Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Mai 24, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Mai 24, 2021 Pe mine nu mă interesează neapărat zona. Pe mine mă interesează să fie bine când ajung... Și foarte bine (preferabil pentru amân2) după ce plec. Personal nu-mi place că pe timp de zi e destul de aglomerat traficul, dar cam așa e peste tot. Mai bine zi-ne ce avem mâine la meniu. Felul principal + desert 😜
RoxanaR Reputație: 203 Postat Mai 24, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Mai 24, 2021 😆😆de Miercuri incep,nu am gasit nimic ok in afara de cel mentionat,dar voi sta de moment acolo si dupa voi vedea,ms frumos de informatie🙏🏼😚
raspal Reputație: 134 Postat Mai 24, 2021 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Mai 24, 2021 Buna Roxana pe la Sibiu o să mai ajungi?
povestitorul Reputație: 2965 Postat Mai 24, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 24, 2021 Acum 2 ore, RoxanaR a spus: 😆😆😆 deci este ok ca zona? Mai bine nici ca se putea , esti la 15 min de mers pe jos fata de mine . 1
RoxanaR Reputație: 203 Postat Mai 24, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Mai 24, 2021 1 oră în urmă, raspal a spus: Buna Roxana pe la Sibiu o să mai ajungi? Bună,habar nu am,in caz de ajung anunt acolo pe topic😊
raspal Reputație: 134 Postat Mai 24, 2021 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Mai 24, 2021 Chiar acum, RoxanaR a spus: Bună,habar nu am,in caz de ajung anunt acolo pe topic😊 Sper să mai vii va ultima dată te-am ratat
RoxanaR Reputație: 203 Postat Mai 25, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Mai 25, 2021 Bună Dragilor,de maine Activez la voi in Oras,momentan 4 zile,Programul meu de Maine este de la 15:00-22:00 iar Joi-Vineri-Sâmbătă 11:00 -22:00,Programari(Sms/telefonic)vă pup😊😚 1 2
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Mai 25, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Mai 25, 2021 Moooaaamă.... Ți-am pus medalie dă campioană în dreptul numelui 🤭 Ce-ai făcut de ai ajuns medaliată? Am și iemoții să te contactez acuma... 😜
m0f0ss Reputație: 287 Postat Mai 25, 2021 Postat Mai 25, 2021 Recunoaste ca iar n-ai credit, nu ca ai iemotii.. 🙂
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Mai 25, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Mai 25, 2021 Recunosc că indiferent ce și cum... Nu mă las până nu ajung deasupra unei campioane 😜
RoxanaR Reputație: 203 Postat Mai 25, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Mai 25, 2021 Acum 59 minute, benyruben a spus: Roxana, whatsapp folosești? Bună,nu mai folosesc!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 25, 2021 Postat Mai 25, 2021 Acum 4 ore, RoxanaR a spus: Bună Dragilor,de maine Activez la voi in Oras,momentan 4 zile,Programul meu de Maine este de la 15:00-22:00 iar Joi-Vineri-Sâmbătă 11:00 -22:00,Programari(Sms/telefonic)vă pup😊😚 Ai fost și ai rămas o femeie adorabilă! Bella, te pup dulce de tot! 😘😘😘
aurel79 Reputație: -6 Postat Mai 26, 2021 Oras:cluj Oras:cluj Postat Mai 26, 2021 O frumusețe de fata am vizitat-o și eu la Sibiu in ultima zi înainte sa plece Recomand este foarte frumoasa și cu servici ok 1 1
benyruben Reputație: 181 Postat Mai 26, 2021 Postat Mai 26, 2021 Roxana,ne poți lasă o lista cu serviciile tale te rog?:)
RoxanaR Reputație: 203 Postat Mai 26, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Mai 26, 2021 Acum 7 minute, benyruben a spus: Roxana,ne poți lasă o lista cu serviciile tale te rog?:) Normal protejat,Oral protejat(neprotejat in functie de igienă)masaj(doar la ora)dif pozitii,69,finalizare doar corporală(facială,Oralăexclus)sarutari corporale,pupat pe gură in funcție de igienă si chimie(nu fac FK) 200 fin, 400 Ora😊 2
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Mai 26, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Mai 26, 2021 Și după actul sexual, din partea casei, avem și ceva gătit de RoxanaRrrr 🥰 Ceva dulce bineînțeles 🤤 1
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Mai 27, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Mai 27, 2021 Domnișoara RoxanaRrrr, nu-i frumos ce'ai făcut! Crezi că nu te-am observat?! Așa-i când ai medalie dă campioană... Îți permiți ce nu-și permite oricine 😜 1
RoxanaR Reputație: 203 Postat Mai 28, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Mai 28, 2021 Neața dragii mei😘🤗 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 28, 2021 Postat Mai 28, 2021 Acum 1 oră, RoxanaR a spus: Neața dragii mei😘🤗 "Uneori mi se pare ca nu esti femeie, ci lumina care cade pe flori.” Virginia Woolf
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Mai 28, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Mai 28, 2021 Pare-se că nu prea se încumetă nimeni la campioane... Nu-i nimic, eu n-am temeri. Modalitate de contact: (0734499430) Am vorbit cu domnișoara RoxanaRrrr la telefon. Am vrut să-i scriu dar din greșeală am apelat-o. Apreciez că nu mi-a închis telefonul și a avut amabilitatea de a schimba 2-3 vorbe cu cea mai hidoasă voce pe care probabil a auzit-o vreodată. Locație: B-dul Liviu Rebreanu, la zgârie norii ăia de lângă terenul de fotbal Aspect, trăsături și câteva caracteristici ale domnișoarei RoxanaRrrr: E frumoasă!! Are undeva peste 1,70 în papuci de casă, un trup foarte armonios, primul lucru la care (un derbedeu necioplit ca mine) ațintește privirea este bustul generos. Forte frumos "lucrat". Picioarele lungi și fundul rotund te fac nu îți dai seama ce culoare au ochișorii ei mari. Eu zic că sunt de culoare deschisă, dar nu am o certitudine. Culoare părului este roșiatică, fără niciun dubiu. Dubii am doar dacă este sau nu tunsă bob... Nu mai rețin exact cum îi zice la stilul ăla de freză/coafură. Buzele le are destul de cărnoase, conturând un zâmbet tare frumos și o voce pe care ți-e drag s-o auzi. Ospitalieră și comunicativă. Te servește cu ce are prin frigider (nimic gătit sau dulce din păcate) și este o companie plăcută pe parcursul socializării. Detalii (de finețe): Am stabilit cu domnișoara RoxanaRrrr o întâlnire care probabil n-a fi fost tocmai pe placul ei...dar măcar de'atâta lucru să fiu și eu capabil. Am și uitat să confirm programarea, chiar mă gândeam când am ajuns în zonă că am consumat și minute și credit aiurea. Dar am avut totuși șansă și până la urmă am primit numărul norocos de la interfon. Chiar mi-a și urat un locatar cu care am împărțit liftul să am o seară frumoasă. Unul din puținele avantaje pe care le ai când ești urât, este că lumea din când în când îți dorește să ai parte de lucruri frumoase. Aveam să cunosc în acea seară o fată frumoasă. Roxana(Rrrr), s-a prezentat. Simpatică foc, aș fi tot stat cu ea la șuetă dar era destul de târzior și venisem totuși cu alte scopuri. Bine stabilite încă de acasă! Așadar după dușul de rigoare, am fost în dormitor, unde eu, ca ultimul nătâng de pe fața pământului, m-am debarasat de prosopul folosit la duș într-un mod și loc nu tocmai potrivit. Ce să-i fac... Așa's eu. Domnișoara RoxanaRrrr, s-a dezechipat singurică de halatu'i negru din dotare, precum și de sutienul tot negru (cupa D cred) lăsând la iveala o pereche de sâni (siliconați) foarte mișto! M-a mângâiat finuț și apoi am avut parte de un sex oral demn de o adevărată campioană! Începe ușurel și finuț, cu atenție la vecini cum face cineva nou sosit(ă), și se folosește într-un mod plăcut de mâna ei catifelată. Adoptă diferite poziții pe durata procesului, unele din care (tind să cred) reușește inclusiv să facă deepthroat, deși este uMpicuț dureros...dar dacă mă mai și văitam de durere, chiar că lăsăm cea mai bună impresie. Eu venisem cu gânduri mari (să fiu deasupra unei campioane), dar parcă senzația era mult prea mișto. Și cică se zice că dacă un lucru merge bine, nu prea e indicat să-l schimbi. Oricum, nu sunt eu pregătit (nici măcar sufletește) să ating astfel de performanțe. Nici măcar nu am dezbrăcat fată de bikini, nu avea rost. La o adică, orice fraier se descurcă să dezbrace o femeie, mai greu/complicat este să le îmbraci. Măcar am descoperit un punct sensibil al Roxanei(Rrrr), unde dacă o săruți ușor, se gâdilă și râde tare frumos! Atât am fost și eu capabil să fac în noaptea aia. Să-i aduc (pentru puțin timp) zâmbetul pe buze. Finalizarea a venit repejor... Nu a fost o finalizare orală, ci doar o repercursiune a unui sex oral foarte bun și bine executat. Am mai făcut un duș (adică două în total...că eu nu am apă caldă) și m-am hidratat cu un pahar de apă. Pentru toate cele cele relatate, a trebuit să mă debarasez de nea Blaga...dacă tot nu l-am citit la vremea potrivită, n-are rost acuma s-o ardem împreună. A rămas pe mâini gingașe și bune! Poate vreodată voi reuși să-mi împlinesc și eu visul...dar cică uneori e bine să-ți dorești puțin. Mie mi-a plăcut mult de domnișoara RoxanaRrrr, este o fată foarte simpatică. Din multe puncte de vedere. Îi doresc să aibe o ședere cât mai frumoasă și întâlniri cât mai plăcute în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi! Baftă și numai bine (aproape) tuturor!! 7 1
RoxanaR Reputație: 203 Postat Mai 28, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Mai 28, 2021 Acum 43 minute, Cozonac7 a spus: Pare-se că nu prea se încumetă nimeni la campioane... Nu-i nimic, eu n-am temeri. Modalitate de contact: (0734499430) Am vorbit cu domnișoara RoxanaRrrr la telefon. Am vrut să-i scriu dar din greșeală am apelat-o. Apreciez că nu mi-a închis telefonul și a avut amabilitatea de a schimba 2-3 vorbe cu cea mai hidoasă voce pe care probabil a auzit-o vreodată. Locație: B-dul Liviu Rebreanu, la zgârie norii ăia de lângă terenul de fotbal Aspect, trăsături și câteva caracteristici ale domnișoarei RoxanaRrrr: E frumoasă!! Are undeva peste 1,70 în papuci de casă, un trup foarte armonios, primul lucru la care (un derbedeu necioplit ca mine) ațintește privirea este bustul generos. Forte frumos "lucrat". Picioarele lungi și fundul rotund te fac nu îți dai seama ce culoare au ochișorii ei mari. Eu zic că sunt de culoare deschisă, dar nu am o certitudine. Culoare părului este roșiatică, fără niciun dubiu. Dubii am doar dacă este sau nu tunsă bob... Nu mai rețin exact cum îi zice la stilul ăla de freză/coafură. Buzele le are destul de cărnoase, conturând un zâmbet tare frumos și o voce pe care ți-e drag s-o auzi. Ospitalieră și comunicativă. Te servește cu ce are prin frigider (nimic gătit