Sari la conținut

De ce nu mai învaţă elevii?

Postări Recomandate

Postat

"De ce nu mai învaţă elevii?"

Iau lectii online,nu prea mai au nevoie de scoli....

Traiasca televiziunea si net-ul

ps. vai de pula noastra

ps.2 Am o fiica de 19 ani care a " luat-o pe aratura"....

asta e.Probabil asta e mersul normal al omeniriii,presupun ca nu doar la noi s-a ajuns la aceasta "evolutie".Mai greu pentru noi....daca nu putem sa tinem pasul....e "nashpa"

• Like 1
  • Oras:bangkok
Postat

despre obi e vb ce-ai facut ma :laugh2  :slap2

https://www.youtube.com/watch?v=WaJb4VTVAxs

Prinde curva, scoate-i ochii!

londonezule ,asta din clip era prima nevasta, de atunci am mai schimbat doua,mai tinerele asa mai de top.mai recent am cumparat inele de logodna si am de gind sa cer mina lui amelia da sa nu mai zici la nmenea ca e secret.si vezi ca dupa ce ma logodesc cu ea nu o mai las sa umble cu al de tine...asa ca grabeala mare ,nu mai sta si pierde timpul degeaba,altfel ramii cu pofta in cui.

Postat

bai londra....mai e unii sau unele care mai invata!!! ia te uite cat a invatat asta!!! ai prins-o?????!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=N8kQ7QetkdQ

john ai uitat sa bagi si traducerea in romaneste pentru fratele nostru londra, nici macar eu care am liceul nu am prea inteles multe cuvinte grele pe care le rosteste mindra.

Postat

asta cine o mai fi dintre noi ?sa ghicim cine ia scapat capul intre picioare

https://www.youtube.com/watch?v=mYlNTLnTJvc

babă nemulțumită

asta nu putea sa fie decit libibinosul limbist de obi,care a violat pe baba numa cu degetu si cu limba.de azi incolo imi schimb numele de scena din doru in VIOREL.

• Like 1
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  londra, bine ca nu au gasit baietii video clip-ul asta cand ma certam cu ei cu branza de pe putza. mi l-ar fi oferit cred cu cea mai placuta dedicatie si cred ca ar fi dat reluari intr-una! foarte tare intr-adevar!!! asa da educatie oferita de mama propriei odrasle: spala-te la pula bai jegosule!!!  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  londra, bine ca nu au gasit baietii video clip-ul asta cand ma certam cu ei cu branza de pe putza. mi l-ar fi oferit cred cu cea mai placuta dedicatie si cred ca ar fi dat reluari intr-una! foarte tare intr-adevar!!! asa da educatie oferita de mama propriei odrasle: spala-te la pula bai jegosule!!!  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

IGIENA,IGIENA

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.