Sari la conținut

Q&A cu o maseuza erotica AMA Ask me anything

Postări Recomandate

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat
Acum 1 oră, Aria_U_Relax a spus:

Pentru ca nu fac altceva decat serviciile de masaj 

Pai și dacă clientul are poftă sa ti-o linga care-i problema?  La urma urmei oricum te atinge peste tot.  Ce nici mâna la pasarica nu-i lași s-o pună? Sau sa-ți mângâie clitorisul cu degetul îi lași? 

• Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat
Acum 4 ore, Amanda_Eros a spus:

Eu nici nu mai stiu cum se face

🤗🙃😉

Pai tu faci de la dragoste...in sus...

Asa am eu senzatia...

Trup si suflet, oferi dragoste , primesti dragoste si va topiti amandoi intr-o mare de iubire completa si extatica. 🌷🌼🥀🥰

• Like 4
  • Minus 4
  • Inimioara 1
Vizitator Cocalar21
Reputație: 0
Postat
1 minute ago, derwall said:

Trup si suflet, oferi dragoste , primesti dragoste si va topiti amandoi intr-o mare de iubire completa si extatica. 🌷🌼🥀🥰

Protejat sau neprotejat? 

Postat
2 hours ago, Aria_U_Relax said:

Samantha e curva ??!!

Dar ce e? :))) se fute cu tot orasul, aia nu e curva? E acelasi tip de curva ca si cele de pe nimfomane

Vizitator Cocalar21
Postat
12 minutes ago, serjucu50 said:

Dar ce e? :))) se fute cu tot orasul, aia nu e curva? E acelasi tip de curva ca si cele de pe nimfomane

Nu fi rău boss, nu ie vina ei ka New York are 10 milioane da pwli.

Postat

Cat de batuta in cap Poti sa fi ca si femeie sa o vezi pe Samantha ca si idealul tau in viata. Cate daddy issues sa fi avut in copilarie, cat de molestata de unchi sa fi fost

Postat

Vad ca nu a intrebat nimeni asta. Voua unde va place sa finalizeze barbatul?  Odata intreb pentru cei care vin la masaj si apoi intreb si de cei din timpul vostru liber🤫🤫🤫

Vizitator Cocalar21
Postat
36 minutes ago, serjucu50 said:

Cat de batuta in cap Poti sa fi ca si femeie sa o vezi pe Samantha ca si idealul tau in viata. Cate daddy issues sa fi avut in copilarie, cat de molestata de unchi sa fi fost

Suficient de bătută an kap sa se fwta cu toți gunoierii boss 😂. Pakat ka an trekut deși iera lafel de proaste makar mai kredea in Dumnezeu nu doar an pwla 😂😂😂

Vizitator Cocalar21
Postat

“Cum mortu nu știe ca ie mort nici proastele nu știu ca sunt proaste. Ie greu doar pt ceilalți”

• Oras:Bucuresti
Postat
17 hours ago, amvaloare2000 said:

Vad ca nu a intrebat nimeni asta. Voua unde va place sa finalizeze barbatul?  Odata intreb pentru cei care vin la masaj si apoi intreb si de cei din timpul vostru liber🤫🤫🤫

Depinde de el de partida de cum decurge actiunea... pot avea si eu preferinte Dar depinde cum a decurs dansul

Postat
20 hours ago, Cocalar21 said:

Uite kum komentati?:

CURATA

Deseori se referă la fecioară (II Corinteni 11:2), dar se poate aplica şi unei femei măritate, ale cărei cuvinte şi a cărei viaţă reflectă evlavie (Vezi Tit 2:5 şi I Petru 3:2). Este opusul femeilor din II Timotei 3:6, care nu erau preocupate de consecinţele păcatului, ducând o viaţă fără scop.

CURVA   

Să nu-ţi necinsteşti fata dând-o să fie curvă, pentru ca nu cumva ţara să ajungă un loc de curvie şi să se umple de fărădelegi.” (Levitic19:29) 

Hristos a mântuit” o curvă păcătoasă şi i-a iertat toate păcatele prin credinţă Un fariseu a rugat pe Isus să mănânce la el. Isus a intrat în casa fariseului şi a şezut la masă. Şi iată că o femeie păcătoasă din cetate a aflat că El era la masă în casa fariseului: a adus un vas de alabastru cu mir mirositor şi stătea înapoi, lângă picioarele lui Isus, şi plângea. Apoi a început să-I stropească picioarele cu lacrimile ei şi să le şteargă cu părul capului ei; le săruta mult şi le ungea cu mir. Când a văzut lucrul acesta, fariseul care-L poftise şi-a zis: „Omul acesta, dacă ar fi un proroc, ar şti cine şi ce fel de femeie este cea care se atinge de El: că este o păcătoasă.” Isus a luat cuvântul şi i-a zis: „Simone, am să-ţi spun ceva.” „Spune, Învăţătorule”, I-a răspuns el. „Un cămătar avea doi datornici: unul îi era dator cu cinci sute de lei, iar celălalt cu cincizeci. Fiindcă n-aveau cu ce plăti, i-a iertat pe amândoi. Spune-Mi, dar, care din ei îl va iubi mai mult?” Simon I-a răspuns: „Socotesc că acela căruia i-a iertat mai mult.” Isus i-a zis: „Drept ai judecat.” Apoi S-a întors spre femeie şi a zis lui Simon: „Vezi tu pe femeia aceasta? Am intrat în casa ta, şi nu Mi-ai dat apă pentru spălat picioarele; dar ea Mi-a stropit picioarele cu lacrimile ei şi Mi le-a şters cu părul capului ei. Tu nu Mi-ai dat sărutare; dar ea, de când am intrat, n-a încetat să-Mi sărute picioarele. Capul nu Mi l-ai uns cu untdelemn; dar ea Mi-a uns picioarele cu mir. De aceea îţi spun: păcatele ei, care sunt multe, sunt iertate; căci a iubit mult. Dar cui i se iartă puţin iubeşte puţin.” Apoi a zis femeii: „Iertate îţi sunt păcatele!” Cei ce şedeau cu El la masă au început să zică între ei: „Cine este Acesta de iartă chiar şi păcatele?”  Dar Isus a zis femeii: „Credinţa ta te-a mântuit; du-te în pace.”(Luca 7:36-50)

Scrisa cam acum 2000 - 2020 sau + ani ? 

Te rog .... Am depasit evul mediu suntem in 2021 

Vezi cat poti primi pe acel citat cine ti-l cumpara - asta este valoarea lui - zero 

Traim in 2021 vremuri noi - timpul in care biblia si religia erau folosite sa controleze oamenii sunt de mult apuse

Fiti si voi mai moderni 

Repet de ce este ok ca un barbat sa vada cu 3 fete sau mai multe este tare?

Dar noi daca o facem,  suntem curve?

Te rog .... expirat 

Fa si tu un upgrade vezi ce data suntem 

Postat

adevarat ba inapoiatiilor, suntem in 2021, adaptati-va vremurilor, in care femeile sunt libere sa se futa cu cine vor, fara nici o consecinta, sa aiba 1000 de iubiti si amandi in acelasi timp, si fiecare dintre ei sa o simpuiasca cu o suma de bani, iar barbatii docili fatalai sa fie dominati de femeile puternice si indepente care doar cu dorian popa si j'adore se fut moka fara sa le ceara bani, in timp ce voi restu fatalailor taceti si marcati banu, in timp ce aveti coaiele stranse in mana puternica a maseozei :)))

• Minus 1
Postat
20 hours ago, estrogen said:

Pai și dacă clientul are poftă sa ti-o linga care-i problema?  La urma urmei oricum te atinge peste tot.  Ce nici mâna la pasarica nu-i lași s-o pună? Sau sa-ți mângâie clitorisul cu degetul îi lași? 

Eu sunt in control 

El stie exact pentru ce vine inainte 

Postat
19 hours ago, serjucu50 said:

Nu ... curva este aia care se fute pe bani 

Samanta este nimfo ... si real one

Postat
7 minutes ago, Amanda_Eros said:

Scrisa cam acum 2000 - 2020 sau + ani ? 

Te rog .... Am depasit evul mediu suntem in 2021 

Vezi cat poti primi pe acel citat cine ti-l cumpara - asta este valoarea lui - zero 

Traim in 2021 vremuri noi - timpul in care biblia si religia erau folosite sa controleze oamenii sunt de mult apuse

Fiti si voi mai moderni 

Repet de ce este ok ca un barbat sa vada cu 3 fete sau mai multe este tare?

Dar noi daca o facem,  suntem curve?

Te rog .... expirat 

Fa si tu un upgrade vezi ce data suntem 

Corect 

Cred ca daca merg sa ma spovedesc

Pana plec isi face parintele programare 

😈

Postat
8 minutes ago, Amanda_Eros said:

Imi faceti intrebarile interesante saptamana aceasta ?

Exactly 

Postat
12 minutes ago, Amanda_Eros said:

Imi faceti intrebarile interesante saptamana aceasta ?

Voi ce fetishuri aveti?

De exemplu al meu este sa fiu dominat financiar de o femeie puternica si frumoasa, sa imi dau tot salariu pe ea doar ca sa am placerea sa ies cu ea o seara la Argentine sa manance wagiu clasa A5 si la sfarsitu seri sa ma amageasca cu futai dar sa nu primesc cu promisiunea ca la urmatoaraea intalnire cand voi mai sparge 1000 euro pe ea, poate poate primesc un sarut discret in cel mai bun caz

Ah ce ami plake sa fiu fatalau beta cuck docil cu facultate si salariu de peste 1000 euro, dar cu pula mica si urat (aparent pula de 17 cm e mica) fara incredere de sine si sa ma controleze femeile puternice cu 10 clase fara facultate dar cu scoala vietii care fac laba uleioasa si se fut doar cu bombardieri musculosi, la fel de retarzi ca ea dar cu mai multi bani pe luna decat mine datorita combinatilor ilegale pe care le fac! Muie mie ca platesc taxe si impozite aproape cat salariu unui profesor, in timp ce restu se lefaie in bani si pizda moka!

