Sari la conținut

Q&A cu o maseuza erotica AMA Ask me anything

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat
8 hours ago, 71laciport said:

Care a fost cel mai "exotic " loc unde ati facut sex?...

Hmmm ... masina 

Sper sa urmeze in piscina

Postat
11 hours ago, vanatorguvid said:

De suflet să fie.

De cate ori ți-ai călcat/ încălcat  cuvântul  și ai oferit o a doua șansă celor care nu  și-au mertat o nici pe prima?

Din pacate de mai multe ori decat trebuia 

• Trist 1
Postat
3 hours ago, alxxx112 said:

L ati suge amândouă pe Dorian Popa ?pana la finalizare?

Nu impart 

• Haha 2
Postat

atunci cand femeile ii au ca model de barbat ideal pe dorian popa si j'ador, e clar ca s-a dus pe pula societatea romaneasca

• Haha 1
Reputație: 3397
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat
10 minutes ago, maandoi said:

atunci cand femeile ii au ca model de barbat ideal pe dorian popa si j'ador, e clar ca s-a dus pe pula societatea romaneasca

A și zis (una dintre ele) că manelele e viața ei, de ce să ceri mai mult...?

Postat

Lasati, baetii care dau 200 lei pe o laba uleioasa sa fie fericiti 🤣

Sa lasam bombardierii tatuati si umflati cu synthol sa se bucure de "duamne" 🤣

• Mersi 1
Postat

Eu nu inteleg, poate ma ajuta fetele, acuma ies din "rolu" meu oleaca sa mor de ras, dar daca tot suntem la sesiune de Q&A si sunteti pline de sinceritate, haideti sa va vad daca imi puteti raspunde la intrebarile urmatoare:

Atat de rau o duc saloanele de masaj incat trebuie sa se promoveze fetele cu tot felu de topinguri de cacat la DG pe un forum de curve despre ce sincere si naturale sunt ele ca sa isi mareasca clientela?

Asa disperat e iuby ala gelos care nu va lasa sa va futeti ca altfel devin gelosi si fac crize de dement posesiv si va rupe cu bataia?

Adica fute-mas stiam ca o sa vina vremuri grele cu pandemia dar mor de ras cata disperare e in unele fomiste, ahahahhahha

Postat
1 oră în urmă, Aria_U_Relax a spus:

Din pacate de mai multe ori decat trebuia 

Fetelor,  să nu aveți încredere în bărbați care vorbesc urât cu femeile , vor veni la voi  cu dume de genul "  Dragă mea eu vorbesc urât doar cu alea care merită să le jignesc,  tu nu merti,  ești o dulce" nimic mai fals.  Un misogin frustrat mai devreme sau mai  tarziu se  va purta cu tine la fel de urât.  ADN e de vină. 🤣

Deci dacă îți plac manele,  gata , faci parte dintr-o anumită categorie . Eu, din câte  observ sunteți fete educate .  Da sunt mulți care se distrează pe manele  , da na , dă bine să zici că  tu asculți lambade .  Niște triști 🤣😆😆

Postat
11 hours ago, maandoi said:

Eu nu inteleg, poate ma ajuta fetele, acuma ies din "rolu" meu oleaca sa mor de ras, dar daca tot suntem la sesiune de Q&A si sunteti pline de sinceritate, haideti sa va vad daca imi puteti raspunde la intrebarile urmatoare:

Atat de rau o duc saloanele de masaj incat trebuie sa se promoveze fetele cu tot felu de topinguri de cacat la DG pe un forum de curve despre ce sincere si naturale sunt ele ca sa isi mareasca clientela?

Asa disperat e iuby ala gelos care nu va lasa sa va futeti ca altfel devin gelosi si fac crize de dement posesiv si va rupe cu bataia?

Adica fute-mas stiam ca o sa vina vremuri grele cu pandemia dar mor de ras cata disperare e in unele fomiste, ahahahhahha

Lucrurile merg foarte bine insa comunicarea ajuta intotdeauna 

Postat

Fetelor,  să nu aveți încredere în bărbați care vorbesc urât cu femeile , vor veni la voi  cu dume de genul "  Dragă mea eu vorbesc urât doar cu alea care merită să le jignesc,  tu nu merti,  ești o dulce" nimic mai fals.  Un misogin frustrat mai devreme sau mai  tarziu se  va purta cu tine la fel de urât.  ADN e de vină. 🤣

Deci dacă îți plac manele,  gata , faci parte dintr-o anumită categorie . Eu, din câte  observ sunteți fete educate .  Da sunt mulți care se distrează pe manele  , da na , dă bine să zici că  tu asculți lambade .  Niște triști 🤣😆😆

Ascultam de toate 

Postat

Rolul discutiilor este ca sa evidentiez o latura diferita a mea fata de ce gasesti de obicei 

Majoritatea clientilor mei le place aceasta parte de comunicare de obicei stam si la o cafea inainte si dupa 

Lucrurile merg super 

Nu ai gresit , este alegerea mea sa respect si sa fac ce imi place. Nu critic inteleg cele care fac (cunosc persoane) este alegerea mea sa am un respect de sine aparte sa fie lucruri care nu le fac. 

In plus cred ca este foarte distractiv pentru toata lumea tot ce discutam aici 

🤗 neata

Postat

Lasati, baetii care dau 200 lei pe o laba uleioasa sa fie fericiti 🤣

Sa lasam bombardierii tatuati si umflati cu synthol sa se bucure de "duamne" 🤣

Pai daca eu arat bine,  ma ingrijesc,  ofer, nu este normal sa vreau tot un tip care arata bine , ingrijit si care imi ofera la fel ?

Postat

Categoriile acestea primesc jet din start 

• Like 1
Postat

Spune - mi tu alti doi mai sexy 

Nu de Alta Dar ca sa ma bucur si eu sa ma uit la ei

• Haha 1
Postat
Just now, Aria_U_Relax said:

Da

Stiti asa cum voua va place sa vedeti la noi anumite forme,  fund sani buze, si noua ne place sa ne uitam la corpul unui tip misto 

Este la fel 

Postat
Just now, Amanda_Eros said:

Da

Stiti asa cum voua va place sa vedeti la noi anumite forme,  fund sani buze, si noua ne place sa ne uitam la corpul unui tip misto 

Este la fel 

Da si la o 🍆 misto 

Postat
13 minutes ago, Aria_U_Relax said:

Si stateai sa ne zici ca cine vrea mai mult decat un masaj trebuie sa te cucereasca cu personalitatea si acum aflam ca tu balesti la un tigan prost care probabil e si analfabet. 🤮

Postat

Bun bun, neatza la fete

Atunci ne-am lamurit pe langa sa aibe pula de cal, sa fie musculos ca vad ca superficialitatea nu e problema la voi, intrebarea e, ca am vazut ca inteligenta mintala nu prea conteaza la voi la barbati, atunci conteaza inteligenta emotionala mai mult?

Si mai exista barbati inteligenti cu ambele? Ca femei nu prea se mai gasesc, csf nu poti sa fi cu dansa intr-insa si cu sufletul in rai

Vizitator puloiu
Reputație: 0
Postat
18 minutes ago, Aria_U_Relax said:

Pai, Donk sau Alin Vaduva cred ca sunt destul de sexy, nu ? :D;)

Postat
4 minutes ago, maa5fu1.v1 said:

Si stateai sa ne zici ca cine vrea mai mult decat un masaj trebuie sa te cucereasca cu personalitatea si acum aflam ca tu balesti la un tigan prost care probabil e si analfabet. 🤮

Daca un barbat este inteligent nu se vede in faptul ca este realizat?

Eu cred daca un tip chiar este destept/inteligent inseamna ca a gasit formula sa reuseasca. 

Cei doi daca va uitati in contul lor , realizari peofesionale nu sunt realizati? 

In plus arata si bine deci care este problema ? Ce am gresit ? 

Foarte multi oameni se cred destept in Romania pana ii intrebi de business si ce rezultate au .... Dar ii critica pe cei care au 

Bravo lor cei doi sunt si realizati si arata si bine

De ce sa nu ne uitam la un barbat frumos ?

Postat
5 minutes ago, maandoi said:

Bun bun, neatza la fete

Atunci ne-am lamurit pe langa sa aibe pula de cal, sa fie musculos ca vad ca superficialitatea nu e problema la voi, intrebarea e, ca am vazut ca inteligenta mintala nu prea conteaza la voi la barbati, atunci conteaza inteligenta emotionala mai mult?

Si mai exista barbati inteligenti cu ambele? Ca femei nu prea se mai gasesc, csf nu poti sa fi cu dansa intr-insa si cu sufletul in rai

Repet 

Daca un barbat este inteligent nu se vede in faptul ca este realizat?

Eu cred daca un tip chiar este destept/inteligent inseamna ca a gasit formula sa reuseasca. 

Cei doi daca va uitati in contul lor , realizari peofesionale nu sunt realizati? 

In plus arata si bine deci care este problema ? Ce am gresit ? 

Foarte multi oameni se cred destept in Romania pana ii intrebi de business si ce rezultate au .... Dar ii critica pe cei care au 

Bravo lor cei doi sunt si realizati si arata si bine

De ce sa nu ne uitam la un barbat frumos ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...