Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2021 Partajează Postat Iunie 15, 2021 1 hour ago, derwall said: Unii de pe aici par...bad boys. Iar altii sunt cam duri in limbaj. Fiti si voi mai calzi si blanzi, cand ati facut cadou flori cel mai recent unei femei, cand ati fost romantici cu ea, ati petrecut momente placute impreuna? ☺🤗😋 De ce flori, banii mei nu ie buni sau cum ? Link spre comentariu
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Iunie 15, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 15, 2021 3 hours ago, Aria_U_Relax said: imi place sa fie romantic insa in egala masura si bad boy Deci cat si luat la bac si la ce si dat? Link spre comentariu
Mihha112 Reputație: -28 Postat Iunie 15, 2021 Partajează Postat Iunie 15, 2021 Acum 3 ore, maa5fu1.v1 a spus: Deci cat si luat la bac si la ce si dat? Taci ratatule ,nu vezi ca nu vrea sa îți răspundă?🤣🤣🤣💩 1 Link spre comentariu
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Iunie 15, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 15, 2021 33 minutes ago, Mihha112 said: Taci ratatule ,nu vezi ca nu vrea sa îți răspundă?🤣🤣🤣💩 Ce-ai, poponare, n-ai baut sperma azi? On 6/4/2021 at 1:18 AM, Mihha112 said: Avea laptic dulce?💦💯❤ Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iunie 15, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 15, 2021 6 hours ago, derwall said: Unii de pe aici par...bad boys. Iar altii sunt cam duri in limbaj. Fiti si voi mai calzi si blanzi, cand ati facut cadou flori cel mai recent unei femei, cand ati fost romantici cu ea, ati petrecut momente placute impreuna? ☺🤗😋 gentleman Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Iunie 15, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Iunie 15, 2021 Acum 5 ore, Cocalar21 a spus: De ce flori, banii mei nu ie buni sau cum ? La o intalnire scoti de prima data un eventai de bancnote cu valoare d'aia mare sau buchetul de flori de la spate?☺🤗😛😋 3 4 1 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iunie 15, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 15, 2021 Just now, derwall said: La o intalnire scoti de prima data un eventai de bancnote cu valoare d'aia mare sau buchetul de flori de la spate?☺🤗😛😋 orice fata se topeste la o floare 1 Link spre comentariu
pizdulici Reputație: 32 Postat Iunie 15, 2021 Partajează Postat Iunie 15, 2021 1 hour ago, derwall said: La o intalnire scoti de prima data un eventai de bancnote cu valoare d'aia mare sau buchetul de flori de la spate?☺🤗😛😋 gelule.. daca le pun poza cu buchetul de 201 trandafiri rosii a taniei, le ia pizda razna la maseuze? 🤣 Link spre comentariu
Mihha112 Reputație: -28 Postat Iunie 15, 2021 Partajează Postat Iunie 15, 2021 1 oră în urmă, maa5fu1.v1 a spus: Ce-ai, poponare, n-ai baut sperma azi? Dacă nu te bqg eu în seama esti un mare rahat aici🤣🤣🤣💩💩💩 1 Link spre comentariu
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Iunie 15, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 15, 2021 2 minutes ago, Mihha112 said: Dacă nu te bqg eu în seama esti un mare rahat aici🤣🤣🤣💩💩💩 Tu sugi pula unor barbati cu silicoane. Nu ai drepturi. Link spre comentariu
