ca multe pustoaice), dupa interactiunea cu ea o sa realizezi ca este o persoana foarte rationala si independenta (cred ca i motivul pentru care practica acest "job")...as plasa-o pe la 26-27-28 anisori. ce s ar putea intampla, este sa i placa de o anumita persoana,sa ajunga sa se cunoasca si in privat si de acolo doar ei 2 stiu continuarea... 🙄 1 Link spre comentariu
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Iunie 8, 2021 Oras:the buleni Oras:the buleni Partajează Postat Iunie 8, 2021 1 hour ago, Amanda_Eros said: Of prozaic rau, este? Link spre comentariu
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Iunie 8, 2021 Oras:the buleni Oras:the buleni Partajează Postat Iunie 8, 2021 39 minutes ago, foldaj said: ce s ar putea intampla, este sa i placa de o anumita persoana,sa ajunga sa se cunoasca si in privat si de acolo doar ei 2 stiu continuarea... 🙄 cam ce fel de relatie crezi tu c-o sa fie aia in care cei doi s-au cunoscut facand o laba pe bani? Link spre comentariu
foldaj Reputație: 99 Postat Iunie 8, 2021 Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 8, 2021 Acum 2 minute, humanoid_carbon_unit a spus: cam ce fel de relatie crezi tu c-o sa fie aia in care cei doi s-au cunoscut facand o laba pe bani? ...sex fara obligatii 🙄 1 Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Iunie 8, 2021 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Iunie 8, 2021 Acum 2 ore, Cocalar21 a spus: Dacă cauți un mascul bine, ți-o recomand pe @payment o suge gratis și pe 50 de lei te lasă sa i-o bagi an kur 😂😂😂 Sugi pula muedin! 2 Link spre comentariu
Mihha112 Reputație: -28 Postat Iunie 8, 2021 Partajează Postat Iunie 8, 2021 Când ati facut sex ultima dată?❤te iubesc pui de îngeraș amanda❤ Link spre comentariu
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Iunie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 8, 2021 35 minutes ago, Mihha112 said: Când ati facut sex ultima dată?❤te iubesc pui de îngeraș amanda❤ Coaie, esti scarbos rau smr Link spre comentariu
Mihha112 Reputație: -28 Postat Iunie 8, 2021 Partajează Postat Iunie 8, 2021 Acum 57 minute, maa5fu1.v1 a spus: Coaie, esti scarbos rau smr Ia o frate în gura,si dacă ma mai enervezi io dau și lu mata sa o smotoceasca 💩💩💩 Link spre comentariu
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Iunie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 8, 2021 3 minutes ago, Mihha112 said: Ia o frate în gura,si dacă ma mai enervezi io dau și lu mata sa o smotoceasca 💩💩💩 Mai intai invata sa scrii, labar cronic ce esti! Stai de zile intregi scriind cacaturi pe topic ca sa dai si tu o laba. E bine ca ai pus emoji-ul ala cu cacat. Te reprezinta. Link spre comentariu
Mihha112 Reputație: -28 Postat Iunie 8, 2021 Partajează Postat Iunie 8, 2021 Acum 6 minute, maa5fu1.v1 a spus: Mai intai invata sa scrii, labar cronic ce esti! Stai de zile intregi scriind cacaturi pe topic ca sa dai si tu o laba. E bine ca ai pus emoji-ul ala cu cacat. Te reprezinta. E ultimul mesaj ,deja te crezi ff important ..mănâncă cacat în continuare 🤣💩💩💩 Link spre comentariu
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Iunie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 8, 2021 3 minutes ago, Mihha112 said: E ultimul mesaj ,deja te crezi ff important ..mănâncă cacat în continuare 🤣💩💩💩 Besi dreacu de poponar infect. Visezi sa sugi pula unor barbati siliconati On 6/6/2021 at 11:20 PM, Mihha112 said: Pune ne o penetrare sa spermam si noi masa dupa ,si toti sa punem videourile aici❤💦💯💦 On 6/4/2021 at 7:33 PM, Mihha112 said: Vrei sa o guști iubire? Știi ce vrem de la tine ,un filmuleț când penetrezi un pofticios 💯💦💯💦💯❤ On 6/4/2021 at 1:18 AM, Mihha112 said: Avea laptic dulce?💦💯❤ Link spre comentariu
Mihha112 Reputație: -28 Postat Iunie 8, 2021 Partajează Postat Iunie 8, 2021 Acum 6 minute, maa5fu1.v1 a spus: Besi dreacu de poponar infect. Visezi sa sugi pula unor barbati Ai o minte învechită fraiere,s-au schimbat multe ,adaptează-te Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2021 Partajează Postat Iunie 8, 2021 Ha, ha, ha. A căzut și topicul asta în cacat. Ce-i drept mai târziu decât ma așteptam, dar până-n coada tot în căcat a ajuns. Asta e! Spor la mestecat în căcat. Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Iunie 8, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Iunie 8, 2021 Se mai minuneaza unii barbati ca femeile vor barbati educati ,manierati ,amabili,gentili. Buna ziua, Multumesc etc. Barbati normali, cu comportament normal. Ce asa greu de inteles, degeaba are el bani daca se poarta urat....sau foarte urat...😳🤔😔 4 4 1 Link spre comentariu
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Iunie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 8, 2021 31 minutes ago, Mihha112 said: Ai o minte învechită fraiere,s-au schimbat multe ,adaptează-te Hai du-te sa sugi o pula, modernule! 🤢 Link spre comentariu
pizdulici Reputație: 32 Postat Iunie 8, 2021 Partajează Postat Iunie 8, 2021 8 hours ago, foldaj said: ... subscriu 🙄🤗 salut Pizdulici! Amanda nu a raspuns, raslund eu ("avocatul" apararii)... in cazul Amandei 100% exclus scenariul de mai sus...chiar daca arata ca o pustoaica (sau mai bine ca multe pustoaice), dupa interactiunea cu ea o sa realizezi ca este o persoana foarte rationala si independenta (cred ca i motivul pentru care practica acest "job")...as plasa-o pe la 26-27-28 anisori. ce s ar putea intampla, este sa i placa de o anumita persoana,sa ajunga sa se cunoasca si in privat si de acolo doar ei 2 stiu continuarea... 🙄 bine, dar te-o antrebat cineva ? eu vreau sa stiu raspunsul lor Link spre comentariu
foldaj Reputație: 99 Postat Iunie 8, 2021 Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 8, 2021 Acum 46 minute, pizdulici a spus: bine, dar te-o antrebat cineva ? eu vreau sa stiu raspunsul lor aici cam ai dreptate.. dar daca vrei sa ne vedem, sa vezi ca s real, o putem face 🤝🤗 Link spre comentariu
Mihha112 Reputație: -28 Postat Iunie 8, 2021 Partajează Postat Iunie 8, 2021 1 oră în urmă, maa5fu1.v1 a spus: Hai du-te sa sugi o pula, modernule! 🤢 U de unde pula mea ai văzut ce am vb acolo?ești un labagiu care iti dai drumu doar asa uitandu te la comentarii de astea,bulangiule!💩💩💩 Link spre comentariu
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Iunie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 8, 2021 5 minutes ago, Mihha112 said: U de unde pula mea ai văzut ce am vb acolo?ești un labagiu care iti dai drumu doar asa uitandu te la comentarii de astea,bulangiule!💩💩💩 Postarile tale pot fi vazute de orice membru. E clar ca esti prea prost daca nu stiai asta despre forum. Eu am aratat ca esti labar si poponar, degeaba incerci sa imi arunci mie epitetele care te caracterizeaza. Hai, ca vine acum pensia bunicilor sa mai iesi si tu din casa, poate sugi pulile alea de transexuali la care balesti, ratangiule, oare ce crede taică-tu despre tine 🤢 Link spre comentariu
bastos01 Reputație: 451 Postat Iunie 8, 2021 Oras:p`aici Oras:p`aici Partajează Postat Iunie 8, 2021 Link spre comentariu
pizdulici Reputație: 32 Postat Iunie 8, 2021 Partajează Postat Iunie 8, 2021 1 hour ago, Mihha112 said: U de unde pula mea ai văzut ce am vb acolo?ești un labagiu care iti dai drumu doar asa uitandu te la comentarii de astea,bulangiule!💩💩💩 Asta esti tu? https://www.reddit.com/r/WeAreGoingToHellRO/comments/nuk1rw/dongiapo_la_mega/ 1 hour ago, foldaj said: aici cam ai dreptate.. dar daca vrei sa ne vedem, sa vezi ca s real, o putem face 🤝🤗 Coae de ce as vrea sa ma vad cu un strain de pe un forum de curve care se baga in seama cu mine de-an pulea? Cat de bolnav mental crezi ca sunt? Nu raspunde Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iunie 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2021 Nu va certati Fiti eleganti 1 Link spre comentariu
foldaj Reputație: 99 Postat Iunie 9, 2021 Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2021 Acum 12 minute, Amanda_Eros a spus: Nu va certati ...departe de mine gandul asta. motiv pentru care nu am dat curs la...am preferat sa ma retrag elegant 🙄 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum