Sari la conținut

Q&A cu o maseuza erotica AMA Ask me anything

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Acum 20 ore, humanoid_carbon_unit a spus:

uite o intrebare: ce va lipseste cel mai mult?

intrebarea e buna, am si eu alta :

ce doriti de la clienti? care este clientul ideal pentru voi?

Link spre comentariu
  • Oras:the buleni
  • Oras:the buleni
On 6/2/2021 at 11:33 AM, Amanda_Eros said:

Toata bogatia unui barbat nu se compara cu bogatia adusa in viata lui de a fi cu femeia pe care o doreste 

wishful thinking. daca ar fi asa n-ar mai alerga nimeni dupa bani.

sau ma rog. fie. doar ca femeia respectiva nu e aproape niciodata aceeasi. altfel n-ati mai lucra in bransa asta.

just saying :)

Link spre comentariu
Vizitator max5678
Reputație: 0

Am încercat sa vorbesc cu mai multe maseuze în privat, însă în afara de copy paste alt răspuns nu am găsit :) Caut o maseuza la care ora e ora, o ședință de relax de 3-4 ore în care sa stau cu ea în pat, evident nu trebuie sa ma masezi 4 ore non stop, max 2-3 finalizări, însă îmi place sa stau cu o tipa îmbrăcată mișto și sa ma relaxez în pat :) daca se poate vorbi cu cineva dintre voi despre asta, aștept un semn și va contactez, mulțumesc :)

Link spre comentariu
  • Telefon: Nokia
Acum 1 minut, max5678 a spus:

Am încercat sa vorbesc cu mai multe maseuze în privat, însă în afara de copy paste alt răspuns nu am găsit :) Caut o maseuza la care ora e ora, o ședință de relax de 3-4 ore în care sa stau cu ea în pat, evident nu trebuie sa ma masezi 4 ore non stop, max 2-3 finalizări, însă îmi place sa stau cu o tipa îmbrăcată mișto și sa ma relaxez în pat :) daca se poate vorbi cu cineva dintre voi despre asta, aștept un semn și va contactez, mulțumesc :)

Salut! Pai si de ce nu programezi o intalnire de 3-4 ore? 🤔

Link spre comentariu
Vizitator max5678
Acum 2 minute, foldaj a spus:

Salut! Pai si de ce nu programezi o intalnire de 3-4 ore? 🤔

Pai tocmai asta incerc, însă nu pe ceasul fetelor, care e mult prea rapid :)) Eu înțeleg și ideea de marketing ca e pe finalizare, dar sa îmi spună cât ma costa ora nu finalizarea, sincer, în afara de o tipa, doua pe aici, la Nimeni ora nu a fost ora, deși evident am plătit ora :)

Link spre comentariu
Acum 1 minut, max5678 a spus:

Pai tocmai asta incerc, însă nu pe ceasul fetelor, care e mult prea rapid :)) Eu înțeleg și ideea de marketing ca e pe finalizare, dar sa îmi spună cât ma costa ora nu finalizarea, sincer, în afara de o tipa, doua pe aici, la Nimeni ora nu a fost ora, deși evident am plătit ora :)

Nu stiu daca ajuta, dar garantez pt Amanda... 😉

...ma repet, chiar daca nu mai merg la ea din cauza restrictiilori mentionate mai sus...

Link spre comentariu
Vizitator max5678
Acum 4 minute, foldaj a spus:

...ma repet, chiar daca nu mai merg la ea din cauza restrictiilori mentionate mai sus...

Ms:) ce fel de restricții? Scuze am omis :) arata bine? :)

Link spre comentariu
Acum 6 minute, max5678 a spus:

Acum 4 minute, foldaj a spus:

...cand zic restrictii, ma refer la lipsa FK si cunni... 🎃🤪

Link spre comentariu
Acum 5 minute, max5678 a spus:

Ms:) ce fel de restricții? Scuze am omis :) arata bine? :)

Amanda??? 🤪🤪🤪

... best in town, dupa umila mea parere...ma mir ca fiind amator de masaj ai ratat-o 🤔😜

Link spre comentariu
Vizitator max5678
Acum 9 minute, foldaj a spus:

...cand zic restrictii, ma refer la lipsa FK si cunni... 🎃🤪

Ms :) nu prea ma deranjează acest aspect, ma interesează frumusețea unei femei și sa pot vorbi, rade cu ea, asa de futut găsesc pe Tinder :)) nu sunt amator de masaj, am mers la Ioana de nenumărate ori, însă acum nu este :))) 

Link spre comentariu
Acum 2 minute, max5678 a spus:

Ms :) nu prea ma deranjează acest aspect, ma interesează frumusețea unei femei și sa pot vorbi, rade cu ea, asa de futut găsesc pe Tinder :)) nu sunt amator de masaj, am mers la Ioana de nenumărate ori, însă acum nu este :))) 

Sincer, chiar astept feedback din partea ta, dupa eventuala vizita la dra Amanda... are exact ce ceri...🤩

Link spre comentariu
Vizitator max5678

Sincer, chiar astept feedback din partea ta, dupa eventuala vizita la dra Amanda... are exact ce ceri...🤩

Merg pe mana ta :)) i am scris. Sa vad dacă ma și poate primi :)

Link spre comentariu
Acum 13 minute, max5678 a spus:

Merg pe mana ta :)) i am scris. Sa vad dacă ma și poate primi :)

...la partea de potriviri agende, na ma bag... 😇

Link spre comentariu
Acum 23 minute, max5678 a spus:

...poate nu citeste Ioana 😉

Am fost si eu la ea,dar Amanda este altceva...chiar daca e chestie de gusturi si in plus se apune ca nu e constructiv sa facem comparatii, asa in general

si apropo de futut, nu s a pus problema in cazul Amandei si nici in cazul meu...pentru a fute imi trebuie sentimentul de indragosteala (asa functionez eu...) 😉🙈

Link spre comentariu
Vizitator max5678

...poate nu citeste Ioana 😉

Am fost si eu la ea,dar Amanda este altceva...chiar daca e chestie de gusturi si in plus se apune ca nu e constructiv sa facem comparatii, asa in general

si apropo de futut, nu s a pus problema in cazul Amandei si nici in cazul meu...pentru a fute imi trebuie sentimentul de indragosteala (asa functionez eu...) 😉🙈

Aaa, repet eu chiar nu ma duc la futut, am ce sa fut, caut altceva :)

Ce are Amanda și nu are Ioana? Și ce nu are Amanda și are Ioana? :))M-ai făcut curios :))) 

Link spre comentariu
On 6/3/2021 at 7:29 PM, humanoid_carbon_unit said:

uite o intrebare: ce va lipseste cel mai mult?

Greu de spus 

Multe lucruri, sunt sute de lucruri pe care as vrea sa le cumpar

Sa imi gasesc sufletul pereche 

Sa am casa mea aici , o familie 

Link spre comentariu
Acum 6 minute, max5678 a spus:

Aaa, repet eu chiar nu ma duc la futut, am ce sa fut, caut altceva :)

Ce are Amanda și nu are Ioana? Și ce nu are Amanda și are Ioana? :))M-ai făcut curios :))) 

...silicoane 😂😂😂

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...