Sari la conținut

Caut Colega Masaj - Eros Masaj Angajeaza 0736 063 103 pentru angajare

Postări Recomandate

• Oras:Budapesta
Postat

De comisionul de 70 la sută nu specifici nimic? Totuși să știe fetele la ce sa se aștepte.

Postat

De comisionul de 70 la sută nu specifici nimic? Totuși să știe fetele la ce sa se aștepte.

Postat

• Oras:Bucuresti
Postat
58 minutes ago, eliza63 said:

In principiu, grila de comisionare este de 50% dar avem multe pachete de masaj unde situatia este un pic mai buna pentru maseuze de atat. Plus multe alte beneficii cum ar fi chiria in primele luni 

Postat

Boss sa trezit cam târziu proastele care lucrau la comision sau dus de mult ...

• Haha 2
  • Minus 1
Postat
16 minutes ago, eliza63 said:

Cu tot respectul pt ceea ce faci tu am vazut ca faci bine si te felicit pt asta este ceva rar 

Business ul nostru este diferit noi nu practicam servicii sexuale la noi la Salon Dar respect ceea ce faci tu deoarece am vazut ca exista calitate in munca ta

La noi in echipa pot avea un loc persoanele disciplinate,  cu anumite principii care se limiteaza la ceea ce facem noi si care realizeaza ca prin munca de echipa putem impreuna sa avem mai mult decat separat 

De exemplu daca vor toate beneficiile noastre de a lucra legal cu contract de munca , intr o locatie Ultracentrala de lux , ultra promovata si chiria asigurata in primele 3 luni sunt binevenite 

Postat
19 minutes ago, eliza63 said:

Prin prisma a ceea ce ti-am scris mai sus am o parere diferita si cel mai bun exemplu de munca de echipa sunt eu si ce se poate realiza printr-o asociere buna & legal deoarece la noi totul este legal. La noi la salon se da bon pentru fiecare masaj. 

Postat

Asadar personal consider solutia castigatoare pentru fetele care vor sa faca masaj si doar masaj suntem noi intr-un cadru nou, Ultracentral, ultrapromovat, de lux si legal cu contract de munca 

Pentru persoanele cu spirit de echipa si disciplina care vor sa realizeze ceva intr-un cadru ok suntem aici cu o invitatie

• Oras:p`aici
  • Oras:p`aici
Postat
55 minutes ago, eliza63 said:

da` cu limba romana ce ai ?

• Haha 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...