• Minus 1
Vizitator puloiu
Postat
3 minutes ago, okzoomers said:

adevarat ba inapoiatiilor, suntem in 2021, adaptati-va vremurilor, in care femeile sunt libere sa se futa cu cine vor, fara nici o consecinta, sa aiba 1000 de iubiti si amandi in acelasi timp, si fiecare dintre ei sa o simpuiasca cu o suma de bani, iar barbatii docili fatalai sa fie dominati de femeile puternice si indepente care doar cu dorian popa si j'adore se fut moka fara sa le ceara bani, in timp ce voi restu fatalailor taceti si marcati banu, in timp ce aveti coaiele stranse in mana puternica a maseozei :)))

Bo$$, ai uitat de transi/transe ! Acum orice barbat care se simte discriminat social (din diverse motive) gata se simte femeie, ia hormoni, face operatii estetice, totul decontat de la stat (ca astea se pot deconta, dar un transplant nu avem dom'ne bani, mai fa niste strangeri de fonduri, donatii, si poate mai traiesti vreo 10-20 de ani, daca mai apuci), si gata, hocus-pocus, il vezi pe Andrej Pejic ca in 2-3 ani devine Andreja Pejic, ultra sexy femeie cu pWla...

Si la femeile care se fac barbati transexuali, acelasi lucru...

Ma gandesc, peste vreo 400-500 de ani, cand istoricii de atunci or sa faca sapaturi arheologice si o sa dea de vreo iscriptie pe mormant "aici odihneste roaba lui Dumnezeu Gherghina Floarea", dar scheletul e de barbat, or sa se zapaceasca de tot, gen mistere istorice nerezolvate... Dar oricum, la cum se dezvolta medicina, barbatii care se transforma in femei un mod sigur peste 100-200 de ani vor avea si uter cu vagin full functional, deci vor putea purta si sarcina, lasandu-si pwla pentru pipi sau pentru cururi/piSZde cand simt nevoia.... Ma cutremur ce fel de copil ar putea fi conceput de catre un fost barbat care devine femeie si ramane insarcinata !!!!

Nu stiu daca directia medicala a viitorului e una buna, dar macar nu vom mai apuca sa traim vremurile alea (cel putin nu toti dintre noi)...

Postat
1 minute ago, puloiu said:

Bo$$, ai uitat de transi/transe ! Acum orice barbat care se simte discriminat social (din diverse motive) gata se simte femeie, ia hormoni, face operatii estetice, totul decontat de la stat (ca astea se pot deconta, dar un transplant nu avem dom'ne bani, mai fa niste strangeri de fonduri, donatii, si poate mai traiesti vreo 10-20 de ani, daca mai apuci), si gata, hocus-pocus, il vezi pe Andrej Pejic ca in 2-3 ani devine Andreja Pejic, ultra sexy femeie cu pWla...

Si la femeile care se fac barbati transexuali, acelasi lucru...

Ma gandesc, peste vreo 400-500 de ani, cand istoricii de atunci or sa faca sapaturi arheologice si o sa dea de vreo iscriptie pe mormant "aici odihneste roaba lui Dumnezeu Gherghina Floarea", dar scheletul e de barbat, or sa se zapaceasca de tot, gen mistere istorice nerezolvate... Dar oricum, la cum se dezvolta medicina, barbatii care se transforma in femei un mod sigur peste 100-200 de ani vor avea si uter cu vagin full functional, deci vor putea purta si sarcina, lasandu-si pwla pentru pipi sau pentru cururi/piSZde cand simt nevoia.... Ma cutremur ce fel de copil ar putea fi conceput de catre un fost barbat care devine femeie si ramane insarcinata !!!!

Nu stiu daca directia medicala a viitorului e una buna, dar macar nu vom mai apuca sa traim vremurile alea (cel putin nu toti dintre noi)...

doamne ce viata usoara aveam daca eram bulangiu si imi placea pula de mic dar din pacate nu m-am nascut cu norocul asta, plus ca am pula mica pentru un homosexual, ca sa fie activ tre sa o aiba mai mare de 20, ca altfel imi rupeau curu toti, cred ca curvele trans fac cacalau de bani, ma faceam si eu transexual, si ma lefaiam in bani, dar ayae toata viata mi-a placut pizda, si asa o sa mor cu drag de pizda.

vezi ca femeile care devin barbati sunt vazute mai nasol, de exemplu Ellen Page ala care a devenit Elliot e cam luat la pula, il fac toti manlet slabanog de 1,50 metri si 40 kile, in plm era o femeie mignona care a devenit barbat, ce femeie ar umbla cu un pitic slab si malnutrit? :))) si-a facut si operatie de modificare a pieptului, nu ca avea tzatze de la inceput... nah,  e mai usor ca barbat sa devi trans, poti ramane si cu pula funcitonala daca nu vrei sa faci total, dar ca femeie sa devi barbat, inca nu s-a inventat transplant de pula :)))

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...