Sari la conținut

Jasmine (Anna) 0750146134

Postări Recomandate

Postat
La 04.08.2021 la 17:43, Iasmidelux a spus:

Mulțumesc pentru sfat. Probabil aveam un moment prost. În general cei care m-au vizitat știu ca transmit un vibe bun. Mulțumesc seara buna tuturor!🥰

Astazi am vizitat o pe Iasmin. Desi la prima programare s a scuzat  ca mai intarzie 5 minute, la urmatoarea programare a fist prompta. Zona Vatra.  M a primit aranjata in tinuta sexy. Eram pregatit pentru actiune. Am vazut ca la finalul partidei fata pregatea baia. Cand m am dus nu a fost la baie dar nu a fost nimic neplacut. Fata mi s a parut ok, am vorbit putin diverse ,eu fiind pe graba. Mie mi s a parut frumusica, mai frumoasa in realitate. Are lipici.  Sanii nr 2 putin moi dar nu flescaiti. A facut un ON de nota 8. Adanc , nu deep, fara atentie la oua. Aici poate sa schimbe putin, dus obligatoriu si sa traga putin si de oua. Am trecut pe urma la normal, pus caciulita, si m a calarit. Labiile ei se mulau pe scula mea perfect. In fiecare pozitie eu ceream schimbarea. Pentru NP tot 8. O sa revin sa stau mai mult ca are potential. Sper sa imbunatateasca serviciile.  E de revenit mai ales la 100 nr.  Mie mi s a parut lipicioasa. 

P.S. sani frumosi ca la fata de la salon Lory nu exista!!

• Like 1
  • Inimioara 2
  • Telefon: 0750146134
  • Oras:Braila
Postat

Bună, disponibilă pana la ora 21:30

004915733038460 pentru programări pe whatsapp. 🤗🥰20211114_123731.jpg.970465e8f4351fe8651e55794baa7d5c.jpg

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 7 ore, Iasmidelux a spus:

Bună, disponibilă pana la ora 21:30

004915733038460 pentru programări pe whatsapp. 🤗🥰20211114_123731.jpg.970465e8f4351fe8651e55794baa7d5c.jpg

E numar cu tarif marit???😀😀😀

• Haha 1
Postat
Acum 13 ore, john71 a spus:

E numar cu tarif marit???😀😀😀

Nu dragul meu,sunt aceleași preturi! 😊

Postat

Salut,aseară în jur de 8 jumate am revizitat o pe Jasmine,că de obicei vorbăreață și plăcută,ma recunoscut ...mi a făcut un oral ft ft bun ,circa 3 ,4 minute ,mi a plăcut la nebunie ...multu Jasmine apoi normal și finalizat...pupici 

• Inimioara 1
Postat
Acum 1 oră, ale_xandru a spus:

Salut,aseară în jur de 8 jumate am revizitat o pe Jasmine,că de obicei vorbăreață și plăcută,ma recunoscut ...mi a făcut un oral ft ft bun ,circa 3 ,4 minute ,mi a plăcut la nebunie ...multu Jasmine apoi normal și finalizat...pupici 

Mulțumesc  🥰😘😘  te pup. 

Postat

Bună,am revenit astăzi. Pentru detalii despre locatie vorbim la telefon.🥰🤗

Postat
Acum 2 ore, Cccleon a spus:

Buna .

In ce zona mai ai locatia?

Tot zona Vatra?😗

Bună este tot în m6 dar nu aceiași. 

• Like 1
Postat

Astăzi am trecut o fuga pe la Yasmine.  Mi a plăcut. Curata, servicii bune, nu e pe graba.  Merge pentru un nr și o descărcare rapida. Te pup Yasmin

• Inimioara 1
Postat
Acum 17 ore, john71 a spus:

Astăzi am trecut o fuga pe la Yasmine.  Mi a plăcut. Curata, servicii bune, nu e pe graba.  Merge pentru un nr și o descărcare rapida. Te pup Yasmin

Mulțumesc te pup și eu💋

Postat
Acum 16 ore, Cccleon a spus:

Esti si in weekend sau numai in timpul saptamanii?

Sunt și în weekend. 💋

Postat

Atenție! M.a dat afara după o jumătate de oră de normal și am platit pentru o ora. Nu recomand!

E buna doar pentru o descărcare rapida. Nu e cine știe ce.

• Oras:Unde vreau eu
  • Oras:Unde vreau eu
Postat
Acum 24 minute, BrianN a spus:

Atenție! M.a dat afara după o jumătate de oră de normal și am platit pentru o ora. Nu recomand!

🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Postat
Acum 27 minute, BrianN a spus:

E proastă rău dc face așa ceva.  ...

Postat
1 oră în urmă, ale_xandru a spus:

E proastă rău dc face așa ceva.  ...

Câteva recenzii mai sus ii multumeai!!! Ți s a întâmplat ție de o jignești. O sa între ea și vedem părerea ei. E prima recenzie a respectivului și cum te duci prima data fără sa cunoști persoana o ora??? Dubios!! Darie place sa se vaite pe urma!!

Postat
Acum 17 ore, john71 a spus:

Câteva recenzii mai sus ii multumeai!!! Ți s a întâmplat ție de o jignești. O sa între ea și vedem părerea ei. E prima recenzie a respectivului și cum te duci prima data fără sa cunoști persoana o ora??? Dubios!! Darie place sa se vaite pe urma!!

Oare de ce nu răspunde la recenzie? Crezi că nu a văzut până acum...?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...