Sari la conținut

Maya bruneta

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Maya a cam disparut din peisaj..... nu stiu daca o stiti, era o tipa bruneta cu breton. A stat in mai multe locatii cu mai multe fete... Piata Groapa, Eden, Ciresica... 

A stat cu o creata buna la Eden, la Groapa erau vreo 4 fete printre care era una mai plinuta bruneta cu paru scurt (show tipa, caterinca si meserie) si inca vreo 2.... una din ele inca mai activa la Dobrogea (o tipa miniona, statea cu una cu picioare mai musculoare si carnea tare care nu prea tragea la futai... cam dormea pe ea)

Postat

cred ca una din ele este tipa de la Dobrogea care zicea ca e sorsa... sau probabil nici astea 2 de care zici u nu sunt verisoarele ei. In fine nu prea mai conteaza. Pune niste poze cu verisoarele daca ai. Leai incercat? o parere rapida despre aspect si meserie as vrea

Postat

A fost la Dobrogea si parca ultima oara o vazusem pe la ciresica la Carrefour la un turn, e tipa cu o mica strungareata de zice ca e "strimta" :)))

Postat

uite asta e tipa care se dadea sora lu Maya si statea la Dobrogea.... 

post-18227-0-25023000-1351597522.jpg

Dupa cum zicea si lumea din topicul de unde am gasit poza e o tarancuta "strimta" :))

La Dobrogea mai statea cu una frumusica si mai musculoasa asa dar fara prea mult chef de pula care prefera mai mult sa stea la PC decat sa se futa si la futai se plangea ca o doare apendicita :)))

• Like 1
Postat

Eu asa stiu ca asta e maya ca asa mi se prezentase atunci... 

Si daca nu asta e Maya atunci cine e Maya? poze ai?

Si aia din pozele puse de mine zicea e sora lu tipa asta cu care ai pus tu poze 

P.S: Vezi ca am o intrebare intrun topic cu o recenzie de a ta

Postat

Inseamna ca seamana super mult.... eh eu doar de Maya am dat ca ea se incadreaza la 170-175 si ma recunostea mereu, deci nu o stiu pe sorsa

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...