Sari la conținut

Ramona 0726878788❤️ Noua la tn in oras 🍓doar cateva zile🍓

Postări Recomandate

• Oras:România
Postat
Acum 47 minute, Never a spus:

Draga Andreea, maine pe la 12:00 ai avea ceva timp liber, pentru o ora ?

Buna ! Scrie mi pe wapp Te rog ! 💋

Postat
Acum 25 minute, palalila224 a spus:

Preturi pentru servicii? 

300 lei ora(sex oral neprotejat in functie de igiena,sex normal protejat, masaj de relaxare,masaj erotic,masturbari,sex la dus,fk in functie de igiena, mangaieri ,mic preludiu,streptease,etc )

200 lei (30 minute) (sex oral neprotejat in functie de igiena,sex normal protejat,fk in functie de igieana,masturbari,mangaieri,mic preludiu ,streptease) 

150 lei(20 minute) totul protejat. 

Vizitator Never
Reputație: 0
Postat
4 minutes ago, pandreeea said:

Buna ! Scrie mi pe wapp Te rog ! 💋

Stai sa-l instalez intai. 🙄😅🤣:)

• Oras:Galați
  • Oras:Galați
Postat
Acum 5 ore, pandreeea a spus:

Disponibila de la ora 11 pana la 20 azi ❤️❤️Programari pe wapp 0726878788 ❤️❤️

2E7CCBBB-D1DB-4CC4-B7E5-28C6C4B01A0A.jpeg

Anaconda🍌💦 😜

Postat

Disponibila de la ora 12:00 Pana la 20:00 ❤️❤️Programari pe wapp 0726878788 sau sms ❤️❤️❤️

689E9AA6-854F-4A14-9EB8-DADA2818E57A.jpeg

• Inimioara 2
Vizitator Never
Postat

Recent intors de la domnisoara Ramona. Ce as putea sa mai spun si nu s-a spus deja ? Abia am plecat de la ea si deja astept sa revina (nu se va intampla prea curand, pentru ca isi va face un tuning la sani, si va reveni pe la noi cam peste 2 luni, din ce am inteles).

Programat prin SMS (recunosc, sunt cam prost, ma pricep la facut linii de cod pentru data crawler in Python, la editat fotografii si filmari 4K in DaVinci Suite si Photoshop, dar pe Whattsup nu am reusit sa o introduc ca si contact), locatia la G2, langa gradinita si Scoala 28, o zona frecventata si de catre alte celebritati din lumea sexului. :)

Locatia - ultra moderna, dotata cu tot ceea ce trebuie pentru o asemenea activitate ! :) Un mare PLUS (pentru mine), domnisoara Ramona NU tine televizorul deschis pe Antene, Kiss sau mai stiu eu ce nebunii sau mahalagisme TV, ci in fundal ruleaza un playlist erotic de pe Youtube, lucru rar intalnit la fetele din Galati. Pentru locatie -10. Prosop curat, apa calda din abundenta.

Domnisoara Ramona - o fata de nota 10 (stiu, gusturile sunt subiective), Un corp frumos tatuat, o față foarte oachesa, sani micuti cu sfarcuri generoase, o placere sa te joci cu ei. Pasarica extrem de sexy, stramta, fara mirosuri, fresh, numai buna de dezmierdat. Un 10 (cand va avea si silicoane va fi de 10+).

La oral se implica, daca vii epilat, ingrijit si igienizat sunt sanse maxime sa-ti acorde toata atentia necesara. Accepta si pozitia 69, asa incat te poti bucura si de pasarica ei in timp ce-ti face oral. Din punctul meu de vedere aici este de 10, oricum nu se lasa pana cand soldatul nu e in pozitie de lupta.

La normal am incercat o singura pozitie, LOT, deoarece, dupa cum cei mai vechi dintre voi deja stiti, eu finalizez de la greu la foarte greu, si ar fi insemnat sa o chinui prea mult, si nici nu mi-ar fi ajuns o ora pentru asta. Oricum ar fi, Ramaona nu s-a dat la o parte de la munca, chiar daca la un moment dat era nadusita si uda leoarca. Imi asum vina ! :) Aici as nota cu 9 (scad un punct din cauza mea, puteti sa ma injurati sau sa radeti de mine, dar asta-s eu).

Am mai discutat una-alta la o tigara si apoi fiecare inapoi la treburile noastre, pentru ca, din pacate, asta este lumea in care traim si momentele de placere sunt rare, in lumea asta schimonosita.

Cadoul a constat in 300 Lei pentru o ora, bani investiti fara sa-mi para rau (ca-i dadeam la factura la energie electrica, pe un accesoriu pentru studioul foto sau pentru drona, tot aia era).

Ramona, iti multumesc pentru tot. Iti doresc un Paste Fericit alaturi de cei dragi. Sa ne revedem cu bine (daca ma vei mai primi ! :) )

Postat
Acum 7 ore, Never a spus:

Recent intors de la domnisoara Ramona. Ce as putea sa mai spun si nu s-a spus deja ? Abia am plecat de la ea si deja astept sa revina (nu se va intampla prea curand, pentru ca isi va face un tuning la sani, si va reveni pe la noi cam peste 2 luni, din ce am inteles).

Programat prin SMS (recunosc, sunt cam prost, ma pricep la facut linii de cod pentru data crawler in Python, la editat fotografii si filmari 4K in DaVinci Suite si Photoshop, dar pe Whattsup nu am reusit sa o introduc ca si contact), locatia la G2, langa gradinita si Scoala 28, o zona frecventata si de catre alte celebritati din lumea sexului. :)

Locatia - ultra moderna, dotata cu tot ceea ce trebuie pentru o asemenea activitate ! :) Un mare PLUS (pentru mine), domnisoara Ramona NU tine televizorul deschis pe Antene, Kiss sau mai stiu eu ce nebunii sau mahalagisme TV, ci in fundal ruleaza un playlist erotic de pe Youtube, lucru rar intalnit la fetele din Galati. Pentru locatie -10. Prosop curat, apa calda din abundenta.

Domnisoara Ramona - o fata de nota 10 (stiu, gusturile sunt subiective), Un corp frumos tatuat, o față foarte oachesa, sani micuti cu sfarcuri generoase, o placere sa te joci cu ei. Pasarica extrem de sexy, stramta, fara mirosuri, fresh, numai buna de dezmierdat. Un 10 (cand va avea si silicoane va fi de 10+).

La oral se implica, daca vii epilat, ingrijit si igienizat sunt sanse maxime sa-ti acorde toata atentia necesara. Accepta si pozitia 69, asa incat te poti bucura si de pasarica ei in timp ce-ti face oral. Din punctul meu de vedere aici este de 10, oricum nu se lasa pana cand soldatul nu e in pozitie de lupta.

La normal am incercat o singura pozitie, LOT, deoarece, dupa cum cei mai vechi dintre voi deja stiti, eu finalizez de la greu la foarte greu, si ar fi insemnat sa o chinui prea mult, si nici nu mi-ar fi ajuns o ora pentru asta. Oricum ar fi, Ramaona nu s-a dat la o parte de la munca, chiar daca la un moment dat era nadusita si uda leoarca. Imi asum vina ! :) Aici as nota cu 9 (scad un punct din cauza mea, puteti sa ma injurati sau sa radeti de mine, dar asta-s eu).

Am mai discutat una-alta la o tigara si apoi fiecare inapoi la treburile noastre, pentru ca, din pacate, asta este lumea in care traim si momentele de placere sunt rare, in lumea asta schimonosita.

Cadoul a constat in 300 Lei pentru o ora, bani investiti fara sa-mi para rau (ca-i dadeam la factura la energie electrica, pe un accesoriu pentru studioul foto sau pentru drona, tot aia era).

Ramona, iti multumesc pentru tot. Iti doresc un Paste Fericit alaturi de cei dragi. Sa ne revedem cu bine (daca ma vei mai primi ! :) )

Multumesc mult pt recenzie ❤️❤️❤️ Te mai astept pe la mine fara probleme ❤️❤️❤️Paste fericit si tie ! Multa fericire ,sănătate si iubire ❤️❤️💋💋💋💋💋💋☺️☺️Si sa ne revedem cu bine 🥰🥰🥰🥰

Vizitator Never
Postat
2 minutes ago, pandreeea said:

Multumesc mult pt recenzie ❤️❤️❤️ Te mai astept pe la mine fara probleme ❤️❤️❤️Paste fericit si tie ! Multa fericire ,sănătate si iubire ❤️❤️💋💋💋💋💋💋☺️☺️Si sa ne revedem cu bine 🥰🥰🥰🥰

Multumesc cu drag ! 🥰

Vizitator Un_Nimeni
Postat

M-ai nenorocit ! 🥺 😭Pana sambata n-am deloc timp liber ! Pana cand preconizezi sa stai ?

Postat
Acum 2 ore, Un_Nimeni a spus:

M-ai nenorocit ! 🥺 😭Pana sambata n-am deloc timp liber ! Pana cand preconizezi sa stai ?

Hahaaa :)) o sa stau cateva zile . Nu stiu exact 😌❤️😘

Postat

Dragii mei azi voi ajunge destul de tarziu in oras . Deci nu stiu de la ce ora voi fi Disponibila azi , sau daca voi incepe de azi sau maine . ❤️❤️❤️ De aceea nu va raspund la mesaje , va rog reveniti ❤️❤️🏽

😘😘😘😘

7BE2A5FC-7478-4864-B616-E814D658E4EA.jpeg

Postat

De maine Imi voi incepe programul ❤️❤️❤️ 
 Reveniti cu mesaj maine cei ce mi ati scris azi !! 

Am ajuns destul de tarziu, ma voi odihni si voi incepe de maine ora 11 :inlovee 

pupiciiiii😘😘😘

• Oras:braila
  • Oras:braila
Postat
La 05.04.2022 la 14:32, Vizitator Never a spus:

Domnisoara Ramona - o fata de nota 10 (stiu, gusturile sunt subiective), Un corp frumos tatuat, o față foarte oachesa, sani micuti cu sfarcuri generoase, o placere sa te joci cu 

Ti ai pus silicoane?mie nu mi se par micuti cum se plange lumea

Vizitator Un_Nimeni
Postat
7 minutes ago, male said:

Pentru gusturile mele, nu erau micuti, erau foarte jucausi, o placere sa te joci cu ei !😋 Insa, la vremea respectiva, Ramona avea un complex legat de sanii ei. Acum ii are si mai super-meseriasi, isi stau bine rau de tot, doar ca o vreme inca nu o sa-i putem dezmierda asa cum ne-am dori, operatia ei este prea proaspata !

Postat
Acum 2 ore, male a spus:

Da mi am pus ❤️ Erau destul de micuți 😀

Postat
Acum 2 ore, Un_Nimeni a spus:

Pentru gusturile mele, nu erau micuti, erau foarte jucausi, o placere sa te joci cu ei !😋 Insa, la vremea respectiva, Ramona avea un complex legat de sanii ei. Acum ii are si mai super-meseriasi, isi stau bine rau de tot, doar ca o vreme inca nu o sa-i putem dezmierda asa cum ne-am dori, operatia ei este prea proaspata !

Usor usorrrr .. ❤️😈

Postat

Locatia Mazepa , bloc D1 ❤️❤️ Apartament mare , curat si frumos ❤️❤️🏽Abia astept sa incep de maine 😈😈💦💦🔞🔞

AC030352-FE04-400B-963D-841EE6B4518C.jpeg

• Inimioara 1
Vizitator Un_Nimeni
Postat

D1 cele in paralel cu parcul (piata Ancora, Scoala 28) sau D1 de langa Parcul Viva ? 🙂 

Postat
Acum 47 minute, Un_Nimeni a spus:

D1 cele in paralel cu parcul (piata Ancora, Scoala 28) sau D1 de langa Parcul Viva ? 🙂 

D1 de langa G uri . Vis a vis este o parcare mare ! 😀strada Rosiori ✌🏽😘

Vizitator Un_Nimeni
Postat
2 minutes ago, pandreeea said:

D1 de langa G uri . Vis a vis este o parcare mare ! 😀strada Rosiori ✌🏽😘

Asa, parc ar fi trebuit sa fie pe vremea lui Stan, dar a iesit parcare pana la urma, ca deh, Primaria Galati, unde ploua cu carnati si cu macrou congelat ! 🙄🤣

Postat
1 oră în urmă, Un_Nimeni a spus:

Asa, parc ar fi trebuit sa fie pe vremea lui Stan, dar a iesit parcare pana la urma, ca deh, Primaria Galati, unde ploua cu carnati si cu macrou congelat ! 🙄🤣

😂😂😂😂

Postat

Programari doar pe wapp 0726878788 !!!! Nu mai dati sms normal sau sunati non stop!!! ⚠️⚠️⚠️
 Doar pe wapp se fac programari ✌🏽❤️💋

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...