sau dulce din păcate) și este o companie plăcută pe parcursul socializării. Detalii (de finețe): Am stabilit cu domnișoara RoxanaRrrr o întâlnire care probabil n-a fi fost tocmai pe placul ei...dar măcar de'atâta lucru să fiu și eu capabil. Am și uitat să confirm programarea, chiar mă gândeam când am ajuns în zonă că am consumat și minute și credit aiurea. Dar am avut totuși șansă și până la urmă am primit numărul norocos de la interfon. Chiar mi-a și urat un locatar cu care am împărțit liftul să am o seară frumoasă. Unul din puținele avantaje pe care le ai când ești urât, este că lumea din când în când îți dorește să ai parte de lucruri frumoase. Aveam să cunosc în acea seară o fată frumoasă. Roxana(Rrrr), s-a prezentat. Simpatică foc, aș fi tot stat cu ea la șuetă dar era destul de târzior și venisem totuși cu alte scopuri. Bine stabilite încă de acasă! Așadar după dușul de rigoare, am fost în dormitor, unde eu, ca ultimul nătâng de pe fața pământului, m-am debarasat de prosopul folosit la duș într-un mod și loc nu tocmai potrivit. Ce să-i fac... Așa's eu. Domnișoara RoxanaRrrr, s-a dezechipat singurică de halatu'i negru din dotare, precum și de sutienul tot negru (cupa D cred) lăsând la iveala o pereche de sâni (siliconați) foarte mișto! M-a mângâiat finuț și apoi am avut parte de un sex oral demn de o adevărată campioană! Începe ușurel și finuț, cu atenție la vecini cum face cineva nou sosit(ă), și se folosește într-un mod plăcut de mâna ei catifelată. Adoptă diferite poziții pe durata procesului, unele din care (tind să cred) reușește inclusiv să facă deepthroat, deși este uMpicuț dureros...dar dacă mă mai și văitam de durere, chiar că lăsăm cea mai bună impresie. Eu venisem cu gânduri mari (să fiu deasupra unei campioane), dar parcă senzația era mult prea mișto. Și cică se zice că dacă un lucru merge bine, nu prea e indicat să-l schimbi. Oricum, nu sunt eu pregătit (nici măcar sufletește) să ating astfel de performanțe. Nici măcar nu am dezbrăcat fată de bikini, nu avea rost. La o adică, orice fraier se descurcă să dezbrace o femeie, mai greu/complicat este să le îmbraci. Măcar am descoperit un punct sensibil al Roxanei(Rrrr), unde dacă o săruți ușor, se gâdilă și râde tare frumos! Atât am fost și eu capabil să fac în noaptea aia. Să-i aduc (pentru puțin timp) zâmbetul pe buze. Finalizarea a venit repejor... Nu a fost o finalizare orală, ci doar o repercursiune a unui sex oral foarte bun și bine executat. Am mai făcut un duș (adică două în total...că eu nu am apă caldă) și m-am hidratat cu un pahar de apă. Pentru toate cele cele relatate, a trebuit să mă debarasez de nea Blaga...dacă tot nu l-am citit la vremea potrivită, n-are rost acuma s-o ardem împreună. A rămas pe mâini gingașe și bune! Poate vreodată voi reuși să-mi împlinesc și eu visul...dar cică uneori e bine să-ți dorești puțin. Mie mi-a plăcut mult de domnișoara RoxanaRrrr, este o fată foarte simpatică. Din multe puncte de vedere. Îi doresc să aibe o ședere cât mai frumoasă și întâlniri cât mai plăcute în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi! Baftă și numai bine (aproape) tuturor!! Multumesc frumos de recenzie,te pup si te mai astept cu drag,cand doresti,momentan nu cred ca ma vei mai prinde,tin sa anunt ca maine este Ultima zi la voi in Oraș,chiar este superb si sunteti niste oameni ok,cu siguranță o sa mai revin aici,weekend placut!va pup 🙏🏼😘😘 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum