humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Iunie 3, 2021 Oras:the buleni Oras:the buleni Partajează Postat Iunie 3, 2021 uite o intrebare: ce va lipseste cel mai mult? Link spre comentariu
spablo35 Reputație: 118 Postat Iunie 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 4, 2021 Acum 20 ore, humanoid_carbon_unit a spus: uite o intrebare: ce va lipseste cel mai mult? intrebarea e buna, am si eu alta : ce doriti de la clienti? care este clientul ideal pentru voi? Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iunie 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 5, 2021 On 6/3/2021 at 6:47 PM, Mihha112 said: Iti place CIM amanda?❤ Prea indiscret Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iunie 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 5, 2021 On 6/3/2021 at 7:29 PM, humanoid_carbon_unit said: uite o intrebare: ce va lipseste cel mai mult? Imi place ... iau o Cafe si revin Link spre comentariu
Mihha112 Reputație: -28 Postat Iunie 5, 2021 Partajează Postat Iunie 5, 2021 1 oră în urmă, Amanda_Eros a spus: Imi place ... iau o Cafe si revin 1 oră în urmă, Amanda_Eros a spus: Prea indiscret Esti o perversa amanda ,cred ca o sa îmi fac abonament la tine ,te ubi ❤💋❤ Link spre comentariu
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Iunie 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 5, 2021 Astazi sunteti minunati 🤗☕❤💋 Link spre comentariu
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Iunie 5, 2021 Oras:the buleni Oras:the buleni Partajează Postat Iunie 5, 2021 On 6/2/2021 at 11:33 AM, Amanda_Eros said: Toata bogatia unui barbat nu se compara cu bogatia adusa in viata lui de a fi cu femeia pe care o doreste wishful thinking. daca ar fi asa n-ar mai alerga nimeni dupa bani. sau ma rog. fie. doar ca femeia respectiva nu e aproape niciodata aceeasi. altfel n-ati mai lucra in bransa asta. just saying Link spre comentariu
Mihha112 Reputație: -28 Postat Iunie 5, 2021 Partajează Postat Iunie 5, 2021 1 oră în urmă, Aria_U_Relax a spus: Astazi sunteti minunati 🤗☕❤💋 Aria si tie iti place CIM ul?❤💋💯 Link spre comentariu
Vizitator max5678 Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2021 Partajează Postat Iunie 5, 2021 Am încercat sa vorbesc cu mai multe maseuze în privat, însă în afara de copy paste alt răspuns nu am găsit Caut o maseuza la care ora e ora, o ședință de relax de 3-4 ore în care sa stau cu ea în pat, evident nu trebuie sa ma masezi 4 ore non stop, max 2-3 finalizări, însă îmi place sa stau cu o tipa îmbrăcată mișto și sa ma relaxez în pat daca se poate vorbi cu cineva dintre voi despre asta, aștept un semn și va contactez, mulțumesc Link spre comentariu
foldaj Reputație: 99 Postat Iunie 5, 2021 Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 5, 2021 Acum 1 minut, max5678 a spus: Am încercat sa vorbesc cu mai multe maseuze în privat, însă în afara de copy paste alt răspuns nu am găsit Caut o maseuza la care ora e ora, o ședință de relax de 3-4 ore în care sa stau cu ea în pat, evident nu trebuie sa ma masezi 4 ore non stop, max 2-3 finalizări, însă îmi place sa stau cu o tipa îmbrăcată mișto și sa ma relaxez în pat daca se poate vorbi cu cineva dintre voi despre asta, aștept un semn și va contactez, mulțumesc Salut! Pai si de ce nu programezi o intalnire de 3-4 ore? 🤔 Link spre comentariu
Vizitator max5678 Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2021 Partajează Postat Iunie 5, 2021 Acum 2 minute, foldaj a spus: Salut! Pai si de ce nu programezi o intalnire de 3-4 ore? 🤔 Pai tocmai asta incerc, însă nu pe ceasul fetelor, care e mult prea rapid :)) Eu înțeleg și ideea de marketing ca e pe finalizare, dar sa îmi spună cât ma costa ora nu finalizarea, sincer, în afara de o tipa, doua pe aici, la Nimeni ora nu a fost ora, deși evident am plătit ora Link spre comentariu
foldaj Reputație: 99 Postat Iunie 5, 2021 Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 5, 2021 Acum 1 minut, max5678 a spus: Pai tocmai asta incerc, însă nu pe ceasul fetelor, care e mult prea rapid :)) Eu înțeleg și ideea de marketing ca e pe finalizare, dar sa îmi spună cât ma costa ora nu finalizarea, sincer, în afara de o tipa, doua pe aici, la Nimeni ora nu a fost ora, deși evident am plătit ora Nu stiu daca ajuta, dar garantez pt Amanda... 😉 ...ma repet, chiar daca nu mai merg la ea din cauza restrictiilori mentionate mai sus... Link spre comentariu
Vizitator max5678 Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2021 Partajează Postat Iunie 5, 2021 Acum 4 minute, foldaj a spus: Nu stiu daca ajuta, dar garantez pt Amanda... 😉 ...ma repet, chiar daca nu mai merg la ea din cauza restrictiilori mentionate mai sus... Ms:) ce fel de restricții? Scuze am omis arata bine? Link spre comentariu
