Sari la conținut

‼️0758148296‼️Alice23 ! Nouă în Oraș 🔝❤

Postări Recomandate

Vizitator unsuflet
Reputație: 0
Acum 13 minute, alice23 a spus:

Disponibilă! ❤️ Doar azi și mâine.  Vă pup 😘

Point Blur_Oct252022_145715.jpg

Faină poza! Așa vreau să imi faci oral, la marginea patului. Parca aveai cel mai bun oral, sper ca nu ai uitat cum se face?!

Link spre comentariu
  • Membru Premium

Acum 2 minute, unsuflet a spus:

Faină poza! Așa vreau să imi faci oral, la marginea patului. Parca aveai cel mai bun oral, sper ca nu ai uitat cum se face?!

Nu a uitat Oralul! altele..... l-ea uitat🤦‍♂️😆😆😆

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator fucku87
13 minutes ago, unsuflet said:

Asta da declarație de iubire 🤣🤣🤣 Doar unsuflet curat și încărcat de sentimentalist o putea face 🤣🤣🤣

Link spre comentariu
  • Membru Premium

Salut! 

Dupa o lunga perioada am vizitato pe Alice (urita minunata🙈). E aceasi fata frumusica (mi-e draga maxim). Am vrut tare sa o revad, si bine am facut,  se pare ca iar sarim din schema o perioada lunga de timp🙆‍♂️

Despre actiune nu pot sa va spun prea multe ca nu am trecut proba orala🙈, nici nu am prea vrut altceva. Acelasi oral bun de tot. Pt ca au aparut tot felu de restricții, eu m-am multumit cu Oralul. 

Alice numai bine in toate🤗😘

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Arad

Salut🙋🏻‍♂️
Am o perioada destul de lunga in care am cam dispărut din peisaj😄, dar acuma odată cu întoarcerea lui Alice, trebuia sa revin și eu😈 doar de data asta, dispar iar😌, însă nu puteam sa fac sa nu o revad, este una dintre acele fete la care revin ori de câte ori se iveste ocazia; și pana anul viitor nici nu o sa se mai ivească🫣

Nu stiu dacă are rost o descriere, am redescoperit aceeași fata frumoasa, simpatica, de gasca, și un corp foarte frumos😍;

Actiunea sa desfășurat pe parcursul unei ore, in care totul a trecut al naibii de repede, ce ii frumos nu tine mult😋; dar a fost o ora in care am avut parte atât de celebrul ei oral, cât și de vreo 3 poziții in care m-am bucurat de corpul ei🤪

Pentru a face o recenzie cât de cât oficială o sa las și ceva note, la care precizez ca sunt strict bazate pe întâlnirea mea cu ea și din punctul meu de vedere:

Aspect fata: 9,5- nimeni nu e perfect

ON: 9,5- unul dintre cele mai bune oraluri de care poți avea parte+ CIM

NP: 9,5- chiar mi-a fost dor sa o simt😉

GFE: 10- limbuta aia face toți banii😝

Igiena: 10- nimic de reproșat

Cadou: 250 lei- predați din proprie inițiativa înainte de plecare

DTD: aproximativ 65 min- fără absolut nici un fel de graba sau stres

Per total un 10 binemeritat in brațele unei frumuseți de fata🥰

@alice23 ma bucur extrem de mult ca te-am revăzut☺️, a fost o plăcere sa petrec o ora in compania ta, te pup peste tot frumusețe😘🤗

Spor la futut😎

• Like 5
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0758148296
  • Oras:Satu Mare
Acum 18 ore, unsuflet a spus:

Cum să uit să fac ce îmi place cel mai mult? 😅🤭🤗

• Inimioara 3
Link spre comentariu
Acum 19 ore, Flx01 a spus:

Salut! 

Dupa o lunga perioada am vizitato pe Alice (urita minunata🙈). E aceasi fata frumusica (mi-e draga maxim). Am vrut tare sa o revad, si bine am facut,  se pare ca iar sarim din schema o perioada lunga de timp🙆‍♂️

Despre actiune nu pot sa va spun prea multe ca nu am trecut proba orala🙈, nici nu am prea vrut altceva. Acelasi oral bun de tot. Pt ca au aparut tot felu de restricții, eu m-am multumit cu Oralul. 

Alice numai bine in toate🤗😘

Mulțumesc frumos pentru recenzie și pentru vizită bineînțeles ❤️ te pup ❤️

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 14 ore, futaciosul_69 a spus:

Salut🙋🏻‍♂️
Am o perioada destul de lunga in care am cam dispărut din peisaj😄, dar acuma odată cu întoarcerea lui Alice, trebuia sa revin și eu😈 doar de data asta, dispar iar😌, însă nu puteam sa fac sa nu o revad, este una dintre acele fete la care revin ori de câte ori se iveste ocazia; și pana anul viitor nici nu o sa se mai ivească🫣

Nu stiu dacă are rost o descriere, am redescoperit aceeași fata frumoasa, simpatica, de gasca, și un corp foarte frumos😍;

Actiunea sa desfășurat pe parcursul unei ore, in care totul a trecut al naibii de repede, ce ii frumos nu tine mult😋; dar a fost o ora in care am avut parte atât de celebrul ei oral, cât și de vreo 3 poziții in care m-am bucurat de corpul ei🤪

Pentru a face o recenzie cât de cât oficială o sa las și ceva note, la care precizez ca sunt strict bazate pe întâlnirea mea cu ea și din punctul meu de vedere:

Aspect fata: 9,5- nimeni nu e perfect

ON: 9,5- unul dintre cele mai bune oraluri de care poți avea parte+ CIM

NP: 9,5- chiar mi-a fost dor sa o simt😉

GFE: 10- limbuta aia face toți banii😝

Igiena: 10- nimic de reproșat

Cadou: 250 lei- predați din proprie inițiativa înainte de plecare

DTD: aproximativ 65 min- fără absolut nici un fel de graba sau stres

Per total un 10 binemeritat in brațele unei frumuseți de fata🥰

@alice23 ma bucur extrem de mult ca te-am revăzut☺️, a fost o plăcere sa petrec o ora in compania ta, te pup peste tot frumusețe😘🤗

Spor la futut😎

Ohhh, elevă de nota 10. Mulțumesc frumos pentru vizită, pentru note,  pentru recenzie 🤗 te pupăcesc 😘❤️

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
1 oră în urmă, gabrogabro a spus:

Poza e facuta in locatie ? 😊😊😊

Da. Inca si acuma is tăt ud pe picioare de la cată apă are in apartament😅😅😅. Hai cu o găleată!

Link spre comentariu
  • Oras:Ar Bh
  • Oras:Ar Bh

Am reușit ieri sa o vizitez pe Alice. Programare făcută cu două zile înainte, mă gândeam că nu prind loc, și mai bine mă programezi din timp. E greu să ajungi la ea,vine rar și stă foarte puțin. 

Mă aștepta în costumul Evei,ne punem la masă la un pahar de apă. Am lăsat cadoul pe masă ,pt o oră. La duș ,înainte am primit un prosop curat. M- a așteptat în cameră,unde am mai vorbit. 

A început cu FK,foarte plăcut,executat așa cum trebe. A urmat ON ,cu multă salivă,și bine înțeles,folosit șervețele. 

Montat balonașul, poziția Lot unde se mișca energic, și FK între timp. 

Urmat Miss unde geme foarte plăcut, și în sfârșit Doggy unde am dat destul de tare,ea gemea foarte tare,intre timp.

Final,ON ,atenție la împrejurimi,cu Cim, unde așteaptă până la ultima picătură. 

Merci mult Alice...abia aștept să te revăd. Probabil la anul,cum mi-a zis... 😘

• Like 3
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Acum 26 minute, Juanpablo a spus:

Am reușit ieri sa o vizitez pe Alice. Programare făcută cu două zile înainte, mă gândeam că nu prind loc, și mai bine mă programezi din timp. E greu să ajungi la ea,vine rar și stă foarte puțin. 

Mă aștepta în costumul Evei,ne punem la masă la un pahar de apă. Am lăsat cadoul pe masă ,pt o oră. La duș ,înainte am primit un prosop curat. M- a așteptat în cameră,unde am mai vorbit. 

A început cu FK,foarte plăcut,executat așa cum trebe. A urmat ON ,cu multă salivă,și bine înțeles,folosit șervețele. 

Montat balonașul, poziția Lot unde se mișca energic, și FK între timp. 

Urmat Miss unde geme foarte plăcut, și în sfârșit Doggy unde am dat destul de tare,ea gemea foarte tare,intre timp.

Final,ON ,atenție la împrejurimi,cu Cim, unde așteaptă până la ultima picătură. 

Merci mult Alice...abia aștept să te revăd. Probabil la anul,cum mi-a zis... 😘

Iar ma enervez: cu tine a acceptat toate pozitiile, iar cu mine a acceptat doar misionar.. si nu e prima oara cand patesc asa: citesc ce fain se iubeste cu altii, iar cu mine ciuciu. 😔😪.

Link spre comentariu
  • Membru Premium
1 oră în urmă, unsuflet a spus:

Iar ma enervez: cu tine a acceptat toate pozitiile, iar cu mine a acceptat doar misionar.. si nu e prima oara cand patesc asa: citesc ce fain se iubeste cu altii, iar cu mine ciuciu. 😔😪.

Las, cu tine in Arad se iubeste Ariiii, cum nu se iubeste cu nimeni. Aia e pastila ta antistres, numai ca tu, tot visezi tot felu de alte "avioane"🙈🙈🙈

Nu mai visa....... 🙉🙉🙉

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Acum 8 ore, unsuflet a spus:

Pai ai avut misiune de misionar, s-o convingi sa vina mai des si sa stea mai mult !

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator Anthonio
Acum 9 ore, unsuflet a spus:

Fi bucuros că măcar te-ai "eliberat" că se putea și mai rău 😇

Link spre comentariu
Vizitator bozgoru

Nu am fost la Alice, dar din cate citesc are prea multe restrictii, nu cunni, nu ma atinge, face scheme la pozitii... Sa fie sanatoasa si sa o viziteze lumea doar sa stea la povesti cu ea!

Link spre comentariu
Acum 57 minute, bozgoru a spus:

Nu am fost la Alice, dar din cate citesc are prea multe restrictii, nu cunni, nu ma atinge, face scheme la pozitii... Sa fie sanatoasa si sa o viziteze lumea doar sa stea la povesti cu ea!

Dacă vrei un oral pe care sa îl ții minte atunci poți sa o vizitezi. 😉

Link spre comentariu
Vizitator

Iar is io hater...dar de ce la unii se poate si la altii nu?

Te duci acolo si nu stii exact ce o sa primesti. Totul depinde de starea de moment. De ce si cum are chef printesa sa faca. 

Face ea un oral de exceptie, dar in rest....figuri si iar figuri...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...