Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Mai 17, 2021 Postat Mai 17, 2021 Hello guys ! Sunt nevoita sa deschid alt topic 🥰 Gasiti toate detaliile pe profilul meu dar le voi pune si aici, doar de data aceasta Servicii : preludiu (mangaieri/sarutari corporale) cuddling deepthroat (in functie de marime) oral protejat/neprotejat daca igiena este impecabila sex normal (obligatoriu protejat) sex intre sani cunni/anni (doar din partea ta) GFE (girlfriend experience) COF COB masaj de relaxare cu crema/ulei 🔞 detin jucarii fantezii in limita bunului simt! ❌ nu fac sex anal ! Cadou : 150lei / 30 min 300lei / 60 min 🔞 CIM este 50 lei extra ! Sunt singura in locatie si ma puteti gasi in sectorul 3 / Dristor ; sos Mihai Bravu 440 Program de luni - vineri 11:00 la 19:00 uneori si mai tarziu. Nu fac deplasari ! Programarile se pot face telefonic sau wpp si trebuie confirmate cu minim 3 ore inainte. Va pup 🥰😘
Vizitator crristian Reputație: 0 Postat Mai 17, 2021 Postat Mai 17, 2021 Acum 9 ore, monikaa a spus: Hello guys ! Sunt nevoita sa deschid alt topic 🥰 Gasiti toate detaliile pe profilul meu dar le voi pune si aici, doar de data aceasta Servicii : preludiu (mangaieri/sarutari corporale) cuddling deepthroat (in functie de marime) oral protejat/neprotejat daca igiena este impecabila sex normal (obligatoriu protejat) sex intre sani cunni/anni (doar din partea ta) GFE (girlfriend experience) COF COB masaj de relaxare cu crema/ulei 🔞 detin jucarii fantezii in limita bunului simt! ❌ nu fac sex anal ! Cadou : 150lei / 30 min 300lei / 60 min 🔞 CIM este 50 lei extra ! Sunt singura in locatie si ma puteti gasi in sectorul 3 / Dristor ; sos Mihai Bravu 440 Program de luni - vineri 11:00 la 19:00 uneori si mai tarziu. Nu fac deplasari ! Programarile se pot face telefonic sau wpp si trebuie confirmate cu minim 3 ore inainte. Va pup 🥰😘 Frumos fund,frumoasa creastă de cocoş ai🌹
andu5 Reputație: 0 Postat Mai 17, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Mai 17, 2021 Monika se pare ca esti perfect ce-mi trebuie mie...cum iesim din virtual??
Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Mai 18, 2021 Postat Mai 18, 2021 Ne vedem si astazi pana la 18:00 😘
grd0093 Reputație: 75 Postat Mai 18, 2021 Oras:Peste tot ca îmi permit!! Oras:Peste tot ca îmi permit!! Postat Mai 18, 2021 Imi place ce vad!
Vizitator crristian Reputație: 0 Postat Mai 18, 2021 Postat Mai 18, 2021 Acum 10 ore, monikaa a spus: Ne vedem si astazi pana la 18:00 😘 Iți stă bine,in roşu👍
Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Mai 28, 2021 Postat Mai 28, 2021 Hey guys 🥰 Am lipsit o perioada (din motive personale) daaar de astazi, am revenit. Ma gasiti pana mai tarziu, tot pe Mihai Bravu 🤗 pupici🥰😘
Vizitator crristian Reputație: 0 Postat Mai 28, 2021 Postat Mai 28, 2021 Acum 2 ore, monikaa a spus: Hey guys 🥰 Am lipsit o perioada (din motive personale) daaar de astazi, am revenit. Ma gasiti pana mai tarziu, tot pe Mihai Bravu 🤗 pupici🥰😘 Wowww ce dotări,esti bună de lins Monika🌹
Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2021 Postat Iunie 1, 2021 Hello guys 👋🏼 Ma gasiti si astazi, pana pe la 21:00. pupici 🥰
Vizitator crristian Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2021 Postat Iunie 3, 2021 La 01.06.2021 la 14:51, monikaa a spus: Hello guys 👋🏼 Ma gasiti si astazi, pana pe la 21:00. pupici 🥰 Ce doamna adevarata,ce decolteu generos,foarte excitant Monika🌹
Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2021 Postat Iunie 8, 2021 Hello ☺️ Astazi ma gasiti pana la 21:00 ☺️😘
Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2021 Postat Iunie 15, 2021 Am reveniiittttt ... Si da, m am ingrasat .. si da, am si burta si sani si cur si maini si plicioare ... daca te astepti la altceva, te rog, nu ma suna. Nu vreau alte review uri de genul “ e grasa”. Da, pozele ma avantajeaza .. si nu ptr ca le modific .. sunt fotogenica si atat. In mod normal nu ma explic dar acum o fac ptr ca nu mi e bine mie, asa .... am avut niste probleme si mult stres si d aia am pus in greutate . Anyway, panaa ajung la greutatea “Must have “, mi as dori sa nu se comenteze pe tema asta. I mean, daca vrei sa ma vizitezi si daca nu sunt ce vrei, prefer sa n o faci. Multumesc
Vizitator crristian Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2021 Postat Iunie 16, 2021 Acum 20 ore, monikaa a spus: Am reveniiittttt ... Si da, m am ingrasat .. si da, am si burta si sani si cur si maini si plicioare ... daca te astepti la altceva, te rog, nu ma suna. Nu vreau alte review uri de genul “ e grasa”. Da, pozele ma avantajeaza .. si nu ptr ca le modific .. sunt fotogenica si atat. In mod normal nu ma explic dar acum o fac ptr ca nu mi e bine mie, asa .... am avut niste probleme si mult stres si d aia am pus in greutate . Anyway, panaa ajung la greutatea “Must have “, mi as dori sa nu se comenteze pe tema asta. I mean, daca vrei sa ma vizitezi si daca nu sunt ce vrei, prefer sa n o faci. Multumesc Frumoşi sânii😘
cristi696 Reputație: 112 Postat Iunie 17, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Iunie 17, 2021 La 15.06.2021 la 19:00, monikaa a spus: Am reveniiittttt ... Si da, m am ingrasat .. si da, am si burta si sani si cur si maini si plicioare ... daca te astepti la altceva, te rog, nu ma suna. Nu vreau alte review uri de genul “ e grasa”. Da, pozele ma avantajeaza .. si nu ptr ca le modific .. sunt fotogenica si atat. In mod normal nu ma explic dar acum o fac ptr ca nu mi e bine mie, asa .... am avut niste probleme si mult stres si d aia am pus in greutate . Anyway, panaa ajung la greutatea “Must have “, mi as dori sa nu se comenteze pe tema asta. I mean, daca vrei sa ma vizitezi si daca nu sunt ce vrei, prefer sa n o faci. Multumesc 😻😻😻 SEXXXY
gipsanu Reputație: 119 Postat Iunie 27, 2021 Oras:Dobîrlău Oras:Dobîrlău Postat Iunie 27, 2021 Stai fata tatii ca arati premium.. cum imi place mie. Lasa stresu si hai pă bagabonțială.. 😁 1
Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2021 Postat Iunie 29, 2021 Hello guys 🥰 Ma gasiti pana pe la 21:00, pe Mihai Bravu / vis a vis de Kaufland ☺️🤗
Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2021 Postat Iulie 6, 2021 Hey 🥰 Ma gasiti disponibila intre 17:00 si 21:00, astazi, tot pe Mihai Bravu/vis a vis de Kaufland. Saptamana racoroasa va doresc ☺️🤗😘
Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2021 Postat Iulie 7, 2021 Buna dimineata 🥰 Sunt disponibila si astazi, de la 11:00 la 19:00. Va rog sa cititi detaliile de pe profilul meu inainte de a ma contacta. Multumeeesc, zi frumoasa 🥰😘
Postări Recomandate