pizdulici Reputație: 32 Postat Iunie 15, 2021 Partajează Postat Iunie 15, 2021 1 hour ago, Amanda_Eros said: orice fata se topeste la o floare Oare cum s-a topit fata care a primit acest buchet? Iti zic un secret, a disturs viata unui om adica dupa ce l-a trimis in rai, l-a aruncat in iad ,deci carevasazizca. daca o fata se topeste de la o floare, o fata devine o dracoaica psihopata care nenoroceste un om la 201? Mai stii bai @tanya_baby cand ti-ai pus poza asta la unu ditre cele 5 profile da facebook? :)) Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2021 Partajează Postat Iunie 15, 2021 4 hours ago, derwall said: La o intalnire scoti de prima data un eventai de bancnote cu valoare d'aia mare sau buchetul de flori de la spate?☺🤗😛😋 Lol. Nici una nici alta. Ultima oară când am loat flori pt o tipa a fost ca am borat pe jos și a curățat 😂😂😂😂 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iunie 15, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 15, 2021 vreau si eu asa un buchet frumos Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2021 Partajează Postat Iunie 15, 2021 2 hours ago, pizdulici said: Oare cum s-a topit fata care a primit acest buchet? Iti zic un secret, a disturs viata unui om adica dupa ce l-a trimis in rai, l-a aruncat in iad ,deci carevasazizca. daca o fata se topeste de la o floare, o fata devine o dracoaica psihopata care nenoroceste un om la 201? Mai stii bai @tanya_baby cand ti-ai pus poza asta la unu ditre cele 5 profile da facebook? :)) Aoleu cum plm frate 😩😩😩 I-ai lăsat și coaiele într-o punga la buchetu ăla da flori? Hahahahahaha 😂😂😂😂 Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2021 Partajează Postat Iunie 15, 2021 23 minutes ago, Amanda_Eros said: vreau si eu asa un buchet frumos Nu mai vomit când beau, eram tânăr și neexperimentat. Dacă totuși Reușești sa ma îmbeți sa vomit prin casa, îți iau unul dublu 😂😂😂 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iunie 15, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 15, 2021 Of doamne Link spre comentariu
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Iunie 16, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 16, 2021 Daca tot vorbim despre barbati uitati ceva frumos din Jurnalul lui Adam astazi: Femeilor, luați-vă bărbați puternici! 🖤 Bărbați care știu să lupte pentru fericirea voastră, care știu să vă satisfacă și ziua, și noaptea, care știu să vă scoată din rutina cotidianului. Bărbați care sunt suficient de curajoși încât să vă fure la o cină în oraș și să vă invite, mai apoi, să le rămâneți în viața lor. Luați-i pe cei care vă cuceresc mintea, trupul și, în ultimă instanță sufletul. Bărbați care au puterea și-și asumă faptele, nu care dau vina pe voi pentru ce nu a ieșit bine. Bag de seamă că s-au dus vremurile când bărbații cucereau. Acum, unii dintre ei așteaptă să fie cuceriți dacă se poate. S-au schimbat rolurile și nu-i de bine! De aia le-a dat natura două ouă – să aibă sânge-n instalație să cucerească femeia, nu să aștepți să îl invite ea la cafea! Luați-vă bărbați care au puterea să fie maturi în gândire și-n fapte. Care au ochi doar pentru voi, nu și pentru vecina de la patru. Bărbați care știu că acasă îi așteaptă o femeie și nu-și mai pierd timpul prin alte case ale altor femei, doar pentru a se simți bărbați. Luați-vă d-aia care înțeleg că bărbăția înseamnă să faci zeci de lucruri cu o singură femeie, nu același lucru cu zeci de femei. E mai greu să surprinzi aceeași femeie de zeci de ori. Luați-vă bărbați care pot să vă învețe câte ceva despre viață, nu mucoși care nici de ei nu pot avea grijă, d-apoi de voi. Să vă luați bărbații care se luptă cu ei în fiecare zi pentru a deveni mai buni. Care înțeleg că succesul în viață – atât cea personală, cât și profesională – este extrem de important. Luați-vă bărbați care vă respectă cu sfințenie, nu care șterg pe jos cu voi doar pentru că ei cred că s-au născut cu acest drept. Nimeni nu s-a născut cu dreptul de a-și bate joc de altcineva. Ăla-i un drept pentru proști, nu pentru cei care se pretează a vă fi iubiți. Luați-i pe cei care se chinuie să vă aducă la orgasm. Oricare dintre ele. Nu care vă lasă fix înainte de momentul 0, se întorc pe cealaltă parte și încep să sforăie. Iubirea bărbatului pentru femeia sa se vede și-n efortul din pat, nu doar în cel din viața de zi cu zi. Luați-vă bărbați care-s bărbați, nu care imită ceea ce cred ei că-i bărbăția! Jurnalul unui Adam Like like like 😍 buna dimineata Link spre comentariu
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Iunie 16, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 16, 2021 Ala care scrie jurnalul unui adam trebuie pus la zid si executat. Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2021 Partajează Postat Iunie 16, 2021 26 minutes ago, Aria_U_Relax said: Daca tot vorbim despre barbati uitati ceva frumos din Jurnalul lui Adam astazi: Femeilor, luați-vă bărbați puternici! 🖤 Bărbați care știu să lupte pentru fericirea voastră, care știu să vă satisfacă și ziua, și noaptea, care știu să vă scoată din rutina cotidianului. Bărbați care sunt suficient de curajoși încât să vă fure la o cină în oraș și să vă invite, mai apoi, să le rămâneți în viața lor. Luați-i pe cei care vă cuceresc mintea, trupul și, în ultimă instanță sufletul. Bărbați care au puterea și-și asumă faptele, nu care dau vina pe voi pentru ce nu a ieșit bine. Bag de seamă că s-au dus vremurile când bărbații cucereau. Acum, unii dintre ei așteaptă să fie cuceriți dacă se poate. S-au schimbat rolurile și nu-i de bine! De aia le-a dat natura două ouă – să aibă sânge-n instalație să cucerească femeia, nu să aștepți să îl invite ea la cafea! Luați-vă bărbați care au puterea să fie maturi în gândire și-n fapte. Care au ochi doar pentru voi, nu și pentru vecina de la patru. Bărbați care știu că acasă îi așteaptă o femeie și nu-și mai pierd timpul prin alte case ale altor femei, doar pentru a se simți bărbați. Luați-vă d-aia care înțeleg că bărbăția înseamnă să faci zeci de lucruri cu o singură femeie, nu același lucru cu zeci de femei. E mai greu să surprinzi aceeași femeie de zeci de ori. Luați-vă bărbați care pot să vă învețe câte ceva despre viață, nu mucoși care nici de ei nu pot avea grijă, d-apoi de voi. Să vă luați bărbații care se luptă cu ei în fiecare zi pentru a deveni mai buni. Care înțeleg că succesul în viață – atât cea personală, cât și profesională – este extrem de important. Luați-vă bărbați care vă respectă cu sfințenie, nu care șterg pe jos cu voi doar pentru că ei cred că s-au născut cu acest drept. Nimeni nu s-a născut cu dreptul de a-și bate joc de altcineva. Ăla-i un drept pentru proști, nu pentru cei care se pretează a vă fi iubiți. Luați-i pe cei care se chinuie să vă aducă la orgasm. Oricare dintre ele. Nu care vă lasă fix înainte de momentul 0, se întorc pe cealaltă parte și încep să sforăie. Iubirea bărbatului pentru femeia sa se vede și-n efortul din pat, nu doar în cel din viața de zi cu zi. Luați-vă bărbați care-s bărbați, nu care imită ceea ce cred ei că-i bărbăția! Jurnalul unui Adam Like like like 😍 buna dimineata Mai exact ce e frumos in textul de mai sus? In afara de îndemnul “fetelor Jucați la 6 din 49 aveți șanse mai mari de câștig” nu văd nimic nici frumos nici realist nici coerent 😂 Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Iunie 16, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Iunie 16, 2021 Parca ar fi scris Dana Budeanu in jurnalul de mai sus. In fine, multe asertiuni sunt reale si bazate. Cu o conditie esentiala : barbatul si femeia sa fie cat de cat normali, educati si cu capetele pe umeri.😘🤗😚😋 3 4 1 Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2021 Partajează Postat Iunie 16, 2021 4 minutes ago, derwall said: Parca ar fi scris Dana Budeanu in jurnalul de mai sus. In fine, multe asertiuni sunt reale si bazate. Cu o conditie esentiala : barbatul si femeia sa fie cat de cat normali, educati si cu capetele pe umeri.😘🤗😚😋 Care parte ți se pare reala? Aia in care bărbatul da și femeia primește dar invers ciuciu? E reala doar pt prostii care accepta 😂😂😂 P.S: cea mai amuzanta fraza pe care am auzit-o de la tipe e “mai vezi tu pizda”. Da parca s-a terminat producția de găuri pa pământ 😂 Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Iunie 16, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Iunie 16, 2021 Scena aproape ireala dar totusi reala...parol🤗😋😛 Iunie 2010. Langa magazinul Unirea, aproape de Zara de acum. Pe trotuar, un barbat ingrijit, elegant, cam la 40-45 de ani, sigur tip de succes cu bani ( nu recuperator, nu traficant, nu proxe etc) oferea un buchet imens de crini albi, cred ca erau zeci de crini. Un buchet de mare erect. Dama, pana in 25 de ani, bruneta, finuta,eleganta, imbracata in alb, cam 1,80 m, gen manechin. Frumoasa la corp si la fata. Ea zambea foarte placut impresionata de buchet , il admira si era toata plina de bucurie si multumire. Scena trebuia filmata...deh. Ma uit sa vad cu ce masina a venit el. Langa bordura era parcat un....Rolls Royce evident alb...nou...el conducea, nu avea sofer. Tocmai incepusera numerele cu B 100....numar din ala avea si el...masina noua. Ce femeie ar rezista unui asemenea barbat ? Oare or fi ramas impreuna? Scena ca din filme....☺🤗😎🤩 3 4 Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2021 Partajează Postat Iunie 16, 2021 1 minute ago, derwall said: Scena aproape ireala dar totusi reala...parol🤗😋😛 Iunie 2010. Langa magazinul Unirea, aproape de Zara de acum. Pe trotuar, un barbat ingrijit, elegant, cam la 40-45 de ani, sigur tip de succes cu bani ( nu recuperator, nu traficant, nu proxe etc) oferea un buchet imens de crini albi, cred ca erau zeci de crini. Un buchet de mare erect. Dama, pana in 25 de ani, bruneta, finuta,eleganta, imbracata in alb, cam 1,80 m, gen manechin. Frumoasa la corp si la fata. Ea zambea foarte placut impresionata de buchet , il admira si era toata plina de bucurie si multumire. Scena trebuia filmata...deh. Ma uit sa vad cu ce masina a venit el. Langa bordura era parcat un....Rolls Royce evident alb...nou...el conducea, nu avea sofer. Tocmai incepusera numerele cu B 100....numar din ala avea si el...masina noua. Ce femeie ar rezista unui asemenea barbat ? Oare or fi ramas impreuna? Scena ca din filme....☺🤗😎🤩 Lasă mah barbatu ca sunt mulți bărbați de succes și faini. Problema e câte femei de succes Cunoști tu care nu fac bani din luat sloboz pe fata sau băgat castraveți in pizda. Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Iunie 16, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Iunie 16, 2021 Acum 9 minute, Cocalar21 a spus: Care parte ți se pare reala? Aia in care bărbatul da și femeia primește dar invers ciuciu? E reala doar pt prostii care accepta 😂😂😂 P.S: cea mai amuzanta fraza pe care am auzit-o de la tipe e “mai vezi tu pizda”. Da parca s-a terminat producția de găuri pa pământ 😂 Majoritatea temelor sunt rezonabile si normale. In viata mai alegi si calea de mijloc, un compromis uman si binevoitor de tip win-win. ☺🤗😋😚 3 4 Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2021 Partajează Postat Iunie 16, 2021 1 minute ago, derwall said: Majoritatea temelor sunt rezonabile si normale. In viata mai alegi si calea de mijloc, un compromis uman si binevoitor de tip win-win. ☺🤗😋😚 Sam bag pwla dacă văd care e partea de win la bărbat. Văd doar ca astea au pretenții de la bărbați dar ele iau sloboz pe fata de la toți, asta da câștig 😂😂😂 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum