the_big_man Reputație: 1422 Postat Mai 27, 2021 Oras:here,there,everywhere Oras:here,there,everywhere Postat Mai 27, 2021 Acum 11 ore, uritescu a spus: Da' ce ai zice să încerci să pipăi controloarele din troleu? Că majoritatea lor sunt babe. Supracontrol 1
gipsanu Reputație: 119 Postat Mai 28, 2021 Oras:Dobîrlău Oras:Dobîrlău Autor Postat Mai 28, 2021 On 5/26/2021 at 10:33 PM, vulpoiux said: Ai facut chestia asta ? De ce te miri atat de intens? Eu imi traiesc viata si clipele.. nu privesc doar perspectiva! 1
payment Reputație: -5708 Postat Mai 28, 2021 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Mai 28, 2021 Acum 38 minute, gipsanu a spus: De ce te miri atat de intens? Eu imi traiesc viata si clipele.. nu privesc doar perspectiva! Este o badaranie topicul asta, doar un bolnav psihic ar putea face asa ceva! 1 1 2
estrogen Reputație: 1699 Postat Mai 28, 2021 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Mai 28, 2021 Adevărul e ca la câte camere video sunt peste tot plus faptul ca poți fi filmat cu telefonul mobil nu merita sportul ăsta mai ales ca nu te alegi cu mare lucru. 1
payment Reputație: -5708 Postat Mai 28, 2021 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Mai 28, 2021 Acum 5 ore, adanasp0r a spus: inchide ca te sun eu Pe ma-ta? 2 2
badmadafaka Reputație: 1435 Postat Mai 29, 2021 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Mai 29, 2021 On 5/25/2021 at 6:45 PM, gipsanu said: Stau si ma intreb cam care-s riscurile dpdv legal pt. o bucă stransă rapid.. & fugit.. sau daca esti pe bicicleta o pipăială la decolteu si aia e. Da, e egoism maxim dar asa-i viata in junglă.. ce sa faci. Ati practicat sportul asta voluntar ori ba? Sau ati patit-o in troleu? De obicei la pitipoance te poti arunca.. ca astea n-au iritatii si moralitate dar.. na. Eu in troleu in aglomeratie maxima cu podul palmei am simtit gustul naturii.. si volumul de informatii obtinut a fost satisfacator. Deschidere maxima la declaratii sa aveti.. Daca ai face asta aici unde stau eu ai fi frumusel la puscarie plus pus pe o lista cu sex offenders si pe buna dreptate pt ce descrii tu se numeste agresiune sexuala.Mie mi s-a intamplat sa fiu in pozitia de a fi atins nedorit.Eram la un magazin intr o zi era doar vanzatoarea cu o prietena de a ei care se afla in spatele meu,eh in timp ce eu cumparat sau plateam ce faceam pe acolo asta prietena ei ma ciupea discret de cur lol.Ba sa zic sincer nu mi a placut si poate nu ma crezi da era buna da' nu m am simtit confortabil adica plm ma ciupesti de cur nici nu ne cunoastem,nu mi se pare ok sa atingi o persoana necunoscuta si fara acord. Asemenea postari n ar trb sa fie permise in mod normal pe un forum pt a nu se incuraja diversi indivizi. 1
badmadafaka Reputație: 1435 Postat Mai 29, 2021 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Mai 29, 2021 Faza asta cu aia de ma ciupea de cur in magazin n am zis-o niciodata la nimeni ca la oricine as fi zis as fi primit raspunsul "da baa da era buna taci ca ti a placut".Ba nu mi a placut.Imi imaginez ca femeie sa fii agresata verbal/fizic asa non stop trb sa fie nasol.
Mufasaxxx Reputație: 5 Postat Mai 29, 2021 Postat Mai 29, 2021 Bai, sa-mi bag pula ca numai fatalai sunt aici ! Mi-e dor de anii 1950-2000 când era normalitate, când bărbatul era bărbat și femeia era femeie . Pula mea de fatalau , e o ciupitura boule, nu e de mirare ca ati ajuns sa platiti 100 euro pentru sex pe o oră. 2
Mufasaxxx Reputație: 5 Postat Mai 29, 2021 Postat Mai 29, 2021 Apropo fatalaule, care ai platit 100 lire sa te futi fara prezervativ cu o curvă jegoasa , eu plateam o amandina si un cico sa ma fut fara prezervativ cu fete frumoase si curate la 2003 vara. Si le ciupeam si le palmuiam la discoteca pe toate fetele singure. 2
Asmir Reputație: -2 Postat Mai 29, 2021 Oras:București Oras:București Postat Mai 29, 2021 Am intalnit fata asta acum vreo saptamana pe site Tinder. Parea ca ne intelegem bine pentru prima zi si ma miram ce fata frumoasa am agatat. Nu ne-am mai vazut dupa prima seara si nu stiu de ce. Banuiesc ca sunt multi care o pandesc pt ca am inteles ca se lasa destul de usor.....Eu nu am incercat nimic dar am discutat cu altcineva care la fel a fost o singura zi cu si ia reusit figura finala. O mai stie cineva dupa nr de tel 0722841906.
vulpoiux Reputație: 10 Postat Mai 29, 2021 Oras:militari, pe dreapta Oras:militari, pe dreapta Postat Mai 29, 2021 On 5/28/2021 at 2:17 AM, gipsanu said: De ce te miri atat de intens? Eu imi traiesc viata si clipele.. nu privesc doar perspectiva! Mi-e greu sa inteleg..
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Mai 29, 2021 Postat Mai 29, 2021 9 hours ago, Mufasaxxx said: Apropo fatalaule, care ai platit 100 lire sa te futi fara prezervativ cu o curvă jegoasa , eu plateam o amandina si un cico sa ma fut fara prezervativ cu fete frumoase si curate la 2003 vara. Si le ciupeam si le palmuiam la discoteca pe toate fetele singure. 2003 boss in 2020 a votat fatalaii USR akuma ie infraktiune sai ziki uneia ka ie kurva intro melodie pa YouTube.
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Mai 29, 2021 Postat Mai 29, 2021 2 minutes ago, Cocalar21 said: 2003 boss in 2020 a votat fatalaii USR akuma ie infraktiune sai ziki uneia ka ie kurva intro melodie pa YouTube. Chiar daca ie conform bibliei, nu mai ai dreptu la credinta sa pisa toti pa Constituție. Urmează anarhia 👌👌👌
Serenisimul Reputație: -74 Postat Mai 29, 2021 Oras:Undeva in lume Oras:Undeva in lume Postat Mai 29, 2021 Dacă poti spune la iepure ,,puturosule,,atunci te riști să îi dai o palmă pe buci la una și vviteza.dar te orientezi să nu fie vreun gabor prin zona ca nu te văd bine 🤣🤣🤣 1
gipsanu Reputație: 119 Postat Mai 30, 2021 Oras:Dobîrlău Oras:Dobîrlău Autor Postat Mai 30, 2021 Quote Daca ai face asta aici unde stau eu ai fi frumusel la puscarie plus pus pe o lista cu sex offenders si pe buna dreptate pt ce descrii tu se numeste agresiune sexuala. Unde stai tu? Ca aici in Ro traiesc cu impresia ca doar barbatul poate fi agresivul in astfel de scenarii, daca o face femeia nu se pune. 1 2
gipsanu Reputație: 119 Postat Mai 31, 2021 Oras:Dobîrlău Oras:Dobîrlău Autor Postat Mai 31, 2021 pt aia neincrezatorii.. 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum