foldaj Reputație: 99 Postat Mai 27, 2021 Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Postat Mai 27, 2021 Acum 45 minute, Amanda_Eros a spus: Cat crezi ? ...cat vrei 🙄🤗
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Mai 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 27, 2021 3 hours ago, pizdulici said: lol si eu care credeam ca cu 6000 lei ai mei duc o viata decenta, fara rate fara credite fara datorii 20 000 - 30 000 lei trebuie sa strang doar pentru silicoane 😂😂 Tu crezi ca avem o viata usoara? 😂😂😁
Membru Premium derwall Reputație: 682 Postat Mai 27, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Mai 27, 2021 Acum 1 minut, Aria_U_Relax a spus: 20 000 - 30 000 lei trebuie sa strang doar pentru silicoane 😂😂 Tu crezi ca avem o viata usoara? 😂😂😁 Ai pregatit pusculita magica....presupun ca sunt deja bani acolo....si esti in grafic cu economiile si te vom vedea siliconata...ihih☺🤗😋😚 4 4
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 27, 2021 Exact lista este lunga , lenjerie sexy , sala , solar , silicoane , buze acid , make up , salon Macar sa Raman cu 100 lei la sfarsit de luna 😂
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Mai 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 27, 2021 1 minute ago, derwall said: Ai pregatit pusculita magica....presupun ca sunt deja bani acolo....si esti in grafic cu economiile si te vom vedea siliconata...ihih☺🤗😋😚 Magica cu adevarat dispar bani din ea ca prin magie De obicei la comenzi online 🤳👜🛍🎒👗🧦🧣👙
foldaj Reputație: 99 Postat Mai 27, 2021 Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Postat Mai 27, 2021 Acum 1 minut, Amanda_Eros a spus: Exact lista este lunga , lenjerie sexy , sala , solar , silicoane , buze acid , make up , salon Macar sa Raman cu 100 lei la sfarsit de luna 😂 Amanda, in cazul tau, nu cred ca si au rost silicoanele, avand sanii f f frumosi. .. evident, decizia este a ta. 🤗😙
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 27, 2021 2 minutes ago, foldaj said: Amanda, in cazul tau, nu cred ca si au rost silicoanele, avand sanii f f frumosi. .. evident, decizia este a ta. 🤗😙 😍😘🙄🤗
foldaj Reputație: 99 Postat Mai 27, 2021 Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Postat Mai 27, 2021 Acum 9 minute, Amanda_Eros a spus: Exact lista este lunga , lenjerie sexy , sala , solar , silicoane , buze acid , make up , salon Macar sa Raman cu 100 lei la sfarsit de luna 😂 ...se pare ca avem ceva in comun...suma de bani ramasa la sfarsitul unei luni 🙄🤗
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Mai 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 27, 2021 O bucurie sa vezi ca tot ce fac fetele le va face sa ramana in lumea asta. @cincistele zi-le tu cu oprimarea si d-astea d-ale tale 😎
pizdulici Reputație: 32 Postat Mai 27, 2021 Postat Mai 27, 2021 1 hour ago, Aria_U_Relax said: 20 000 - 30 000 lei trebuie sa strang doar pentru silicoane 😂😂 Tu crezi ca avem o viata usoara? 😂😂😁 intradevar, silicoanele sunt adevarate prioritati de viata, ceea ce duce la intrebarea de azi din partea mea: Cu ce te ajuta siliconalele? Crezi ca eu am strans bani sa imi fac pula mai mare? Nu chiar, defapt intrebarea de maine o sa aibe legatura cu economiile pe ternmen lung dar daca ale voastre pe termen scurt se duc pe silicoane, saloane si intretinere corporala, nu vreau sa stiu ce faceti la 60 de ani cand nu o sa va mai ajute corpul si nu o sa aveti niciun ban strans ca i-ati spart pe toti pe tampenii de genul :)) 1 1
alxxx112 Reputație: -37 Postat Mai 27, 2021 Postat Mai 27, 2021 Puteți pune o poza cu voi în poziția,,mama iedului"?😆😀💋 1
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 27, 2021 Caut
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Mai 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 27, 2021 46 minutes ago, alxxx112 said: Puteți pune o poza cu voi în poziția,,mama iedului"?😆😀💋 Fundul meu sau al lui Dya ? Ne prezentam ok ?
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Mai 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 27, 2021 50 minutes ago, alxxx112 said: Puteți pune o poza cu voi în poziția,,mama iedului"?😆😀💋 Destul de "mama iedului" ? 💋 I own capra
alxxx112 Reputație: -37 Postat Mai 27, 2021 Postat Mai 27, 2021 Acum 12 minute, Amanda_Eros a spus: Caut Bine frumoas o💋💯 1
alxxx112 Reputație: -37 Postat Mai 27, 2021 Postat Mai 27, 2021 Te ador ,esti ff buna, colega ta este rușinoasă? Dupa cum se vede e experimentata rau detot poziția asta de tine💋💯🥳❤ 1
alxxx112 Reputație: -37 Postat Mai 27, 2021 Postat Mai 27, 2021 Acum 21 minute, Amanda_Eros a spus: Fundul meu sau al lui Dya ? Ne prezentam ok ? Scuze acum a apărut, doamne creca v as calari non-stop 💦💦💦💋💯❤Dumnezeule mare😁😆 1
pizdulici Reputație: 32 Postat Mai 27, 2021 Postat Mai 27, 2021 8 minutes ago, alxxx112 said: Scuze acum a apărut, doamne creca v as calari non-stop 💦💦💦💋💯❤Dumnezeule mare😁😆 ce simpalau 🤣 1 1
alxxx112 Reputație: -37 Postat Mai 27, 2021 Postat Mai 27, 2021 Acum 2 minute, pizdulici a spus: ce simpalau 🤣 Ce ai bobiță? 1
cincistele Reputație: -3877 Postat Mai 27, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Mai 27, 2021 Acum 4 ore, maa5fu1.v1 a spus: O bucurie sa vezi ca tot ce fac fetele le va face sa ramana in lumea asta. @cincistele zi-le tu cu oprimarea si d-astea d-ale tale 😎 Bă, vor și ele o viață mai bună...crezi că e vreo fericire să le frece pula la niște moși burtoși ? Nu mai da exemplu cu spălat wc uri și munca la supermarket, că nu se compară. Nu știu dacă ai copii, e treaba ta, dar dacă ai fi părinte de fată nu cred că ai vrea să lucreze în branșa asta... să mai citești și recenzii... 2
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Mai 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 27, 2021 3 minutes ago, cincistele said: Bă, vor și ele o viață mai bună...crezi că e vreo fericire să le frece pula la niște moși burtoși ? Nu mai da exemplu cu spălat wc uri și munca la supermarket, că nu se compară. Nu știu dacă ai copii, e treaba ta, dar dacă ai fi părinte de fată nu cred că ai vrea să lucreze în branșa asta... să mai citești și recenzii... Pai si ti se pare ca strategia lor le va aduce o viata mai buna? Legat de mosi burtosi, sa ne zica ele @Amanda_Eros @Aria_U_Relax va place sa frecati puli de mosi burtosi? Sa il lamurim pe cincistele. 🐈
pizdulici Reputație: 32 Postat Mai 27, 2021 Postat Mai 27, 2021 Nush bosilor daca ai ca model in viata pe jadore si dorian popa, sa spargi semnte pe tik tok si visul tau e sa dai banii pe haine saloane si silicoane dar ai asteptari de la barbati sa fie musculosi inteligenti si de succes, nu cred ca faci un efort prea mare sa iti depasesti conditia de maseoza de laba uleioasa la bosorogi daca nici nu te chinui. Macar nu se fut pe bani, daca o fi adevarat, mai au un strop de decenta fata de curvele de aici care s-au dus demult pe pula si rupte de societate, ca membre functionale ale ei 1 1
cincistele Reputație: -3877 Postat Mai 27, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Mai 27, 2021 Acum 1 minut, maa5fu1.v1 a spus: Pai si ti se pare ca strategia lor le va aduce o viata mai buna? Legat de mosi burtosi, sa ne zica ele @Amanda_Eros @Aria_U_Relax va place sa frecati puli de mosi burtosi? Sa il lamurim pe cincistele. 🐈 Teoretic ar avea posibilitatea să facă mulți bani, practic, puține fete reușesc să iasă din asta fericite Ce vrei să ți răspundă fetele ? Dacă-mi aduc bine aminte cre'că au răspuns la o întrebare despre vârsta și greutatea clienților...au spus cine sunt majoritari... cre'că e suficient 2
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Mai 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 27, 2021 Just now, cincistele said: Teoretic ar avea posibilitatea să facă mulți bani, practic, puține fete reușesc să iasă din asta fericite Ce vrei să ți răspundă fetele ? Dacă-mi aduc bine aminte cre'că au răspuns la o întrebare despre vârsta și greutatea clienților...au spus cine sunt majoritari... cre'că e suficient Eu nu am vazut raspunsu ala. Sigur nu ai visat existenta acelui raspuns?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum