Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2021 Postat Iunie 26, 2021 5 minutes ago, payment said: Sugi pula va de obicei! Teai dat da gol bah fraiero tu ku klona ta Mihha112 kare o arde pa sektiunea da Trans de kauta pwla 😂😂😂😂
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Iunie 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 27, 2021 On 5/20/2021 at 4:19 PM, derwall said: Atunci sa ridic eu manusa delicata... Gesturi , actiuni ale unui barbat fata de tine care te-au emotionat sincer si te-au dat pe spate.☺😘😋🤗? Ce cadou special / traznit / exotic ai primit si te-a bucurat mult de tot ?😋🙃😉 Ai gasit barbat sa te placa, sa te admire etc. necoafata, nemachiata, tocmai sculata din somn ? Eventual in sort de bucatarie, gatind ceva bun si mirosind a mancare ? ☺🤗😛😋 hmmmm cadou special / traznit cine stie ce imi place imi mai face un cadou ocazional din colectia 50 shades imi plac foarte mult 1
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iunie 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 27, 2021 vai ce tare mi-ar place si mie
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Iunie 28, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 28, 2021 On 6/25/2021 at 2:01 PM, derwall said: Destinatii de vacanta. Munte sau mare ? In iubita noastra Romania sau unde anume ? Ati facut vreodata ....dragoste pasionala in natura ?😘☺🤔☀😚 Munte pentru aer & relaxare Raspunsul este da ☀️☀️😍😘
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Iunie 28, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 28, 2021 Buna dimineata ☕
zzukkero Reputație: 69 Postat Iunie 28, 2021 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Iunie 28, 2021 Buna fetelor Sunt curios cum reusiti sa faceti masaj cu unghile aplicate false cum se numesc ele Sunt de parere ca masauza trebuie sa fie cu unghi scurte ca sa faca un masaj de relaxare reusit Eu de exemplu evit masauzele cu unghi mari Multumesc
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iunie 29, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 29, 2021 15 hours ago, zzukkero said: Buna fetelor Sunt curios cum reusiti sa faceti masaj cu unghile aplicate false cum se numesc ele Sunt de parere ca masauza trebuie sa fie cu unghi scurte ca sa faca un masaj de relaxare reusit Eu de exemplu evit masauzele cu unghi mari Multumesc pai nu le facem foarte lungi
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Iunie 29, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 29, 2021 20 hours ago, zzukkero said: Buna fetelor Sunt curios cum reusiti sa faceti masaj cu unghile aplicate false cum se numesc ele Sunt de parere ca masauza trebuie sa fie cu unghi scurte ca sa faca un masaj de relaxare reusit Eu de exemplu evit masauzele cu unghi mari Multumesc ai dreptate - eu mi le pun foarte foarte mici asa nu incomodeaza 1
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iunie 29, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 29, 2021 dragilor ce intrebari va mai trec prin cap saptamana aceasta ?
Membru Premium derwall Reputație: 682 Postat Iunie 29, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Iunie 29, 2021 Acum 2 ore, Amanda_Eros a spus: dragilor ce intrebari va mai trec prin cap saptamana aceasta ? Cunoasteti sau ar trebui sa stiti bancul cu magazinul de barbati / magazinul de femei. Daca ar fi sa intri in magazinul de barbati, la ce etaj te-ai opri cu inima impacata si plina de efuziune sentimentala ?🤔🤭😋🥰 Ce pozne ai facut de cand esti....mare ?☺🤗😛 5 5
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iunie 30, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2021 12 hours ago, derwall said: Cunoasteti sau ar trebui sa stiti bancul cu magazinul de barbati / magazinul de femei. Daca ar fi sa intri in magazinul de barbati, la ce etaj te-ai opri cu inima impacata si plina de efuziune sentimentala ?🤔🤭😋🥰 Ce pozne ai facut de cand esti....mare ?☺🤗😛 Trebuie sa mi l explici ca nu ma prind cu magazinul 😁😂🤣 Eu nu prea fac pozne sunt fata cuminte 🤩😍😘
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Iunie 30, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 30, 2021 Eu nu am fost deloc cuminte Buna dimineata 😂🤗☕
foldaj Reputație: 99 Postat Iunie 30, 2021 Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2021 Acum 30 minute, Amanda_Eros a spus: Trebuie sa mi l explici ca nu ma prind cu magazinul 😁😂🤣 Eu nu prea fac pozne sunt fata cuminte 🤩😍😘 ...buna Amanda! Un banc mai vechi, dar pare general valabil si in Zilele noastre😉 Noutate in New York. S-a deschis un nou magazin, unde femeile pot cumpara un sot. La intrare sunt expuse instructiuni despre cum functioneaza magazinul: - Poti vizita magazinul O SINGURA DATA. - Exista 6 etaje, iar caracteristicile se imbunatatesc pe masura ce urci. - Poti alege orice barbat de etajul in care te situezi sau urci la un etaj superior -nu se poate sa te intorci la etajul inferior. O femeie hotaraste sa viziteze magazinul pentru a gasi un iubit. La primul etaj, anunt la intrare: Acesti barbati au un loc de munca. Decide de a urca la urmatorul etaj. La al 2 lea etaj, anuntul la intrare suna: Acesti barbati au un loc de munca, si iubesc copiii. Decide de a urca la urmatorul etaj. La al 3 lea etaj, anuntul la intrare indica: Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, si sunt extrem de frumosi. Wow ! zice femeia, dar simte ca trebuie sa urce mai sus. La al 4 lea etaj, anuntul de pe usa intrarii informeaza: Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt extrem de frumosi, si ajuta la treburile casnice. Incredibil, exclama femeia. Cu greu reusesc sa rezist! Dar, urca din nou ! La al 5 lea etaj, anuntul de pe usa intrarii zice: Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt extrem de frumosi, ajuta la treburile casnice si sunt extrem de romantici. Femeia e foarte tentata sa ramana si sa-si aleaga unul, in schimb hotaraste sa urce la ultimul etaj... Al 6 lea etaj: ESTI VIZITATOAREA nr 31.456.012 al acestui etaj. Aici nu exista barbati, acest etaj exista doar pentru a demonstra cat de imposibil e sa multumesti o femeie... Multumim pentru alegerea de a vizita magazinul nostru! Vis-a-vis de acest magazin, s-a deschis un Magazin de Neveste. La primul etaj sunt femei ce iubesc sexul.. La al 2 lea etaj, sunt femei ce iubesc sexul, si sunt si bogate. Etajele de la al 3-lea la al 6-lea N-AU FOST NICIODATA VIZITATE...!!! 🤗😉 1 2 2
Membru Premium derwall Reputație: 682 Postat Iunie 30, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Iunie 30, 2021 Inca doua ....axiome 1. Femeia alege pe cel care o alege 2. Femeile frumoase considera ca li se cuvine totul. De acord total / partial / dezacord partial etc. 🤔😋😚☺ 4 5 2
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iulie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 2, 2021 On 6/30/2021 at 10:19 AM, foldaj said: ...buna Amanda! Un banc mai vechi, dar pare general valabil si in Zilele noastre😉 Noutate in New York. S-a deschis un nou magazin, unde femeile pot cumpara un sot. La intrare sunt expuse instructiuni despre cum functioneaza magazinul: - Poti vizita magazinul O SINGURA DATA. - Exista 6 etaje, iar caracteristicile se imbunatatesc pe masura ce urci. - Poti alege orice barbat de etajul in care te situezi sau urci la un etaj superior -nu se poate sa te intorci la etajul inferior. O femeie hotaraste sa viziteze magazinul pentru a gasi un iubit. La primul etaj, anunt la intrare: Acesti barbati au un loc de munca. Decide de a urca la urmatorul etaj. La al 2 lea etaj, anuntul la intrare suna: Acesti barbati au un loc de munca, si iubesc copiii. Decide de a urca la urmatorul etaj. La al 3 lea etaj, anuntul la intrare indica: Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, si sunt extrem de frumosi. Wow ! zice femeia, dar simte ca trebuie sa urce mai sus. La al 4 lea etaj, anuntul de pe usa intrarii informeaza: Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt extrem de frumosi, si ajuta la treburile casnice. Incredibil, exclama femeia. Cu greu reusesc sa rezist! Dar, urca din nou ! La al 5 lea etaj, anuntul de pe usa intrarii zice: Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt extrem de frumosi, ajuta la treburile casnice si sunt extrem de romantici. Femeia e foarte tentata sa ramana si sa-si aleaga unul, in schimb hotaraste sa urce la ultimul etaj... Al 6 lea etaj: ESTI VIZITATOAREA nr 31.456.012 al acestui etaj. Aici nu exista barbati, acest etaj exista doar pentru a demonstra cat de imposibil e sa multumesti o femeie... Multumim pentru alegerea de a vizita magazinul nostru! Vis-a-vis de acest magazin, s-a deschis un Magazin de Neveste. La primul etaj sunt femei ce iubesc sexul.. La al 2 lea etaj, sunt femei ce iubesc sexul, si sunt si bogate. Etajele de la al 3-lea la al 6-lea N-AU FOST NICIODATA VIZITATE...!!! 🤗😉 Asa este 😂🤣😅
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iulie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 2, 2021 On 6/30/2021 at 1:21 PM, derwall said: Inca doua ....axiome 1. Femeia alege pe cel care o alege 2. Femeile frumoase considera ca li se cuvine totul. De acord total / partial / dezacord partial etc. 🤔😋😚☺ Exact
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iulie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 2, 2021 Hmm ce deliciu
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Iulie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 2, 2021 On 6/30/2021 at 10:19 AM, foldaj said: ...buna Amanda! Un banc mai vechi, dar pare general valabil si in Zilele noastre😉 Noutate in New York. S-a deschis un nou magazin, unde femeile pot cumpara un sot. La intrare sunt expuse instructiuni despre cum functioneaza magazinul: - Poti vizita magazinul O SINGURA DATA. - Exista 6 etaje, iar caracteristicile se imbunatatesc pe masura ce urci. - Poti alege orice barbat de etajul in care te situezi sau urci la un etaj superior -nu se poate sa te intorci la etajul inferior. O femeie hotaraste sa viziteze magazinul pentru a gasi un iubit. La primul etaj, anunt la intrare: Acesti barbati au un loc de munca. Decide de a urca la urmatorul etaj. La al 2 lea etaj, anuntul la intrare suna: Acesti barbati au un loc de munca, si iubesc copiii. Decide de a urca la urmatorul etaj. La al 3 lea etaj, anuntul la intrare indica: Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, si sunt extrem de frumosi. Wow ! zice femeia, dar simte ca trebuie sa urce mai sus. La al 4 lea etaj, anuntul de pe usa intrarii informeaza: Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt extrem de frumosi, si ajuta la treburile casnice. Incredibil, exclama femeia. Cu greu reusesc sa rezist! Dar, urca din nou ! La al 5 lea etaj, anuntul de pe usa intrarii zice: Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt extrem de frumosi, ajuta la treburile casnice si sunt extrem de romantici. Femeia e foarte tentata sa ramana si sa-si aleaga unul, in schimb hotaraste sa urce la ultimul etaj... Al 6 lea etaj: ESTI VIZITATOAREA nr 31.456.012 al acestui etaj. Aici nu exista barbati, acest etaj exista doar pentru a demonstra cat de imposibil e sa multumesti o femeie... Multumim pentru alegerea de a vizita magazinul nostru! Vis-a-vis de acest magazin, s-a deschis un Magazin de Neveste. La primul etaj sunt femei ce iubesc sexul.. La al 2 lea etaj, sunt femei ce iubesc sexul, si sunt si bogate. Etajele de la al 3-lea la al 6-lea N-AU FOST NICIODATA VIZITATE...!!! 🤗😉 Corect corect 😂🤣😅😁 insa este totodata perfect cum iti asterni asa dormi, câteodată femeile mai social selective sunt catalogate mai imposibil de multumit ... totusi cu cat esti mai social selectiva cu atat ajungi sa te bucuri mai mult in cele din urma de un partener de calitate chiar daca mai "inventezi tu" 10 etaje la poveste 😁😂
loverbou Reputație: 5 Postat Iulie 2, 2021 Postat Iulie 2, 2021 Adica carevasazica cu cat e mai panarama cu atat e mai greu de multumit
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Iulie 2, 2021 Postat Iulie 2, 2021 17 minutes ago, Aria_U_Relax said: Corect corect 😂🤣😅😁 insa este totodata perfect cum iti asterni asa dormi, câteodată femeile mai social selective sunt catalogate mai imposibil de multumit ... totusi cu cat esti mai social selectiva cu atat ajungi sa te bucuri mai mult in cele din urma de un partener de calitate chiar daca mai "inventezi tu" 10 etaje la poveste 😁😂 Cum mai defineste termenul "femeie selectiva" o femeie din zilele noastre ? Selectiva in raport cu preocuparile sexuale sau/si alte genuri de preocupari ale partenerului ? Crezi ca femeia zilelor noastre ar fi la fel de selectiva si vis-a-vis de o partenera (in cazul femeilor bisexuale-lesbiene). 🙂
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Iulie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 2, 2021 3 minutes ago, horny_gooner said: Cum mai defineste termenul "femeie selectiva" o femeie din zilele noastre ? Selectiva in raport cu preocuparile sexuale sau/si alte genuri de preocupari ale partenerului ? Crezi ca femeia zilelor noastre ar fi la fel de selectiva si vis-a-vis de o partenera (in cazul femeilor bisexuale-lesbiene). 🙂 In raport cu tot ce este si reprezinta partenerul. Cum gandeste, cum arata, cu ce se ocupa, ce rezultate are... tot ce este ce are ce face si cum arata un barbat denota de fapt cat de ok este la cap si ca om. Cred ca legat de bi/lesby girls depinde de caracterul & personalitatea fiecareia insa poate ca din cauza ca nu au o plaja foarte mare de unde alege, poate nu isi permit sa fie cat de selective vor nu stiu sigur ... Cred ca este mai simplu totusi cu barbatii decat cu femeile Imagine .... o cearta intr-un cuplu lesby cine are dreptate ? 😁😂😅 Neata ☕
loverbou Reputație: 5 Postat Iulie 2, 2021 Postat Iulie 2, 2021 Si daca una din ele e femeie cu pula?
bastos01 Reputație: 451 Postat Iulie 2, 2021 Oras:p`aici Oras:p`aici Postat Iulie 2, 2021 1 hour ago, Aria_U_Relax said: Cred ca este mai simplu totusi cu barbatii decat cu femeile Imagine .... o cearta intr-un cuplu lesby cine are dreptate ? 😁😂😅 Neata ☕ si intr-un cuplu lesby, una dintre partenere este barbatul, asa ca e tot aia, nu-ti imagina ca vei avea dreptate decat daca vrea el, ca sa te simti bine si asta pentru ca barbatii sunt mult mai analitici decat femeile 1 1
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Iulie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 2, 2021 1 minute ago, bastos01 said: si intr-un cuplu lesby, una dintre partenere este barbatul, asa ca e tot aia, nu-ti imagina ca vei avea dreptate decat daca vrea el, ca sa te simti bine si asta pentru ca barbatii sunt mult mai analitici decat femeile Funny 😂😁 hi hi asa o fi eu stiu
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Iulie 2, 2021 Postat Iulie 2, 2021 12 minutes ago, bastos01 said: si intr-un cuplu lesby, una dintre partenere este barbatul, asa ca e tot aia, nu-ti imagina ca vei avea dreptate decat daca vrea el, ca sa te simti bine si asta pentru ca barbatii sunt mult mai analitici decat femeile Eu cred ca este invers ! 😄Sau ma rog, unii dintre noi barbatii suntem (mult prea) analitici uneori, iar asta sa stii ca este un inpediment si nicidecum un merit (acum depinde de la caz la caz). Femeile analizeaza mult mai bine un barbat si au un fel de "al 6-lea simt", intuitia feminina, care multor barbati le lipseste. De ce Doamne-Doamne a hotarat sa ne faca asa, nu putem (inca) sti. 😁 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum