Sari la conținut

Q&A cu o maseuza erotica AMA Ask me anything

Postări Recomandate

Vizitator Cocalar21
Reputație: 0
6 minutes ago, Cocalar21 said:

Stii cum ele vor tipi cu pula de 20+? Și eu lafel vreau tipe blonde cu ochii albaștrii. Aia e.

Evident ca pot sa ankid okii sa ami imaginez ca dau la bucile lu Jennifer Lawrence da dacă mai dau și bani și mai și zice ceva se taie instant și ma trezesc futand akeleasi țigănci. Viața ie da kakat 😂😂😂😂

Link spre comentariu
  • Oras:Everest
Acum 6 minute, Cocalar21 a spus:

Stii cum ele vor tipi cu pula de 20+? Și eu lafel vreau tipe blonde cu ochii albaștrii. Aia e.

Nimic mai ușor în ziua de azi, se rezolvă cu vopsea de păr și lentile de contact 😁 

Plm, crezi că fetele au ochiul format să deosebească o pulă de 20 față de una de 19 sau chiar 18 ? Sau au ruletă și ți-o măsoară regulamentar de un' să ține mai bine ? 😂😂😂

• Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator white_rabbit
6 minutes ago, cincistele said:

Bă, nu e chiar un efort supraomenesc, câteodată e suficient și un emoticon sau semnul întrebării 🤣🤣🤣

?

Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21
1 minute ago, cincistele said:

Nimic mai ușor în ziua de azi, se rezolvă cu vopsea de păr și lentile de contact 😁 

Plm, crezi că fetele au ochiul format să deosebească o pulă de 20 față de una de 19 sau chiar 18 ? Sau au ruletă și ți-o măsoară regulamentar de un' să ține mai bine ? 😂😂😂

Vezi ke am zis mai sus. Normal ka poți sa te prefaki ka nu stii adevarul dar adevarul iese la iveală. Țigănci. Sunt un futator da țigănci ka nam bani da Jennifer Lawrence. Welcome to my life 😂😂😂

Link spre comentariu
Acum 1 minut, Cocalar21 a spus:

Vezi ke am zis mai sus. Normal ka poți sa te prefaki ka nu stii adevarul dar adevarul iese la iveală. Țigănci. Sunt un futator da țigănci ka nam bani da Jennifer Lawrence. Welcome to my life 😂😂😂

M-ai omorât cu Jenny asta...plm, nu mă impresionează 🤷...ia caută Sabina Preda, să vezi o blondă mișto

• Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21
1 minute ago, cincistele said:

M-ai omorât cu Jenny asta...plm, nu mă impresionează 🤷...ia caută Sabina Preda, să vezi o blondă mișto

Auzi bre? Toate gagicile mele a fost blonde. TOATE. Tu stii ce ie o blonda intr-o țara latina? O KURVA! Ka ie raritate și știe kate puli are aliniate la usa.

Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21
1 minute ago, Cocalar21 said:

Auzi bre? Toate gagicile mele a fost blonde. TOATE. Tu stii ce ie o blonda intr-o țara latina? O KURVA! Ka ie raritate și știe kate puli are aliniate la usa.

In plus da gunoieri sta ku limba scoasă la ia și Prinții saudiți kare n-are blonde la ei ka plm genetika. Aia ie. Viața da kkt. 😂😂😂

Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21
5 minutes ago, cincistele said:

Ia zi, ai koaie sa konkurezi cu Prinții saudiți? Cu toți turkaletii ku bani morman? Ku toți negrii kare vor o futa pa gagicata doar ka ie blonda? Ku toți gunoierii țigani kare vor și ei o blonda? Nu? Ghinion. Futi țigănci.

Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21
10 minutes ago, Cocalar21 said:

Ia zi, ai koaie sa konkurezi cu Prinții saudiți? Cu toți turkaletii ku bani morman? Ku toți negrii kare vor o futa pa gagicata doar ka ie blonda? Ku toți gunoierii țigani kare vor și ei o blonda? Nu? Ghinion. Futi țigănci.

Hai pa Vam pupat pa pasariki ka se Duke vinu și intru iar an depresie daka nu ma Kulk, la idea ka am anka vreo 40-50 da ani da futut țiganki sau fakut laba. Sa aveți spor 😂😂😂

Link spre comentariu
45 minutes ago, Amanda_Eros said:

Probabil 

Dar daca ai sti ce misto este acum 

Acum acum acum 

IMG-20210619-WA0045.jpg.5861fa917f5d7a192e30510960a729c2.jpg

Nu te-as fute nici sa ma platesti 🤣

Daca nu ai 1,50, sanii imensi si lasati pana la buric, neagra ca smoala cu ocii caprui si parul saten, si talia lata dar fara cur, in care pot pompa lejer 4 puradei hibrizi mulatrii ca sa ai anvat despre cum sa faca pe victimile ca au o mana tiganca si cum albii ca mine au sclavit pe poporul mamei, si totusi daca noi doi ne-am iubit, dar ne-am despartit si eu platesc pensie alimentara ca un fatalau beta cuck, an timp ce ea se fute cu toti interlopii si manelarii, iar puradeii merg la cantari la nunti si botezuri, se iau la bataie cu jandarmii si apoi fac reclamatie la CNCD pentru rasism, esti degeaba pe lumea asta fata mea

Link spre comentariu
Acum 10 minute, Cocalar21 a spus:

😂😂😂😂 

Ești obsedat dă blonde, stai liniștit, există destule blonde și pt tine. Eu n-am mai futut o blondă de nu mai țin minte când, da' așa s-a nimerit, femeile sunt frumoase, nu contează culoarea părului, a ochilor...plm, doar n-ai ca șablon un portret robot 🙈

• Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21
Just now, cincistele said:

😂😂😂😂 

Ești obsedat dă blonde, stai liniștit, există destule blonde și pt tine. Eu n-am mai futut o blondă de nu mai țin minte când, da' așa s-a nimerit, femeile sunt frumoase, nu contează culoarea părului, a ochilor...plm, doar n-ai ca șablon un portret robot 🙈

Da? Zici tu? Spune-i și pulii mele ka nu știe dastea. Eu le anteleg și pe maseuze ka vor din aia ku pwla da kal. Vom muri și eu și ele singuri 😂 

Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21
Just now, Cocalar21 said:

Da? Zici tu? Spune-i și pulii mele ka nu știe dastea. Eu le anteleg și pe maseuze ka vor din aia ku pwla da kal. Vom muri și eu și ele singuri 😂 

Dumnezeu ie kel mai mare Troll. Sa te lase ku atracție da blonde intr-o țara da tiganki. Sau an kazu lor sa vrei pwla da kal antro țara an kare tipii are pwla Mika. Ghinion. Auzi bah @yorick ?

Link spre comentariu
Acum 1 minut, Cocalar21 a spus:

Nu dispera,

Ia sticla și bea ! 

😂😂😂 🍻 

Bagă și un YNWA de la fanii lui Liverpool, să ți dea moral 😁

• Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21
Just now, cincistele said:

Nu dispera,

Ia sticla și bea ! 

😂😂😂 🍻 

Bagă și un YNWA de la fanii lui Liverpool, să ți dea moral 😁

Nu disper boss. Stai calm, mam obișnuit 😂😂😂😂

Link spre comentariu
Acum 8 minute, Cocalar21 a spus:

Dumnezeu ie kel mai mare Troll. Sa te lase ku atracție da blonde intr-o țara da tiganki. Sau an kazu lor sa vrei pwla da kal antro țara an kare tipii are pwla Mika. Ghinion. Auzi bah @yorick ?

Dumnezeu e mare ! Allahu akbar ! Insha' Allah ! 

Că tot se plânge @yorick dă ortodoxismul islamic 😂😂😂

• Minus 2
Link spre comentariu
Acum 2 ore, Amanda_Eros a spus:

Pentru tine ce conteaza la mine ?

Sincer la mine aspectul fizic este 25 % ,  tu ești cu totul diferita  ,esti asa gingașă si ai o inteligență aparte,îmi placi ff mult  !I Love You💋❤❤💖

• Minus 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
7 hours ago, cincistele said:

Bine, țin și eu 25 dă lei pt răpciugos, dar nu-l compara cu fetele, ele sunt okay, își văd de topicul lor și vorbesc ceea ce pot vorbi. Normal că ar vrea să aibă clienți care să arate, să se poarte și să plătească bine. Probabil că și aici se aplică chestia aia a lui Pareto...20% dîn clienți sunt ăștia de sunt okay și le produc 80% dîn încasări iar restul sunt ăilalți 80% care produc doar 20% dîn încasări : burtoși, urâți și plini dă pretenții pt 150 dă lei 🙆  

Cusurgii d-aștia ca @maa5fu1.v1 , șobolani dă forum 😂😂😂

Ce zici impotentule tot la ghiseu visand cum salvezi curvele care nu te vor ca esti prea ratat? 

• Haha 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...