Sari la conținut

Blonda Slim!Pentru prima oară în Brașov!!

Postări Recomandate

• Oras:Brașov
Postat

onda slim seducătoare și exceptionala pregatita sa te ghidez intr-un labirint al placerii pe care nu l-ai mai explorat pana acum. Momentele petrecute alaturi de mine te vor face sa revi de fiecare data cand iti doresti o mica evadare din rutina doar pentru tine! Te aștept in locația mea de lux unde Discreția și igiena primează !!! POZE 100% REALE Fac deplasari doar la hotel pt mai multe details nu ezita sa imi apelezi nr de telefon

• Oras:Brasov
Postat
Acum 4 minute, Lavinia2009 a spus:

onda slim seducătoare și exceptionala pregatita sa te ghidez intr-un labirint al placerii pe care nu l-ai mai explorat pana acum. Momentele petrecute alaturi de mine te vor face sa revi de fiecare data cand iti doresti o mica evadare din rutina doar pentru tine! Te aștept in locația mea de lux unde Discreția și igiena primează !!! POZE 100% REALE Fac deplasari doar la hotel pt mai multe details nu ezita sa imi apelezi nr de telefon

1. Ai postat gresit... trebuia pe topicul de la Brasov

2. Pe ce numar sa te sune baietii??? 🤔🤔

3. Posteaza vreun link cu poze, servicii si preturi

Postat
Acum 20 minute, extraterestru78 a spus:

1. Ai postat gresit... trebuia pe topicul de la Brasov

2. Pe ce numar sa te sune baietii??? 🤔🤔

3. Posteaza vreun link cu poze, servicii si preturi

Vizitator lancerevo
Reputație: 0
Postat
Acum 44 minute, Lavinia2009 a spus:

Trebuie sa recunosc ca pana acum nu am mai futut o onda seducătoare. M-au atras maxim pozele tale reale 100% asa ca ti-am trimis un porumbel voiajor cu data si ora la care doresc o programare.

Postat
Acum 51 minute, lancerevo a spus:

Trebuie sa recunosc ca pana acum nu am mai futut o onda seducătoare. M-au atras maxim pozele tale reale 100% asa ca ti-am trimis un porumbel voiajor cu data si ora la care doresc o programare.

Hai sa-i dam un pic de timp sa se familiarizeze cu forumul si dupa aia om vedea ce si cum... i-am explicat ce sa faca.. poate prinde repede si face o prezentare corecta pe Brasov..

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...