Mickeymousex Reputație: 35 Postat Mai 13, 2021 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Mai 13, 2021 Buna De mâine disponibilă in orașul vostru 🥇 Sunt o persoana foarte deschisă intelegatoare și prietenoasa,unii dintre voi ma știu deja de anul trecut de când am făcut prima vizita in oraș 🥇 programari și detalii primiți pe whatsapp și la telefon pe nr ce o sa l afișez in cursul zilei de azi in comentarii unde o sa afișez și locația ❤️👑pup dulce 1 1
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Mai 13, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Mai 13, 2021 Mickey sau Minnie?? Că am mai făcut confuzia asta cu o fătucă și m-a luat la mișto... 🥺
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Mai 13, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Mai 13, 2021 Scuză-mi te rog frumos lipsa bunelor maniere... Am vrut să editez postarea anterioară dar n-am mai putut. Bun venit în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi! 😜
Mickeymousex Reputație: 35 Postat Mai 13, 2021 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Mai 13, 2021 Din păcate nu am gasit apartament potrivit Pentru mine o sa incerc săptămâna viitoare pupici
povestitorul Reputație: 2965 Postat Mai 14, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 14, 2021 La 13.05.2021 la 9:26, Cozonac7 a spus: Mickey sau Minnie?? Că am mai făcut confuzia asta cu o fătucă și m-a luat la mișto... 🥺 Este Mickey fara dubi , pe Minnie o stiu eu 😉. Ca semn distictiv Minnie o are tatuata pe Minnie pe piciorul stang . Sa fie mai bine . 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum