CARLA.C Reputație: 18 Postat Mai 19, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Mai 19, 2021 Bună dragilor, Ma numesc Bella și sunt noua la voi în zona doar pentru 3-4 zile . Sa va zic câte ceva despre mine 😘😘 Brunetă slim , înălțime 1.67 , 50kg Pentru a stabili o programare la mine puteți telefonic/wapp 💋💋💋 Prestez ON/OP în funcție de igiena ta. normal/ doar protejat. Anal(extra . Nu Prestez cu mărimi) fk/ Nu NU FAC FIN ORALA . VA ASTEPT CU DRAG PENTRU A STABILI O ÎNTÂLNIRE. 150/250 TAXĂ
costicosti1 Reputație: 6 Postat Mai 19, 2021 Postat Mai 19, 2021 Bună Bella. Dacă ai pune și niște poze ar fi perfect. Mulțumesc
CARLA.C Reputație: 18 Postat Mai 19, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Mai 19, 2021 Acum 7 ore, colericul a spus: Disponibila pentru programări pana în ora 00.00 💋💋💋
Vizitator gigel_futici Reputație: 0 Postat Mai 20, 2021 Postat Mai 20, 2021 Merge doar un anal scurt, fara altceva ,cu 100 de lei?
CARLA.C Reputație: 18 Postat Mai 20, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Mai 20, 2021 Bună dimineața , disponibilă Pentru programări 💋💋💋💋
CARLA.C Reputație: 18 Postat Mai 20, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Mai 20, 2021 Bună dragilor, disponibilă pentru programări. Lucrez pana în ora 00:00 va pup 💋💋
CARLA.C Reputație: 18 Postat Mai 21, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Mai 21, 2021 Bună dimineața disponibilă de la ora 10:00 pentru programări va pup 💋💋
CARLA.C Reputație: 18 Postat Mai 21, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Mai 21, 2021 Heey dragilor! Sunt disponibilă pentru programări pana în ora 01:30 ❤💋💋
Vizitator gigel_futici Reputație: 0 Postat Mai 21, 2021 Postat Mai 21, 2021 Dacă nu o faci în funduleț,sau măcar să săruți pe gură...degeaba ești disponibilă...
grossjorg Reputație: 132 Postat Mai 21, 2021 Oras:Bacău Oras:Bacău Postat Mai 21, 2021 17 minutes ago, gigel_futici said: Dacă nu o faci în funduleț,sau măcar să săruți pe gură...degeaba ești disponibilă... Fata scrie mai sus ca o face si in fundulet. 😉 "... Prestez ON/OP în funcție de igiena ta. normal/ doar protejat. Anal(extra . Nu Prestez cu mărimi) fk/ Nu NU FAC FIN ORALA ..."
CARLA.C Reputație: 18 Postat Mai 21, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Mai 21, 2021 Acum 4 ore, gigel_futici a spus: Dacă nu o faci în funduleț,sau măcar să săruți pe gură...degeaba ești disponibilă... Dacă și citești e bine. Te pup 1
CARLA.C Reputație: 18 Postat Mai 22, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Mai 22, 2021 Disponibila pentru programări 💋💋
CARLA.C Reputație: 18 Postat Mai 23, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Mai 23, 2021 Bună dimineața dragilor, disponibila pentru programări începând cu ora 12.00 💋💋💋
CARLA.C Reputație: 18 Postat Mai 24, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Mai 24, 2021 Disponibilă pentru programări 💋💋
CARLA.C Reputație: 18 Postat Mai 25, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Mai 25, 2021 Bună dimineața, disponibilă pentru programări 💋💋💋
CARLA.C Reputație: 18 Postat Mai 27, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Mai 27, 2021 Disponibilă pentru programări 💋💋
CARLA.C Reputație: 18 Postat Mai 28, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Mai 28, 2021 Bună dragilor, voi reveni peste o săptămână în BC . VA PUP 💋
CARLA.C Reputație: 18 Postat Iunie 10, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Iunie 10, 2021 Buna dragilor am revenit în BC pentru 4-5 zile . Pentru programări va aștept pe wapp sau la un telefon. Va pupăcesc
CARLA.C Reputație: 18 Postat Iunie 11, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Iunie 11, 2021 Disponibilă pentru programări 😘😘😘
CARLA.C Reputație: 18 Postat Iunie 12, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Iunie 12, 2021 Heey dragilor , disponibilă pentru programări 😘 va așteapt pe wapp/ fac și deplasări
Vizitator gigel_futici Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2021 Postat Iunie 14, 2021 La 12.06.2021 la 14:19, CARLA.C a spus: Heey dragilor , disponibilă pentru programări 😘 va așteapt pe wapp/ fac și deplasări Cât e cadoul doar pentru un anal și unde ai locația-zona?
burlesque Reputație: -4 Postat Iunie 15, 2021 Postat Iunie 15, 2021 Acum 8 ore, gigel_futici a spus: Cât e cadoul doar pentru un anal și unde ai locația-zona? Acum 7 ore, gigel_futici a spus: Cât e cadoul doar pentru un anal și unde ai locația-zona? ~ Amice, mai bine nu. Este complet de EVITAT. De aceea fac o non-recenzie. Deja regret ca pierd timpul, dar e corect fata de altii sa descriu jalnica experienta. Am fost acum cam 2-3 sapt, nu mai retin. Are doua anunturi pe publi, cu numere de telefon diferite. O tipa de 1,40 cm aproximativ. Are in jur de 19-20 de ani. Pozele o avantajeaza. Are 35 de kg cu tot cu pat. Patul e o canapea extinsa, distrusa. Nu aprinde lumina ca sa nu vezi ce starkitura e. Parca e moarta. Zombie walking. Skeletronica. Un apartament pe bradului 50 sc C, la parter. Prea expus, Se uita lumea la tine din blocul de vis-a-vis cum vorbesti la telefon si mergi de la o scara la alta, pt ca nu iti zice din prima adresa clar, ci cand ajungi. Face un oral jalnic, doar cu capul pulii in gura. Foloseste mainile la greu. Cand am incercat un normal ca sa termin si sa plec cat mai repede, a venit un damf de la pizda de mi-a cazut juniorul. Tipa miroase la greu pt ca nu se spala. Nici nu are cu ce, pt ca in baie nu e sapun, nici gel, nimic pentru igienizare. Cabina de dus este foarte ingusta si cu furtunul tinut pe jos, fara para de dus. Ciudat era ca pe etajera oglinzii avea o pasta de dinti cu doua periute. Una o fi a lui iubi, despre care tare cred ca era in camera unde ducea ea banii. De prosoape nu mai zic nimic. Era doar unul ud, dar parca stersese pe jos cu el, deci nu aveai cu ce sa te stergi. Dupa ce ia banii, fuge cu ei in alta camera, acolo unde mi s-a parut ca vad, prin geamul mat, o umbra miscandu-se. De anal nici vorba. Cere 100 de lei in plus pt asta. 150 lei ON si NP Zice ca e prea groasa, prea lunga, dar banii nu ii mai vezi inapoi, desi ai platit pt asta. Nota generala e 1. Execrabila tipa. Pusa pe facut bani doar atat. Neingrijita. Nu stiu de ce am ramas. E o teapa efectiv, 10 min DTD. Nu stiu de unde naiba apar specimenele astea care cer o groaza de bani, dar ele put si nu fac nimic in schimb. DE EVITAT la modul CEL MAI CLAR si simplu.
Vizitator gigel_futici Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2021 Postat Iunie 15, 2021 @burlesque mulțumesc mult de avertizare!
CARLA.C Reputație: 18 Postat Iunie 15, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Iunie 15, 2021 1 oră în urmă, burlesque a spus: ~ Amice, mai bine nu. Este complet de EVITAT. De aceea fac o non-recenzie. Deja regret ca pierd timpul, dar e corect fata de altii sa descriu jalnica experienta. Am fost acum cam 2-3 sapt, nu mai retin. Are doua anunturi pe publi, cu numere de telefon diferite. O tipa de 1,40 cm aproximativ. Are in jur de 19-20 de ani. Pozele o avantajeaza. Are 35 de kg cu tot cu pat. Patul e o canapea extinsa, distrusa. Nu aprinde lumina ca sa nu vezi ce starkitura e. Parca e moarta. Zombie walking. Skeletronica. Un apartament pe bradului 50 sc C, la parter. Prea expus, Se uita lumea la tine din blocul de vis-a-vis cum vorbesti la telefon si mergi de la o scara la alta, pt ca nu iti zice din prima adresa clar, ci cand ajungi. Face un oral jalnic, doar cu capul pulii in gura. Foloseste mainile la greu. Cand am incercat un normal ca sa termin si sa plec cat mai repede, a venit un damf de la pizda de mi-a cazut juniorul. Tipa miroase la greu pt ca nu se spala. Nici nu are cu ce, pt ca in baie nu e sapun, nici gel, nimic pentru igienizare. Cabina de dus este foarte ingusta si cu furtunul tinut pe jos, fara para de dus. Ciudat era ca pe etajera oglinzii avea o pasta de dinti cu doua periute. Una o fi a lui iubi, despre care tare cred ca era in camera unde ducea ea banii. De prosoape nu mai zic nimic. Era doar unul ud, dar parca stersese pe jos cu el, deci nu aveai cu ce sa te stergi. Dupa ce ia banii, fuge cu ei in alta camera, acolo unde mi s-a parut ca vad, prin geamul mat, o umbra miscandu-se. De anal nici vorba. Cere 100 de lei in plus pt asta. 150 lei ON si NP Zice ca e prea groasa, prea lunga, dar banii nu ii mai vezi inapoi, desi ai platit pt asta. Nota generala e 1. Execrabila tipa. Pusa pe facut bani doar atat. Neingrijita. Nu stiu de ce am ramas. E o teapa efectiv, 10 min DTD. Nu stiu de unde naiba apar specimenele astea care cer o groaza de bani, dar ele put si nu fac nimic in schimb. DE EVITAT la modul CEL MAI CLAR si simplu. Ce specimen ești tu nu eu , in primul rand am 1.60 și 50 kg . In al doilea rând nu stau pe Bradului Nr 50 sc C . I ar de cate ori mă spăl eu pe zi nu te speli tu într-o săptămână . Nu am avut niciodată vreun cl care sa se plângă de prestările mele sau igiena mea . Vino cu o recenzie adevărată nu balivernele pe care le spui . Nici nu ai fost la mine . Am locația pe Iosif Cocea.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum