Sari la conținut

‼️0758148296‼️Alice23 ! Nouă în Oraș 🔝❤

Postări Recomandate

Vizitator Anthonio
Reputație: 0
Postat
Acum 1 oră, Flx01 a spus:

Hater ți numele Hater vrei si renumele🙉🤣🤣🤣

Raspunsul e simplu! Unii au prea corespuns.... Si acum nu mai corespund... 🙈🙈🙈

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Mie și milă de el😮 tot ghinion 😔😔😔

• Oras:Arad
Postat
La 11.02.2023 la 18:36, sexonthebeac a spus:

stie cineva despre Alice? retragere sau pauza?

scuze pentru up 😄

Activeaza dar satu mare sau baia mare

• Inimioara 1
  • Telefon: 0758148296
  • Oras:Satu Mare
Postat

Bună dimineața dragilor! 

După o lungă perioadă de timp, vreau să vă spun că vă voi face o vizită de 3-4 zile ! ❤️ 

O să fiu disponibilă săptămâna viitoare începând de marți în Arad ! 

Pentru mai multe detalii și programări,  povestim pe whatsapp! 

Vă doresc o săptămână minunată! O să revin cu un upgrade la servicii și prețuri ! 

Vă puuup ! 😘❤️Screenshot_20230306_093256_Gallery.jpg.394ead873db1092b4862686c17c8a309.jpg

• Inimioara 5
  • Membru Premium
  • Oras:România
  • Oras:România
Postat

Ohhh ce veste minunata !!! 

• Inimioara 1

"Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale."

Vizitator unsuflet
Postat
1 oră în urmă, alice23 a spus:

Bună dimineața dragilor! 

După o lungă perioadă de timp, vreau să vă spun că vă voi face o vizită de 3-4 zile ! ❤️ 

O să fiu disponibilă săptămâna viitoare începând de marți în Arad ! 

Pentru mai multe detalii și programări,  povestim pe whatsapp! 

Vă doresc o săptămână minunată! O să revin cu un upgrade la servicii și prețuri ! 

Vă puuup ! 😘❤️Screenshot_20230306_093256_Gallery.jpg.394ead873db1092b4862686c17c8a309.jpg

Nu te cred până nu te (re)văd aici!

Postat
Acum 1 oră, axelov90 a spus:

Ohhh ce veste minunata !!! 

Te pup ❤️❤️❤️❤️🤗🤗🤗🤗🤗

Postat
Acum 47 minute, unsuflet a spus:

Nu te cred până nu te (re)văd aici!

Mai ai puțină răbdare! Ajung curând 😈😘😘😘❤️❤️❤️

Postat

Bună dimineața! 

Am revenit cu un upgrade la servicii! ❤️

Serviciile mele următoarele: 

🔴 ORAL protejat/ neprotejat în funcție de igienă (decid la fata locului) 

🔴 SEX doar protejat în diferite poziții (în funcție de mărimea penisului)

🔴 SĂRUTĂRI ( FK în funcție de igienă)

🔴 MASAJ (de relaxare sau cu finalizare)

🔴 ANILINGUS doar activ daca zona este complet epilată (contra cost)

🔴 CIM ( inclus în preț)

🔴 COB (inclus in preț)

🔴 GFE ❤

🔴 Nu accept  CUNNILINGUS

🔴 Putem face și diverse fantezii împreună ❤

🔴 Accept și cupluri 

AMENZIILE: 

🔺️ 150 lei Finalizarea (30 de min)

🔺️ 300 lei ora ( 2 fin)

Programăriile le fac doar pe whatsapp. Dacă nu răspund imediat, lăsa-ti un interval de timp când pot  răspund! 

• Like 1
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 2 ore, cabal a spus:

Ceva poze noi se poate ? :)

O să fac mâine când ajung! 🫡

Vizitator unsuflet
Postat
Acum 39 minute, alice23 a spus:

O să fac mâine când ajung! 🫡

Ajungi sigur???? Că dacă nu ajungi, te f.t😇. Ooo, stai, că și dacă ajungi tot te f.t😆. Deci alegi tu cum vrei, la cap sau la ...

Postat
Acum 4 ore, unsuflet a spus:

Ajungi sigur???? Că dacă nu ajungi, te f.t😇. Ooo, stai, că și dacă ajungi tot te f.t😆. Deci alegi tu cum vrei, la cap sau 

De data asta o să mă f..i pe bune, nu la cap! 😈🫡 Ajung sigur mâine! ❤️😘

• Haha 4
Postat

Disponibilă! ❤️🔝🔥

Point Blur_Aug152023_171228.jpg

• Inimioara 5
Postat
1 oră în urmă, andrei242 a spus:

Stai la noi pana cand?

Până joi inclusiv! 🤗😘

• Inimioara 1
Postat

Bună oameni buni, cum nu am mai lasat demult o recenzie m am gandit sa i las acestei fete minunate!

Sa incep cu inceputul, programare facuta pe wapp, cu o zi inainte.Ajung la ared kauf urc si ma revad cu Alice si imi dau seama cat de superba e m a asteptat intr o tinuta sexy rău cu fustiță si dresuri asa cum am stabilit😁😆

Dupa ce am mai povestit de ale noastre cu animalele noastre de companie😂 am mers la un dus si in pat cu noi.

Actiunea a inceput cu un FK superb si dragastos m am simtit foarte bine dupa care a urmat un ON CU CIM de 10 plus m a stors de toooot😱😂

In pauza dintre nr am mai povestit ca avem ce povesti am ras am glumit e ce trebuie clar.

Am inceput nr 2 tot cu FK care m a excitat la maxim cred ca pe amandoi😆😁 asta am simtit si am trecut direct la normal eu peste ea ne am sarutat in timp ce ea gemea si eu la fel😂 pot spune ca am simtit placere maxima am facut o cateva minute bune in pozitia aia stransi in brate m a tras in ea a fost ceva wow dupa care am capitulat😁

Am mai stat putin sa mi trag sufletu si cam asta a fost am avut nevoie de Alice grava e o fata superba cu care am conexiune si a fost o partida super bune.Cred ca si ea s a simtit ok cu mine 

Note 10+ pe linie 

De revenit sigur sper sa mai apuc cat mai e ca sta putin pe la noi .

Te pup 😘

• Like 4
  • Inimioara 1
Postat
Acum 8 ore, hardfuck24 a spus:

Bună oameni buni, cum nu am mai lasat demult o recenzie m am gandit sa i las acestei fete minunate!

Sa incep cu inceputul, programare facuta pe wapp, cu o zi inainte.Ajung la ared kauf urc si ma revad cu Alice si imi dau seama cat de superba e m a asteptat intr o tinuta sexy rău cu fustiță si dresuri asa cum am stabilit😁😆

Dupa ce am mai povestit de ale noastre cu animalele noastre de companie😂 am mers la un dus si in pat cu noi.

Actiunea a inceput cu un FK superb si dragastos m am simtit foarte bine dupa care a urmat un ON CU CIM de 10 plus m a stors de toooot😱😂

In pauza dintre nr am mai povestit ca avem ce povesti am ras am glumit e ce trebuie clar.

Am inceput nr 2 tot cu FK care m a excitat la maxim cred ca pe amandoi😆😁 asta am simtit si am trecut direct la normal eu peste ea ne am sarutat in timp ce ea gemea si eu la fel😂 pot spune ca am simtit placere maxima am facut o cateva minute bune in pozitia aia stransi in brate m a tras in ea a fost ceva wow dupa care am capitulat😁

Am mai stat putin sa mi trag sufletu si cam asta a fost am avut nevoie de Alice grava e o fata superba cu care am conexiune si a fost o partida super bune.Cred ca si ea s a simtit ok cu mine 

Note 10+ pe linie 

De revenit sigur sper sa mai apuc cat mai e ca sta putin pe la noi .

Te pup 😘

Mulțumesc frumos pentru vizită și pentru recenzie! Mai multe nu spun,  că știi  🤭🤗❤️ te puuup😘

Postat

Heiii drăguțiilor! O să rămân și vineri în Arad! Cei doritori,  nu ezitați să îmi scrieți pentru programari! Vă puuup 😘❤️Screenshot_20230316_104059_Gallery.jpg.33b481a01d11fb79a9d774a95ba90728.jpg

• Inimioara 3
Postat

Bună dimineața! Din cauză că la voi se cam fac programari și nu sunt onorate, o să mai rămân doar azi în Arad și mâine până la ora 12! Vă puuup 😘❤️

• Confuz 1
Postat

Mi se pare extrem de frustrant ca unei astfel de femeie să nu ai voie să îi dai limbi prin toate găurelele, jur! Nu pot sa o vizitez știind ca nu pot să îi ling și eu pizdulica și găurica maro!

• Inimioara 1
Postat
Acum 2 ore, niku731 a spus:

Mi se pare extrem de frustrant ca unei astfel de femeie să nu ai voie să îi dai limbi prin toate găurelele, jur! Nu pot sa o vizitez știind ca nu pot să îi ling și eu pizdulica și găurica maro!

Ce drăgut ai spus-o! 🥹🥰🤗 te pup😘💋

• Inimioara 1

Postat
Acum 7 ore, niku731 a spus:

Cel puțin față e cinstită și spune că nu acceptă  "asta și asta" majoritatea spun că nu acceptă anumite chestii după ce se văd cu banii în mână.

• Like 2
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...