Sari la conținut

Q&A cu o maseuza erotica AMA Ask me anything

Postări Recomandate

Vizitator Cocalar21
Reputație: 0
2 minutes ago, maa5fu1.v1 said:

Gandeste-te cum ia direct un jet de sloboz in gura pt 50 de lei in plus. 👀

E mai trist când îl ia pe gratis.

Link spre comentariu
  • Oras:Everest
  • Oras:Everest
Acum 4 minute, maa5fu1.v1 a spus:

Gandeste-te cum ia direct un jet de sloboz in gura pt 50 de lei in plus. 👀

Iti mai vine sa stai dupa ea? 

Nu mai există (și nici eu nu caut) fecioare azi și nici eu nu-s vreun îngeraș 🙈

Apropo, tu fk nu faci cu fetilii ?! 

• Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21
3 minutes ago, Amanda_Eros said:

Ati luat - o bine catre luna unii din voi 

O conversatie buna nu mai fac cu nimeni ? 

Pai întrebarea mea e serioasă și nu nu e pt mine: pt ce suma de bani lunară te-ai lasă de meserie sa te măriți cu un tip? 😂

Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21
3 minutes ago, pizdulici said:

Potoliti-va ca a venit shefu vostru da pa vianna de la colectionat valuta de la tarfele sale, care e baiu?

Vreau sa aflu cât costa sa te însori cu o curva, comisionu la peste inclus plus TVA normal 😂😂😂

Link spre comentariu
5 minutes ago, Cocalar21 said:

Vreau sa aflu cât costa sa te însori cu o curva, comisionu la peste inclus plus TVA normal 😂😂😂

Pai tarfa da mai sus ami cerea 1000 da euro lunar si i-am dat pana la urma 5000 si un buchet da 201 trandafiri rosii cand a facut 17 ani casa o fut fara guma, iar tiganca pa care am facut-o regina tigancilor la fel 1000 da euro pa luna dar ei ai dadeam 3000 da lei si am rotunjit cu cheltuielile lunare gen chirie si cadouri

Deci pentru cineva de doame ajuta de la 1000 da euro an sus, pentru giulia sabina papushe barbie este vreo 3000 da euro lunar, stiu eo da la un prietenash smecherash care a umblat cu Dragushanca si i-a cerut 4000 da euro pe noapte deci ati dai seama...

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21
1 minute ago, pizdulici said:

Pai tarfa da mai sus ami cerea 1000 da euro lunar si i-am dat pana la urma 5000 si un buchet da 201 trandafiri rosii cand a facut 17 ani casa o fut fara guma, iar tiganca pa care am facut-o regina tigancilor la fel 1000 da euro pa luna dar ei ai dadeam 3000 da lei si am rotunjit cu cheltuielile lunare gen chirie si cadouri

Deci pentru cineva de doame ajuta de la 1000 da euro an sus, pentru giulia sabina papushe barbie este vreo 3000 da euro lunar, stiu eo da la un prietenash smecherash care a umblat cu Dragushanca si i-a cerut 4000 da euro pe noapte deci ati dai seama...

Bah lasăma an pula mea ku umblatu ku iele. Întrebarea mea e simpla: cât costa MARITATUL nu fututul. Sunt și eu curios cât de plm urat și sarak sunt de am fost refuzat pt un gunoier da cacat.

Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21
7 minutes ago, Cocalar21 said:

Bah lasăma an pula mea ku umblatu ku iele. Întrebarea mea e simpla: cât costa MARITATUL nu fututul. Sunt și eu curios cât de plm urat și sarak sunt de am fost refuzat pt un gunoier da cacat.

Diferența între măritat și futut e mare. Sa zicem ca vrei sa ieși la cina pa Vienna și nai trofeu sa etalezi la masa, ma doaren pwla ka se fwte ku mine, idea ie kat Kosta sa moara dujmanii da invidie. Nu ka ku o kurva ai putea impresiona pe kineva ka rade toți ka a postito (scuze @cincistele) dar sunt curios la ce suma ar zice o curva da.

Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21

Ami ker scuze și tac. Am uitat ka suntem in țara pulii unde banii pot cumpara sloboz in gura dar nu căsătorie, evident din motive de religie ortodoxa. Le bate Dumnezeu dacă se mărita pe bani, la luat sloboz in gura e dezlegare.

Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21
12 minutes ago, Cocalar21 said:

Ami ker scuze și tac. Am uitat ka suntem in țara pulii unde banii pot cumpara sloboz in gura dar nu căsătorie, evident din motive de religie ortodoxa. Le bate Dumnezeu dacă se mărita pe bani, la luat sloboz in gura e dezlegare.

Ah și ka am uitat. Nici nu avem reprezentanta oficială Balenciaga. Bagamias pwla. Am terminat.

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:București

Greu cu femeile si cu toanele lor.

Constat ca s-au cam epuizat intrebarile originale si normale si   s-a trecut pe questii picante hard.

Rau si neconstructiv😟🧐😤

Asadar, ce inseamna romantism pentru Amanda & Aria in anul de gratie 2021, fara conotatie pecuniara ?

🤗😋

Mai vor femeile atentie, rabdare si romantism in lumea (i)real de trepidanta a urbei Bucuresti, cu to ce inseamna ea ?🤗🤔🤭

• Like 4
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
56 minutes ago, derwall said:

Constat ca s-au cam epuizat intrebarile originale si normale si   s-a trecut pe questii picante hard.

Rau si neconstructiv😟🧐😤

Asadar, ce inseamna romantism pentru Amanda & Aria in anul de gratie 2021, fara conotatie pecuniara ?

🤗😋

Mai vor femeile atentie, rabdare si romantism in lumea (i)real de trepidanta a urbei Bucuresti, cu to ce inseamna ea ?🤗🤔🤭

Toate vrem 

Dar este greu (rar) sa avem o conexiune speciala cu persoana care doreste sa ne ofere aceste trairi 

Adica cred trebuie sa existe atractie pe ambele parti , obiceiuri romantice pe ambele parti si apoi el sa curteze si noi sa acceptam

Este romantism atunci cand exista ceva mutual si se manifesta romantismul in modul cum ne comportam, vorbim , tratam, flirt, iesiri,  in pat... sau doar cand comunicam 

Mai rar in ziua De azi insa mai exista si barbati care ne vaneaza,  ne cuceresc,  ne curteaza intr - un mod romantic 

Si este o placere sa ii oferi romantism inapoi 

Pacat ca nu dureaza prea mult de obicei 

Link spre comentariu
22 minutes ago, Mihha112 said:

Esti prea prost pentru secolul asta ,mars de aici în pula mea de javra ordinară 💩💩💩

Taci, poponarule! Ia uite aici cum cerșești pula de barbat cu silicoane

On 6/10/2021 at 6:59 PM, Mihha112 said:

Vrei sa mi l înfingi detot?💦💦

@Amanda_Eros @Aria_U_Relax ce parere ati avea daca ar veni poponarul asta de mihha112 sa va povesteasca poponarelile lui? 

Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21
56 minutes ago, Amanda_Eros said:

Toate vrem 

Dar este greu (rar) sa avem o conexiune speciala cu persoana care doreste sa ne ofere aceste trairi 

Adica cred trebuie sa existe atractie pe ambele parti , obiceiuri romantice pe ambele parti si apoi el sa curteze si noi sa acceptam

Este romantism atunci cand exista ceva mutual si se manifesta romantismul in modul cum ne comportam, vorbim , tratam, flirt, iesiri,  in pat... sau doar cand comunicam 

Mai rar in ziua De azi insa mai exista si barbati care ne vaneaza,  ne cuceresc,  ne curteaza intr - un mod romantic 

Si este o placere sa ii oferi romantism inapoi 

Pacat ca nu dureaza prea mult de obicei 

Va sugerez sa încercați cu angajații REBU. Aia fiind obișnuiți cu tomberoane de gunoi, orice curva ie lux pt ei, va kurteaza instant.

Link spre comentariu
2 hours ago, derwall said:

Rau si neconstructiv😟🧐😤

🤗😋

imi place sa fie romantic insa in egala masura si bad boy 

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Unii de pe aici par...bad boys.

Iar altii sunt cam duri in limbaj.

Fiti si voi mai calzi si blanzi, cand ati facut cadou flori cel mai recent unei femei, cand ati fost romantici cu ea, ati petrecut momente placute impreuna? ☺🤗😋

• Like 4
  • Minus 4
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

• Telefon: Nokia
  • Telefon: Nokia
Acum 1 oră, Aria_U_Relax a spus:

imi place sa fie romantic insa in egala masura si bad boy 

...Aria, esti de sex masculin? 🤔

sau...?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...