Sari la conținut

Q&A cu o maseuza erotica AMA Ask me anything

Postări Recomandate

• Oras:Everest
Postat
Acum 4 minute, Cocalar21 a spus:

Asta se știe. Da eu zic sai dam totuși măcar 50 da lei ka sa mor eu la kat se baga an seama pe toate topicele, mi se face mila an plm. Ca și de astea doua maseuze. Aidplm.

Bine, țin și eu 25 dă lei pt răpciugos, dar nu-l compara cu fetele, ele sunt okay, își văd de topicul lor și vorbesc ceea ce pot vorbi. Normal că ar vrea să aibă clienți care să arate, să se poarte și să plătească bine. Probabil că și aici se aplică chestia aia a lui Pareto...20% dîn clienți sunt ăștia de sunt okay și le produc 80% dîn încasări iar restul sunt ăilalți 80% care produc doar 20% dîn încasări : burtoși, urâți și plini dă pretenții pt 150 dă lei 🙆  

Cusurgii d-aștia ca @maa5fu1.v1 , șobolani dă forum 😂😂😂

• Minus 2
Vizitator white_rabbit
Reputație: 0
Postat
6 minutes ago, Amanda_Eros said:

Mai completezi tu ?

Am F 😂 

Poate e mai important să încerci să te porți așa, cu riscul de a eșua, decât să pretinzi că esti.

Vizitator Cocalar21
Postat
3 minutes ago, Amanda_Eros said:

Pari speriat de idee 

Ce vrei sa vedem doar 1 , 2 , 3 ? Ca sa te simti comfortabil 

De ce ideologic este ok ca 1 tip sa vada 100 🍑

Dar noi daca vedem 100 🍆 suntem curve ?

Pari depasit de situatie nu ai sti cum sa te comporti cu o femeie ca mine cum sa ma iei 

Nu cred ca esti destul de barbat pentru mine

Un barbat sigur pe el ar fi comfortabil cu ideea a cate 🍆 am vazut eu fiind sigur ca el e cel mai tare n 🍆

Stai liniștita nu vrea sa te ia nimeni 😂

Stiu cum sa te iau, pe 150 da lei. Doar ca n-am chef 😂

• Oras:Bucuresti
Postat
2 minutes ago, white_rabbit said:

Am F 😂 

Poate e mai important să încerci să te porți așa, cu riscul de a eșua, decât să pretinzi că esti.

Prind si celelalte variante 

Postat
1 minute ago, Cocalar21 said:

Poate un baietel ? Pt tine ? Daca de fundul meu nu ai 🤣

Postat
2 minutes ago, Cocalar21 said:

Zi pe bune ce iti lipseste mai mult 50 lei , 150 lei , gustul la femei sau nu te simti ca stai bine la 🍆 ? De unde ti se trage pasul inapoi ?

Vizitator white_rabbit
Postat
2 minutes ago, Amanda_Eros said:

Prind si celelalte variante 

Bine, am FA pentru că nu înțeleg la ce te referi 🙈

Vizitator Cocalar21
Postat
Just now, Amanda_Eros said:

Poate un baietel ? Pt tine ? Daca de fundul meu nu ai 🤣

Dacă tu crezi ca curu tău contează in viața îți meriți soarta 😂 Întodeauna va fi un cur mai mișto ca al tău pt ca ca orice om îmbătrânești și vei ajunge de nu se va mai uita nimeni la el dekat obsedații sexuali și idiotii 😂

Postat
Just now, white_rabbit said:

Bine, am FA pentru că nu înțeleg la ce te referi 🙈

Ma intrebi ce nu intelegi cu subiect si predicat  si iti detaliez 

Welcome on board 

Vizitator Cocalar21
Postat
1 minute ago, Amanda_Eros said:

Zi pe bune ce iti lipseste mai mult 50 lei , 150 lei , gustul la femei sau nu te simti ca stai bine la 🍆 ? De unde ti se trage pasul inapoi ?

Vrei sa vezi un cur mai mișto ca al tău? Stai așa. Jennifer Lawrence blonda naturala. Ești blonda naturala? Nu. You lose.

B0F0FF26-CB8E-4798-80D0-6B3D9E8508AE.jpeg

Vizitator Cocalar21
Postat

Dacă Mi-ar fi plakut țigăncile ka lu @varumeleu sau lu @cincistele veneam și eu. 

Postat
1 minute ago, Cocalar21 said:

Dacă tu crezi ca curu tău contează in viața îți meriți soarta 😂 Întodeauna va fi un cur mai mișto ca al tău pt ca ca orice om îmbătrânești și vei ajunge de nu se va mai uita nimeni la el dekat obsedații sexuali și idiotii 😂

Probabil 

Dar daca ai sti ce misto este acum 

Acum acum acum 

IMG-20210619-WA0045.jpg.5861fa917f5d7a192e30510960a729c2.jpg

• Like 2
Vizitator Cocalar21
Postat
Just now, Amanda_Eros said:

Probabil 

Dar daca ai sti ce misto este acum 

Acum acum acum 

IMG-20210619-WA0045.jpg.5861fa917f5d7a192e30510960a729c2.jpg

Numi plake țigăncile. Ie clar? Prefer blondele nordice. Da sa fi ferikita 😂

• Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat

Nu știu despre ce este topicul ăsta, am citit doar titlul topicului și aș vrea să întreb care sunt numerele câștigătoare la loto... Cu cine trebuie să discut? 😊

• Haha 2
Vizitator white_rabbit
Postat
1 minute ago, Amanda_Eros said:

Ma intrebi ce nu intelegi cu subiect si predicat  si iti detaliez 

Welcome on board 

Ar trebui să fac un efort supraomenesc să te întreb ceva fără subiect și predicat 😂 - no offense.

Aș fi vrut să înțeleg cum apreciezi tu un comportament de gentleman în raport cu job-ul tău, nu cu viața ta personală. 

Postat
Acum 2 minute, Cocalar21 a spus:

Dacă Mi-ar fi plakut țigăncile ka lu @varumeleu sau lu @cincistele veneam și eu. 

Îmi plac femeile, ce au țigăncile, nu sunt femei ?! În cazul @Amanda_Eros, n-o cunosc personal, da' nu cre'că-i țigancă și dacă ar fi... n-aș avea nicio problemă, fata arată superbine în poze.

• Minus 2
Vizitator Cocalar21
Postat
Just now, cincistele said:

Îmi plac femeile, ce au țigăncile, nu sunt femei ?! În cazul @Amanda_Eros, n-o cunosc personal, da' nu cre'că-i țigancă și dacă ar fi... n-aș avea nicio problemă, fata arată superbine în poze.

Plm nam nimik cu ele nu sunt rasist dar cu brunete și negrese nu m-aș prea fute. Nu simt nevoia.

Postat
Acum 4 minute, Cocalar21 a spus:

Plm nam nimik cu ele nu sunt rasist dar cu brunete și negrese nu m-aș prea fute. Nu simt nevoia.

😂😂😂 

Te-ai, nu prea te-ai, da' te-ai 😂🤣🙆

• Haha 1
  • Minus 2
Postat
6 minutes ago, white_rabbit said:

Ar trebui să fac un efort supraomenesc să te întreb ceva fără subiect și predicat 😂 - no offense.

Aș fi vrut să înțeleg cum apreciezi tu un comportament de gentleman în raport cu job-ul tău, nu cu viața ta personală. 

Este o metaforă 

Ma simt mult mai bine mai fericita si mai comfortabil cand am unul decat atunci cand am un client dificil 

Un gentleman stie sa fie elegant respectuos cum sa se poarte si cum sa regleze situatia dintre noi 

Apreciez prin modul in care ma port si prin faptul ca sper ca atunci cand pleaca amandoi ramanem cu un amic nou 

Vizitator Cocalar21
Postat
Just now, cincistele said:

😂😂😂 

Te-ai, nu prea te-ai, da' te-ai 😂🤣🙆

Hahahahaha. Dacă nu fac fitze așa da mila le-aș fute. Dacă fac fitze mi se taie. Stai calm 😂.

nu suport fitzele de la țigănci. Și nu sunt rasist pur și simplu. Mi se pare prea mult efort pt nimic 😂

Vizitator Cocalar21
Postat
Just now, Cocalar21 said:

Hahahahaha. Dacă nu fac fitze așa da mila le-aș fute. Dacă fac fitze mi se taie. Stai calm 😂.

nu suport fitzele de la țigănci. Și nu sunt rasist pur și simplu. Mi se pare prea mult efort pt nimic 😂

Stii cum ele vor tipi cu pula de 20+? Și eu lafel vreau tipe blonde cu ochii albaștrii. Aia e.

Postat
Acum 13 minute, white_rabbit a spus:

Bă, nu e chiar un efort supraomenesc, câteodată e suficient și un emoticon sau semnul întrebării 🤣🤣🤣

• Haha 1
  • Minus 1
  • Inimioara 1

Vizitator white_rabbit
Postat

Este o metaforă 

Ma simt mult mai bine mai fericita si mai comfortabil cand am unul decat atunci cand am un client dificil 

Un gentleman stie sa fie elegant respectuos cum sa se poarte si cum sa regleze situatia dintre noi 

Apreciez prin modul in care ma port si prin faptul ca sper ca atunci cand pleaca amandoi ramanem cu un amic nou 

Este de înțeles că nu există termen de comparație între un comportament (să-l numim) decent și unul dificil. 

Dacă tot ai deschis cutia Pandorei, poți să îmi răspunzi, explicit, cum te face să te simți un gentleman și cum te face să te simți un client dificil?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...