foldaj Reputație: 99 Postat Iunie 5, 2021 Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 5, 2021 Acum 6 minute, max5678 a spus: Pai tocmai asta incerc, însă nu pe ceasul fetelor, care e mult prea rapid :)) Eu înțeleg și ideea de marketing ca e pe finalizare, dar sa îmi spună cât ma costa ora nu finalizarea, sincer, în afara de o tipa, doua pe aici, la Nimeni ora nu a fost ora, deși evident am plătit ora Acum 4 minute, foldaj a spus: Nu stiu daca ajuta, dar garantez pt Amanda... 😉 ...ma repet, chiar daca nu mai merg la ea din cauza restrictiilori mentionate mai sus... ...cand zic restrictii, ma refer la lipsa FK si cunni... 🎃🤪 Link spre comentariu
foldaj Reputație: 99 Postat Iunie 5, 2021 Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 5, 2021 Acum 5 minute, max5678 a spus: Ms:) ce fel de restricții? Scuze am omis arata bine? Amanda??? 🤪🤪🤪 ... best in town, dupa umila mea parere...ma mir ca fiind amator de masaj ai ratat-o 🤔😜 Link spre comentariu
Vizitator max5678 Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2021 Partajează Postat Iunie 5, 2021 Acum 9 minute, foldaj a spus: ...cand zic restrictii, ma refer la lipsa FK si cunni... 🎃🤪 Ms nu prea ma deranjează acest aspect, ma interesează frumusețea unei femei și sa pot vorbi, rade cu ea, asa de futut găsesc pe Tinder :)) nu sunt amator de masaj, am mers la Ioana de nenumărate ori, însă acum nu este :))) Link spre comentariu
foldaj Reputație: 99 Postat Iunie 5, 2021 Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 5, 2021 Acum 2 minute, max5678 a spus: Ms nu prea ma deranjează acest aspect, ma interesează frumusețea unei femei și sa pot vorbi, rade cu ea, asa de futut găsesc pe Tinder :)) nu sunt amator de masaj, am mers la Ioana de nenumărate ori, însă acum nu este :))) Sincer, chiar astept feedback din partea ta, dupa eventuala vizita la dra Amanda... are exact ce ceri...🤩 Link spre comentariu
Vizitator max5678 Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2021 Partajează Postat Iunie 5, 2021 Acum 2 minute, foldaj a spus: Sincer, chiar astept feedback din partea ta, dupa eventuala vizita la dra Amanda... are exact ce ceri...🤩 Merg pe mana ta :)) i am scris. Sa vad dacă ma și poate primi Link spre comentariu
foldaj Reputație: 99 Postat Iunie 5, 2021 Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 5, 2021 Acum 13 minute, max5678 a spus: Merg pe mana ta :)) i am scris. Sa vad dacă ma și poate primi ...la partea de potriviri agende, na ma bag... 😇 Link spre comentariu
Vizitator max5678 Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2021 Partajează Postat Iunie 5, 2021 Acum 1 minut, foldaj a spus: ...la partea de potriviri agende, na ma bag... 😇 Nu lucrează azi:)) Link spre comentariu
foldaj Reputație: 99 Postat Iunie 5, 2021 Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 5, 2021 Acum 23 minute, max5678 a spus: Ms nu prea ma deranjează acest aspect, ma interesează frumusețea unei femei și sa pot vorbi, rade cu ea, asa de futut găsesc pe Tinder :)) nu sunt amator de masaj, am mers la Ioana de nenumărate ori, însă acum nu este :))) ...poate nu citeste Ioana 😉 Am fost si eu la ea,dar Amanda este altceva...chiar daca e chestie de gusturi si in plus se apune ca nu e constructiv sa facem comparatii, asa in general si apropo de futut, nu s a pus problema in cazul Amandei si nici in cazul meu...pentru a fute imi trebuie sentimentul de indragosteala (asa functionez eu...) 😉🙈 Link spre comentariu
Vizitator max5678 Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2021 Partajează Postat Iunie 5, 2021 Acum 2 minute, foldaj a spus: ...poate nu citeste Ioana 😉 Am fost si eu la ea,dar Amanda este altceva...chiar daca e chestie de gusturi si in plus se apune ca nu e constructiv sa facem comparatii, asa in general si apropo de futut, nu s a pus problema in cazul Amandei si nici in cazul meu...pentru a fute imi trebuie sentimentul de indragosteala (asa functionez eu...) 😉🙈 Aaa, repet eu chiar nu ma duc la futut, am ce sa fut, caut altceva Ce are Amanda și nu are Ioana? Și ce nu are Amanda și are Ioana? :))M-ai făcut curios :))) Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iunie 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 5, 2021 On 6/3/2021 at 7:29 PM, humanoid_carbon_unit said: uite o intrebare: ce va lipseste cel mai mult? Greu de spus Multe lucruri, sunt sute de lucruri pe care as vrea sa le cumpar Sa imi gasesc sufletul pereche Sa am casa mea aici , o familie Link spre comentariu
foldaj Reputație: 99 Postat Iunie 5, 2021 Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 5, 2021 Acum 6 minute, max5678 a spus: Aaa, repet eu chiar nu ma duc la futut, am ce sa fut, caut altceva Ce are Amanda și nu are Ioana? Și ce nu are Amanda și are Ioana? :))M-ai făcut curios :))) ...silicoane 😂😂😂 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iunie 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 5, 2021 On 6/4/2021 at 4:20 PM, spablo35 said: intrebarea e buna, am si eu alta : ce doriti de la clienti? care este clientul ideal pentru voi? Sa se comporte frumos Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum