Sari la conținut

Q&A cu o maseuza erotica AMA Ask me anything

Postări Recomandate

Vizitator Cocalar21
Reputație: 0
2 hours ago, Amanda_Eros said:

Pentru tine femeia ideala cum este ?

Important e sa aibe bunicuța bolnava 😂😂😂😂

Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21
10 minutes ago, Aria_U_Relax said:

Sentimente ? Loialitate?

O femeie loiala nu se uita după mușchi și pula de 26cm. Stii de ce zic asta? E foarte logic. Întotdeauna va găsi unul cu Mușchii mai mari sau pula mai mare. Întotdeauna. Doar după ce fute jumătate din planeta și tot nu va fi convinsă ca l-a găsit pe ăla cu muschiu și pula cea mai mare. 

Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21

1 minute ago, Cocalar21 said:

O femeie loiala nu se uita după mușchi și pula de 26cm. Stii de ce zic asta? E foarte logic. Întotdeauna va găsi unul cu Mușchii mai mari sau pula mai mare. Întotdeauna. Doar după ce fute jumătate din planeta și tot nu va fi convinsă ca l-a găsit pe ăla cu muschiu și pula cea mai mare. 

Dacă pe parte financiară e posibil și probabil sa găsească pe unu sa o mulțumească pe parte fizica singura modalitate e sa se futa cu cât mai mulți.

Link spre comentariu
  • Oras:Romania

Haideți sa nu supăram fetițele .

eu sunt convins , dar absolut convins ca n au văzut pula de 26 cm ( li s o fi părut câteva de 19-20 wow și au aproximat din ochi , “ astea tre sa fie de vreo 30, hai nu chiar, dar 26 sigur “ ).

ar putea sa recunoască ele asta și sa răspundă la întrebările puse , altfel ce rost își mai are topicul ..

Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21
2 minutes ago, danoneboy said:

eu sunt convins , dar absolut convins ca n au văzut pula de 26 cm ( li s o fi părut câteva de 19-20 wow și au aproximat din ochi , “ astea tre sa fie de vreo 30, hai nu chiar, dar 26 sigur “ ).

ar putea sa recunoască ele asta și sa răspundă la întrebările puse , altfel ce rost își mai are topicul ..

De ce sa nu le supăram? Ce fetițele nu ne supăra pe noi sau cum?

Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21
4 minutes ago, danoneboy said:

La modul serios acuma, nu sesizezi umilința când o tipa rezuma un tip la dimensiunea pulii? Bn pt unele chiar atât este, un dildo. Unii accepta Fericiți (aia care n-au doi neuroni). Alții se supăra. Alții se rușinează ca n-au pula de 26cm. Eu ma pis pe proaste.

Link spre comentariu
Vizitator altu2
Acum 44 minute, pizdulici a spus:

Deja ai pretentii, maistore..

sa aiba creer in cap, nu vrei?

Numa' un pic, cât sa nu uite a pune toate ingredientele "în ciorba". 

Link spre comentariu
Acum 17 minute, Cocalar21 a spus:

La modul serios acuma, nu sesizezi umilința când o tipa rezuma un tip la dimensiunea pulii? Bn pt unele chiar atât este, un dildo. Unii accepta Fericiți (aia care n-au doi neuroni). Alții se supăra. Alții se rușinează ca n-au pula de 26cm. Eu ma pis pe proaste.

La modul serios clar ai dreptate . Însă motivul pt care mai scriu e ca eu NU cred ca ele vorbesc serios in privința asta 

daca intervin ele și zic “ ba nu , ca așa e. La un tip pula e tot ce contează “, gata nu mai am nicio pretentie și ma retrag .

Link spre comentariu
Acum 53 minute, danoneboy a spus:

Cred ca le au confundat cu alea de 16 cm

Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21
9 minutes ago, colericul said:

E de prromovare si si-a atins scopul partial, acum au notorietate pe forum. Eu habar n-aveam unde activeaza s ce servicii au caci nu intram pe masaj, acum stiu. Daca le-a crescut si numarul de clienti, si-au atins si obiectivul principal.

La unele intrebari au raspuns sincer, la altele au vrut sa provoace. Acum au o serie de intrebari pe care le ocolesc, fie pentru ca doar au urarit traficul (si azi au avut) fara sa citeasca ce se scrie, fie pentru ca deja nu le mai intereseaza. 

Eu am numarat cel putin cinci intrebari fara raspuns pe pagina anterioara, am si eu una.

Partea cu promovarea e clară. La partea cu au încercat sa provoace nu sunt sigur. Cred ca au fost sincere au exagerat doar cu dimensiunea. Fac parte din clasa needucata de jos și tot ce contează pt aceasta clasa socială e dimensiunea pulii. Dacă nu ar fi făcut parte din paria societății nu erau maseuze stai calm.

Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21
3 minutes ago, Cocalar21 said:

Partea cu promovarea e clară. La partea cu au încercat sa provoace nu sunt sigur. Cred ca au fost sincere au exagerat doar cu dimensiunea. Fac parte din clasa needucata de jos și tot ce contează pt aceasta clasa socială e dimensiunea pulii. Dacă nu ar fi făcut parte din paria societății nu erau maseuze stai calm.

Sa zic așa sunt echivalentul feminin al gunoierilor 😂😂😂😂 Ambele categorii lucrează cu sloboz 😂😂😂😂

Link spre comentariu
Acum 5 minute, Cocalar21 a spus:

Sa zic așa sunt echivalentul feminin al gunoierilor 😂😂😂😂 Ambele categorii lucrează cu sloboz 😂😂😂😂

Baieti nu mai vb asa despre fete dacă nu știți ce înseamnă masaj erotic, este o munca ca oricare alta si mai ales dacă este făcută din placere...si in al doilea rand nu spuneți voi ca nu căutați ca o femeie sa fie curva în pat chiar și ale voastre sotii a ti vrea sa fie asa în pat ...P.S fetele sunt ff inteligente 💯💯va pup fetele❤❤❤

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21
2 minutes ago, Mihha112 said:

Baieti nu mai vb asa despre fete dacă nu știți ce înseamnă masaj erotic, este o munca ca oricare alta si mai ales dacă este făcută din placere...si in al doilea rand nu spuneți voi ca nu căutați ca o femeie sa fie curva în pat chiar și ale voastre sotii a ti vrea sa fie asa în pat ...P.S fetele sunt ff inteligente 💯💯va pup fetele❤❤❤

Pai n-am spus nimic neadevărat: lucrează cu sloboz. Pe mâini. Ca o fac din plăcere sau nu nu e treaba mea. Cât despre a vrea o soție curva in pat crede-ma ca nu vreau altfel eram căsătorit de mult 😂😂😂

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
5 minutes ago, Aria_U_Relax said:

Voi cat de mare o aveti?

La urma urmei momentul adevarului este in dormitor cand ea isi da jos sutienul si el chilotii nu ?

Macar eu nu mint cu asteptarile 

Asadar voi cat de mare o aveti ?

• Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21
5 minutes ago, Aria_U_Relax said:

La urma urmei momentul adevarului este in dormitor cand ea isi da jos sutienul si el chilotii nu ?

Eu o am de 220-230. Știu e de cacat sa fi borderline geniu dar totuși nu genial. Ah stai nu întrebai de inteligenta? 

Link spre comentariu

Vizitator Cocalar21
4 minutes ago, Cocalar21 said:

Eu o am de 220-230. Știu e de cacat sa fi borderline geniu dar totuși nu genial. Ah stai nu întrebai de inteligenta? 

10 minutes ago, Aria_U_Relax said:

Scuze m-a indus in eroare “momentul adevărului”. Nu e ăla care-l zici tu. Ăla e precedentul. Momentul adevărului e după ce te futi cu ăla cu pwla de 26cm și iese copilul retardat mental și ca sa supraviețuiască își ia job la REBU sau dacă e fata ia sloboz pe bani ❤️😂

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...