iancujianu85 Reputație: 256 Postat Mai 27, 2021 Postat Mai 27, 2021 Salutare Zilele acestea trecând pe centura buzăului, la Petrom am tot văzut o blonda drăguță, ce știți despre ea??? Am văzut ca merge cu clienții în parcarea de la tiruri, dar acolo poate veni garda fără probleme.
georgian2020 Reputație: 24 Postat Mai 27, 2021 Postat Mai 27, 2021 Acum 3 ore, iancujianu85 a spus: Salutare Zilele acestea trecând pe centura buzăului, la Petrom am tot văzut o blonda drăguță, ce știți despre ea??? Am văzut ca merge cu clienții în parcarea de la tiruri, dar acolo poate veni garda fără probleme. Nu vine garda stai lin eu am fost de cateva ori cu ea.daca esti client fidel face oral cu 50 lei cu sau fara prezervativ.si combinat cu 80 de lei.daca esti client nornal 70 cu 100.o suge bine tare se implica
iulian 199 Reputație: 0 Postat Mai 27, 2021 Postat Mai 27, 2021 Acum 5 ore, iancujianu85 a spus: Salutare Zilele acestea trecând pe centura buzăului, la Petrom am tot văzut o blonda drăguță, ce știți despre ea??? Am văzut ca merge cu clienții în parcarea de la tiruri, dar acolo poate veni garda fără probleme. E forță, mergi liniștit.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum