Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2021 Partajează Postat Iulie 22, 2021 1 minute ago, cincistele said: Okay, și unde vezi tu "câștigul" lor ? E asta vreo viață de invidiat ? Am zis eu ka le invidiez? 😂😂😂 Dk ar fi ka alea kare le fwteam pe vremuri și pestele era băiat de treaba as tace din gura da kand văd ka vin sa vândă kakat pe bat pe post de vata da zahăr simt nevoie sami bat și eu pwla de iele 😂 Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2021 Partajează Postat Iulie 22, 2021 Acum 3 minute, gogu182 a spus: Doar pentru cei care plătesc... nu? Nu, nici vorba. E valabil și pentru cei care fac cadouri ... dar nu o ciocolata. Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2021 Partajează Postat Iulie 22, 2021 Sa revenim la AMA: voi aveți peste și kat la suta va ia ? 😂 Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat Iulie 22, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Partajează Postat Iulie 22, 2021 Chiar acum, Cocalar21 a spus: Am zis eu ka le invidiez? 😂😂😂 Dk ar fi ka alea kare le fwteam pe vremuri și pestele era băiat de treaba as tace din gura da kand văd ka vin sa vândă kakat pe bat pe post de vata da zahăr simt nevoie sami bat și eu pwla de iele 😂 Ești răutăcios, nu te obligă cu nimic și nici nu vin peste tine, nu intri pă topping 😉 și stai liniștit. 😜😂 1 Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2021 Partajează Postat Iulie 22, 2021 Just now, cincistele said: Ești răutăcios, nu te obligă cu nimic și nici nu vin peste tine, nu intri pă topping 😉 și stai liniștit. 😜😂 Pai de ce sunt răutăcios? Ca nu mănânc cacat ca ele și zic adevarul ? 😂 Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2021 Partajează Postat Iulie 22, 2021 Nu sunt răutăcios. Răutăcios e când minți deliberat. Aștept sa îmi răspundă dacă au sau nu peste și dacă da cât le ia 😂 Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2021 Partajează Postat Iulie 22, 2021 Ah și pt @Alice_Temple cât de mare are pula pestele? Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2021 Partajează Postat Iulie 22, 2021 Just now, Cocalar21 said: Ah și pt @Alice_Temple cât de mare are pula pestele? Antreb ka vreau sami skimb meseria 😂😂😂 Link spre comentariu
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Iulie 22, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 22, 2021 36 minutes ago, cincistele said: Nu m-ar mira ca multe dintre ele să întrețină niște profitori...eu nu văd un tip care câștigă ceva bănuții să accepte ( omenește, nu în sens de stăpân) ca iubita lui să ofere servicii sexuale altor bărbați. Nu mă poate convinge nimeni că ăla nu e un profitor. Vezi, la pachet cu banii vine și o viață sentimentală în pioneze I-auziti fetelor ce zice 5labe. Cica sunteti niste terminate care intretin lavărboi. @Aria_U_Relax @Amanda_Eros @Alice_Temple @EVA_LOVE Cum ii raspundeti porcului fascistoid? Ba 5labe, misogin te-a fatat ma-ta 😂 Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2021 Partajează Postat Iulie 22, 2021 13 minutes ago, maa5fu1.v1 said: I-auziti fetelor ce zice 5labe. Cica sunteti niste terminate care intretin lavărboi. @Aria_U_Relax @Amanda_Eros @Alice_Temple @EVA_LOVE Cum ii raspundeti porcului fascistoid? Ba 5labe, misogin te-a fatat ma-ta 😂 Răspund eu boss. An kazul kivilelor ekivalentu loverboului ie gunoieru. Deci revenind @Aria_U_Relax @Alice_Temple @EVA_LOVE strâng bani da X7 M ka sunt sarak, ma antretineti sa va ajute bunu Dumnezeu ? 😂😂😂 Sau nam fata da peste 🤨 Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat Iulie 22, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Partajează Postat Iulie 22, 2021 Acum 2 minute, maa5fu1.v1 a spus: I-auziti fetelor ce zice 5labe. Cica sunteti niste terminate care intretin lavărboi. @Aria_U_Relax @Amanda_Eros @Alice_Temple @EVA_LOVE Cum ii raspundeti porcului fascistoid? Ba 5labe, misogin te-a fatat ma-ta 😂 Prost ești bă maafuu ! ® - brand puternic 😂😂😂 Am zis multe fete din industria asta, la general, probabil că sunt și excepții. Și nu neapărat loverboy. Tipi care s-au aciuat pe lângă ele și sub pretextul înțelegerii, profită pur și simplu. E imposibil ca unul care face bani suficienți s-o lase să se chinuie să i-o frece unuia ca tine, de exemplu. După ce că ești prost de puți, ai și o obsesie bolnăvicioasă să le dai peste nas și să le hărțuiești cu tot felul de prostii. Mai dă-te mă în pula mea de limbric, ai învățat și tu să pui o cratimă și zici c-ai descoperit apa caldă și mersul pă jos ! Maafuu, șef dă trib la pieile pulii 😂😂😂 1 Link spre comentariu
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Iulie 22, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 22, 2021 2 minutes ago, cincistele said: 😂😂😂 mama m-a fatat in pubela Pai si toate astea 4 or fi excepții, bai 5labe? Stai linistit ca nu ma duc la repetentele astea sa imi frece pula, asta e activitate pt bugetarii imputiti si automatizabili ca tine. Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2021 Partajează Postat Iulie 22, 2021 6 minutes ago, maa5fu1.v1 said: Pai si toate astea 4 or fi excepții Kum zike paraziții “Toate ie unikate” Se pare ka leam supi pa fetițe ka nu vor sa fie sincere sa anvatam și noi sekretu an viața kum zike Dani Mocanu. Aia ie nu toți poate 🤨 Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat Iulie 22, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Partajează Postat Iulie 22, 2021 Acum 9 minute, maa5fu1.v1 a spus: Pai si toate astea 4 or fi excepții, bai 5labe? Stai linistit ca nu ma duc la repetentele astea sa imi frece pula, asta e activitate pt bugetarii imputiti si automatizabili ca tine. Hai că te întorc cu cheița și-ți dau drumu' pă forum, să sugi pula la toți băieții ! Ești tare în fălci ? Te descurci sau chemi întăriri ? E @payment sub masă, ți-l fac "cado", să te ajute, că e dornic să sugă ! 🤭 1 Link spre comentariu
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Iulie 22, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 22, 2021 4 minutes ago, cincistele said: Hai că te întorc cu cheița și-ți dau drumu' pă forum, să sugi pula la toți băieții ! Ești tare în fălci ? Te descurci sau chemi întăriri ? E @payment sub masă, ți-l fac "cado", să te ajute, că e dornic să sugă ! 🤭 Da ba stiu ca esti poponar caca-m-as in fanteziile tale de ghei misogin Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2021 Partajează Postat Iulie 22, 2021 On 7/21/2021 at 3:03 AM, Alice_Temple said: un barbat bine care stie ce vrea stapan pe situatia lui, cu un business bun, cu principii si care are grija de familia lui un barbat in control si deasupra lucrurilor poate fi un lucru foarte sexy indiferent de aspectul fizic tine mai mult de felul sau de a fi si personalitate Revenind. Ce business are pestele? Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Iulie 23, 2021 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Iulie 23, 2021 Acum 10 ore, cincistele a spus: Hai că te întorc cu cheița și-ți dau drumu' pă forum, să sugi pula la toți băieții ! Ești tare în fălci ? Te descurci sau chemi întăriri ? E @payment sub masă, ți-l fac "cado", să te ajute, că e dornic să sugă ! 🤭 Homalaule, sugi pula la greu saracie! 2 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iulie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 23, 2021 Azi ati decolat in off topic ca Jeff Bezos in spatiu 🤣 1 2 Link spre comentariu
Bianca_Shine Reputație: 18 Postat Iulie 23, 2021 Partajează Postat Iulie 23, 2021 1 minute ago, Amanda_Eros said: Azi ati decolat in off topic ca Jeff Bezos in spatiu 🤣 pe pula lui 🤣 1 Link spre comentariu
Bianca_Shine Reputație: 18 Postat Iulie 23, 2021 Partajează Postat Iulie 23, 2021 1 minute ago, Amanda_Eros said: Azi ati decolat in off topic ca Jeff Bezos in spatiu 🤣 Exact cred ca gasim subiecte mult mai frumoase decat ce aberati pe aici de ieri cate in luna si in stele 1 1 Link spre comentariu
Alice_Temple Reputație: 62 Postat Iulie 23, 2021 Partajează Postat Iulie 23, 2021 Just now, Bianca_Shine said: Exact cred ca gasim subiecte mult mai frumoase decat ce aberati pe aici de ieri cate in luna si in stele Atat pot ei 4 Link spre comentariu
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Iulie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 23, 2021 Puteti mai bine am incredere in voi ! 3 Link spre comentariu
EVA_LOVE Reputație: 130 Postat Iulie 23, 2021 Partajează Postat Iulie 23, 2021 6 minutes ago, Amanda_Eros said: Azi ati decolat in off topic ca Jeff Bezos in spatiu 🤣 Asa este tot timpul pe acest topic? 3 Link spre comentariu
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Iulie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 23, 2021 54 minutes ago, Alice_Temple said: Atat pot ei Tot cu pârțuri ai ramas? 3 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iulie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 23, 2021 50 minutes ago, EVA_LOVE said: Asa este tot timpul pe acest topic? De multe ori da o mai iau razna unii din ei 1 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum