mellena Reputație: 772 Postat Iunie 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 4, 2021 Disponibilă pt 2 zile🥰🥰🥰 1 4
mellena Reputație: 772 Postat Iunie 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 5, 2021 Disponibilă doar azi și mâine la Sibiu 1 4
aspirinata Reputație: 30 Postat Iunie 6, 2021 Postat Iunie 6, 2021 Acum 19 ore, mellena a spus: Disponibilă doar azi și mâine la Sibiu Cobori spre Craiova ?
danoneboy Reputație: 149 Postat Iunie 6, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 6, 2021 Acum 1 oră, aspirinata a spus: Cobori spre Craiova ? Da. “ coboară in jos “spre Craiova , ca s oameni tare faini oltenii 👏
gligor89 Reputație: 96 Postat Iulie 16, 2021 Telefon: 073232 Oras:Sibiu Telefon: 073232 Oras:Sibiu Postat Iulie 16, 2021 Hello, pe la Sibiu cand ne mai incanti cu prezenta?
mellena Reputație: 772 Postat Iulie 30, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 30, 2021 Buna dimineața dragii mei. Astăzi ajung la Sibiu, va astept la mine in locație, de data aceasta in Avangarden 3. Voi începe lucrul la ora 13:00 pentru mai multe detalii va astept pe whatsapp sau la telefon. va pup și va astept🥰 2
incepatorul123 Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 30, 2021 Buna! Numarul de telefon a ramas acelasi? 1
wavetrex Reputație: 1051 Postat Iulie 30, 2021 Oras:Intre munti si vai si dealuri Oras:Intre munti si vai si dealuri Postat Iulie 30, 2021 Multe like-uri la poze Daca si atitudinea e pe masura aspectului, nota zece in avans ! Cat planuiesti sa stai prin Sibiu ?
mellena Reputație: 772 Postat Iulie 31, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 31, 2021 Neața disponibilă pana la 22 🥰🥰🥰 6
mellena Reputație: 772 Postat August 1, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 1, 2021 Neața disponibilă pana la 22 🥰🥰🥰 2
mellena Reputație: 772 Postat August 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 2, 2021 Buna dimineața tuturor Disponibila, va astept🥰 1 2
mitibasa Reputație: 12 Postat August 2, 2021 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat August 2, 2021 Am fost in vizita la Mellena, locația o are undeva in Avangarden. Deci din punctul asta de vedere, a fost foarte ok. Ce nu mi-a placut a fost ca m-a sunat ea după vreo 10-15 minute de la apelul meu. Ma tratat foarte bine, m-a servit cu o apa si mi-a pregătit prosop curat in cazul in care doream sa fac un dus. Vizita mea a cu un ON foarte profund si bine executat, cu limbute peste caput si cu insistente adânci. Chiar ii face placere in ON, un lucru de remarcat ! La un moment dat i-am făcut semn sa se urce pe calu Bălan si a început sa ma sărute pe tot corpul, lucru care m-a surprins! Se mișca foarte bine, era foarte dedicata in a ma face pe mine sa ma simt bine. Ps: Halatul mi s-a părut puțin cam piperat 200/30 minute. 1
mellena Reputație: 772 Postat August 3, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 3, 2021 Neața disponibilă pana la 23🥰🥰🥰 1 5
raspal Reputație: 115 Postat August 3, 2021 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat August 3, 2021 Salutare, proaspăt ieșit de la Mellena o fată super cu un corp frumos si bine proportionat. De sani nu mai am ce zice sunt dementiali ON 9.5 foarte bun cu atenție la sateliți iar cu limba pe cap face minuni NP 10 si deasupra si dedesubt ai ce vedea plus ca se misca bine, am avut parte si de FK nu se zgarceste Per total o experiență reușită și eu o să mai revin cu siguranță 5 1
mellena Reputație: 772 Postat August 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 4, 2021 Ultimele 4 zile in Sibiu va astept cu drag 🥰🥰🥰 4
mellena Reputație: 772 Postat August 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 4, 2021 Acum 11 ore, raspal a spus: Salutare, proaspăt ieșit de la Mellena o fată super cu un corp frumos si bine proportionat. De sani nu mai am ce zice sunt dementiali ON 9.5 foarte bun cu atenție la sateliți iar cu limba pe cap face minuni NP 10 si deasupra si dedesubt ai ce vedea plus ca se misca bine, am avut parte si de FK nu se zgarceste Per total o experiență reușită și eu o să mai revin cu siguranță Mersi mult și te mai astept cu drag!!
aspirinata Reputație: 30 Postat August 4, 2021 Postat August 4, 2021 La 03.08.2021 la 10:09, mellena a spus: Neața disponibilă pana la 23🥰🥰🥰 Hey...coboara si mai spre sud de Sibiu ! 2
wavetrex Reputație: 1051 Postat August 4, 2021 Oras:Intre munti si vai si dealuri Oras:Intre munti si vai si dealuri Postat August 4, 2021 4 hours ago, mellena said: Ultimele 4 zile in Sibiu va astept cu drag 🥰🥰🥰 Ufff... Exact cand ajung eu, tu pleci. Pe unde mergi ?
mellena Reputație: 772 Postat August 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 5, 2021 Ultimele 3 zile la Sibiu 🥰🥰🥰
mellena Reputație: 772 Postat August 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 5, 2021 Acum 22 ore, wavetrex a spus: Ufff... Exact cand ajung eu, tu pleci. Pe unde mergi ? Momentan acasă ....in Septembrie cred ca brasov
wavetrex Reputație: 1051 Postat August 5, 2021 Oras:Intre munti si vai si dealuri Oras:Intre munti si vai si dealuri Postat August 5, 2021 47 minutes ago, mellena said: Momentan acasă ....in Septembrie cred ca brasov Mersi de raspuns! Vacanta placuta si... poate ne nimerim la un moment dat.
gioluk Reputație: 2 Postat August 5, 2021 Oras:Londra Oras:Londra Postat August 5, 2021 49 minutes ago, mellena said: Ultimele 3 zile la Sibiu 🥰🥰🥰 Pana termin eu carantina, toate plecati 😞. Era perfect daca mai stateai pana luni 😘
mellena Reputație: 772 Postat August 6, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 6, 2021 Buna dimineața. Ultimele 2 zile in Sibiu 1
SexGod27 Reputație: 4 Postat August 6, 2021 Postat August 6, 2021 Salutare dragi colegi de breaslă,las și eu o recenzie pentru aceasta titulara minunata așa că vă rog să nu fiți prea "agresivi" fiind prima mea recenzie. Vorbit de dimineață pe WhatsApp cu Mellena stabilit întâlnire,confirmată tot ce trebe, am avut și norocul de a intra mai repede pentru că a apărut o fereastra,ajuns la locație,foarte ușor de găsit, am urcat sus,după ușă nu mai trebuie sa spun ce am găsit pentru că știți deja 😁 Odată intrat am fost invitat la o țigară,o apa, am schimbat câteva vorbe după care am mers in camera de nebunii,inceput cu un ON executat bine atenta la vecini,după care am insistat pentru 69,nu aveam cum sa nu pun botul 😁, după LOT,misionar și gata băiatul 😅. Am beneficiat de un masaj bun după prima partidă ,o țigară și după înapoi la treabă,de data asta m-a rezolvat doar din oral și HJ,geme extraordinar și știe efectiv cum sa se facă plăcută. Locație 9- apartament curat ușor de găsit Aspect9- nu sunt un fan al silicoanelor sau ai sânilor foarte mari în schimb mi-a plăcut extrem de mult restul corpului și frumusețea ei 😍 ON-9,5 știe ce face,incepe soft după care o dă pe modul har,atenta la vecini umed fara urme de dinți, i-am întors evident serviciul pentru că nu aveam cum sa ratez asta și am profitat destul de mult pentru că mie unul îmi place să "pun botul la savarina cum se zice" 😂 OP- 9 cu toate că am beneficiat cam puțin deoarece am profitat cam mult de oral și 69 🙈 dar totuși LOT executat bine cu săruturi după care misionar mod în care mă "rezolv" rapid GFE- 10 este foarte lipicioasă ,ai ce povesti și parcă totul decurge atât de natural încât zici că o cunoști de o viață,FK că la care inițiat de ea(nu refuz acest serviciu și îmi pare rău că nu am insistat pentru mai mult,știu ce am de făcut data viitoare)😈 Per total eu unul o sa revin cu siguranță când se întoarce în Sibiu, amendat 400 pentru o ora. 4
mellena Reputație: 772 Postat August 31, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 31, 2021 Buna dragii mei. De mâine dimineața de la ora 10:00 încep munca la voi in oraș. Locația este aceeași, Avangarden 3. Va astept pentru programări și vizite 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum