Sari la conținut

Q&A cu o maseuza erotica AMA Ask me anything

Postări Recomandate

Postat
8 minutes ago, Aria_U_Relax said:

Sexy,  pe banii ei, face ce vrea fute ce vrea ... 

De ce asta este ok doar cand o fac barbatii? Si cand o facem noi nu ?

Times change boys

Pe banii Ei? Pai primea bani Si cadouri de la toti beta cocks. Si cum a ajuns? Singura si vai de pula ei. Un barbat calumea nu se uita la ea, ca ea alerga dupa alpha care nu o baga in seama si futea toti parasitii? Toti besinarii . De ce e un model ? 

terminati cu modelul curvelor. Niciun barbat calumea de succes si intreg la cap nu o sa ia o curva de nevasta. Curvele isi iau ceva beta cuck pe care il inseala cu ala cu care ar fi vrut defapt sa fie

Vizitator Cocalar21
Reputație: 0
Postat
3 minutes ago, serjucu50 said:

Pe banii Ei? Pai primea bani Si cadouri de la toti beta cocks. Si cum a ajuns? Singura si vai de pula ei. Un barbat calumea nu se uita la ea, ca ea alerga dupa alpha care nu o baga in seama si futea toti parasitii? Toti besinarii . De ce e un model ? 

terminati cu modelul curvelor. Niciun barbat calumea de succes si intreg la cap nu o sa ia o curva de nevasta. Curvele isi iau ceva beta cuck pe care il inseala cu ala cu care ar fi vrut defapt sa fie

Femeia independenta nu vrea boss sa fie loata de nevasta, vezi pa topicul alalalt, vrea sa fwta kat mai mult pa Tinder.

Postat

Ce nu inteleg curvele ca o data ce esti o curva esti curva toata viata, nu mai scapi. E ca si semnul ala pe frunte ce il puneau pe vremea inchizitiei. Din curva nu poti ajunge femeie business , femeie pe banii tai cum se zice, gen Barbara Corocan sau Michelle Obama. De ce nu is astea modelele femeilor de azi? Ci Samantha ... 

Vizitator Cocalar21
Postat
Just now, Cocalar21 said:

Femeia independenta nu vrea boss sa fie loata de nevasta, vezi pa topicul alalalt, vrea sa fwta kat mai mult pa Tinder.

Da obicei trage un puradel ku unu de kare ai plake și găsește un betacuck

Just now, serjucu50 said:

Ce nu inteleg curvele ca o data ce esti o curva esti curva toata viata, nu mai scapi. E ca si semnul ala pe frunte ce il puneau pe vremea inchizitiei. Din curva nu poti ajunge femeie business , femeie pe banii tai cum se zice, gen Barbara Corocan sau Michelle Obama. De ce nu is astea modelele femeilor de azi? Ci Samantha ... 

kurva e deja majoritate. Nu mai reprezintă un termen negativ. E mai rău sa fi virgina.

Vizitator puloiu
Postat
13 minutes ago, Cocalar21 said:

Nu ma antelege greșit, ie korekt ke ziki tu. Poate sa fwta k vrea pa banii iei? Klar.

Imi plake de ea? Eh nu, sa o fwta Mr Dorel da la REBU.

Este vorba despre traume din copilarie, Bo$$ ! La fel ca si in cazul barbatilor care se fac femei transgender, violuri, violenta in familie, diverse dependente, anfetamine, coca/hero/mary, familii cu probleme, tata/mama betivi, copii nedoriti, etc. Pentru ei, nu este "la vie en rose" ! ... :( 

Vizitator Cocalar21
Postat
1 minute ago, puloiu said:

Este vorba despre traume din copilarie, Bo$$ ! La fel ca si in cazul barbatilor care se fac femei transgender, violuri, violenta in familie, diverse dependente, anfetamine, coca/hero/mari, familii cu probleme, tata/ma betivi, copii nedoriti, etc. Pentru ei, nu este "la vie en rose" ! ... :( 

Mia kurs o lakrima din pwla. Și din kauza lor trebuie sa îmi faka și mie viața da kakat nu?

Vizitator puloiu
Postat
2 minutes ago, Cocalar21 said:

Mia kurs o lakrima din pwla. Și din kauza lor trebuie sa îmi faka și mie viața da kakat nu?

Treci peste si nu le da atentie, that's all ! 😏

Vizitator Cocalar21
Postat

Treci peste si nu le da atentie, that's all ! 😏

Pai da boss da eu nam posturi da TV ka tata nu a vrut sami kumperi CNN sa bag propaganda 24/24 sa fak ieu un film adevărat sequel la Sex in the City numit “Fa, tokanita nu se fake singura”.

Vizitator Cocalar21
Postat

Am alta antrebare: Antro lume an kare toate se fwte pa bani, kine mai fake tokanita?

Vizitator puloiu
Postat
1 minute ago, Cocalar21 said:

Pai da boss da eu nam posturi da TV ka tata nu a vrut sami kumperi CNN sa bag propaganda 24/24 sa fak ieu un film adevărat sequel la Sex in the City numit “Fa, tokanita nu se fake singura”.

Pai la tocanitza, in loc sa tai "cocoshu", mai bine pui niste carne de la alte... "pasarici", nu ? ;) 

Vizitator Cocalar21
Postat

Pai la tocanitza, in loc sa tai "cocoshu", mai bine pui niste carne de la alte... "pasarici", nu ? ;) 

Kred ka anteleg de ke o sa mâncam insecte.

Vizitator Cocalar21
Postat
1 minute ago, Cocalar21 said:

Kred ka anteleg de ke o sa mâncam insecte.

Kel mai frumos ca fi kand Bebelușii vor fi alăptați ku lapte da greiere.

• Oras:Bucuresti
Postat
28 minutes ago, Cocalar21 said:

Am alta antrebare: Antro lume an kare toate se fwte pa bani, kine mai fake tokanita?

Eu iubesc sa gatesc 

Postat
42 minutes ago, serjucu50 said:

Samantha e curva ??!!

Postat
50 minutes ago, estrogen said:

De ce nu accepți limbi?

Pentru ca nu fac altceva decat serviciile de masaj 

Postat
46 minutes ago, Cocalar21 said:

Sau instagram

Vizitator Cocalar21
Postat
2 minutes ago, Aria_U_Relax said:

Sau instagram

Dă vis😂😂😂

Vizitator Cocalar21
Postat
19 minutes ago, Aria_U_Relax said:

Samantha e curva ??!!

Toate kare a văzut mai multă pwla dekat vedem noi dimineața in oglinda, ie kurve. Amuzant ka nu își dau seama.

Postat
10 minutes ago, Cocalar21 said:

Toate kare a văzut mai multă pwla dekat vedem noi dimineața in oglinda, ie kurve. Amuzant ka nu își dau seama.

Nu sunt de acord 

Esti rautacios

Vizitator Cocalar21
Postat
4 minutes ago, Aria_U_Relax said:

Nu sunt de acord 

Esti rautacios

Nu io, aia kare a skris Biblia.

Vizitator Cocalar21
Postat

Uite kum komentati?:

CURATA

Deseori se referă la fecioară (II Corinteni 11:2), dar se poate aplica şi unei femei măritate, ale cărei cuvinte şi a cărei viaţă reflectă evlavie (Vezi Tit 2:5 şi I Petru 3:2). Este opusul femeilor din II Timotei 3:6, care nu erau preocupate de consecinţele păcatului, ducând o viaţă fără scop.

CURVA   

Să nu-ţi necinsteşti fata dând-o să fie curvă, pentru ca nu cumva ţara să ajungă un loc de curvie şi să se umple de fărădelegi.” (Levitic19:29) 

Hristos a mântuit” o curvă păcătoasă şi i-a iertat toate păcatele prin credinţă Un fariseu a rugat pe Isus să mănânce la el. Isus a intrat în casa fariseului şi a şezut la masă. Şi iată că o femeie păcătoasă din cetate a aflat că El era la masă în casa fariseului: a adus un vas de alabastru cu mir mirositor şi stătea înapoi, lângă picioarele lui Isus, şi plângea. Apoi a început să-I stropească picioarele cu lacrimile ei şi să le şteargă cu părul capului ei; le săruta mult şi le ungea cu mir. Când a văzut lucrul acesta, fariseul care-L poftise şi-a zis: „Omul acesta, dacă ar fi un proroc, ar şti cine şi ce fel de femeie este cea care se atinge de El: că este o păcătoasă.” Isus a luat cuvântul şi i-a zis: „Simone, am să-ţi spun ceva.” „Spune, Învăţătorule”, I-a răspuns el. „Un cămătar avea doi datornici: unul îi era dator cu cinci sute de lei, iar celălalt cu cincizeci. Fiindcă n-aveau cu ce plăti, i-a iertat pe amândoi. Spune-Mi, dar, care din ei îl va iubi mai mult?” Simon I-a răspuns: „Socotesc că acela căruia i-a iertat mai mult.” Isus i-a zis: „Drept ai judecat.” Apoi S-a întors spre femeie şi a zis lui Simon: „Vezi tu pe femeia aceasta? Am intrat în casa ta, şi nu Mi-ai dat apă pentru spălat picioarele; dar ea Mi-a stropit picioarele cu lacrimile ei şi Mi le-a şters cu părul capului ei. Tu nu Mi-ai dat sărutare; dar ea, de când am intrat, n-a încetat să-Mi sărute picioarele. Capul nu Mi l-ai uns cu untdelemn; dar ea Mi-a uns picioarele cu mir. De aceea îţi spun: păcatele ei, care sunt multe, sunt iertate; căci a iubit mult. Dar cui i se iartă puţin iubeşte puţin.” Apoi a zis femeii: „Iertate îţi sunt păcatele!” Cei ce şedeau cu El la masă au început să zică între ei: „Cine este Acesta de iartă chiar şi păcatele?”  Dar Isus a zis femeii: „Credinţa ta te-a mântuit; du-te în pace.”(Luca 7:36-50)

Postat
3 hours ago, Aria_U_Relax said:

Like 

Desi prefer cu 3-4 cm mai mare 

Este frumos 

Mersi 🥰

e ok nu ma deranjeaza stiu ca size queens nu-s de mine

Vizitator Cocalar21
Postat
Just now, iheardarumor said:

Io stiam ca curvele sunt femeile care se fut cu toti, mai putin cu tine

Tie nam ke sat fak boss ka nu tia plakut skoala, e klar. Dacă ați plăkea și kiteai Biblia sau ascultai Dani Mocanu știai ka și alea kare se fwte ku tine tot kurve ie și nu puneai botu la East credit 😂😂😂😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...