Sari la conținut

Rebecca Slim - 0736169310

Vizitator

Postări Recomandate

Postat

Buna seara

Azi am vizitat o si eu pe Rebecca.

Programat ieri si respectat la minut!Ba chiar mi a trimis si mesaj pe whats upp inainte sa apuc eu sa confirm! 

Este o fata frumoasa la corp,cu un cur fain.Nu mi s a parut asa slim.La chip ma asteptam sa fie mai wow dar a fost ok! 

Am inceput cu un pic de ON,dupa la cererea mea am trecut la 69..pasarica curata, fara mirosuri! Iar ON intre picioarele mele,cu multa saliva dar mi ar fi placut mai deep!Am mai facut LOT,(pasarica stramta, se simtea bn) capra,unde a avut ceva de obiectat(ca o tin, nu stiu cum de buci si intra aerul☺️)Am mai vrut la marginea patului, s o privesc cum se infige in mine! A zis ca am invartit o in 5 min in toate pozitiile! 😅Am finalizat CIM. 

Per total mi a placut cu ea si am fost multumit! Cel mai mult mi a placut ca am simtit o naturala, vorbareata, glumeata, nebunatica!! L a un moment dat, inainte sa plec, a sarit in bratele mele si am ridicat o un pic in aer!!🤣

Rebecca te pup dulce si data viitoare, o sa ti dau cativa cm din inaltimea mea!!

Mersi pt experienta! 😘

• Inimioara 2
  • Oras:România
Postat
Acum 18 minute, Sstefannn a spus:

Buna seara

Azi am vizitat o si eu pe Rebecca.

Programat ieri si respectat la minut!Ba chiar mi a trimis si mesaj pe whats upp inainte sa apuc eu sa confirm! 

Este o fata frumoasa la corp,cu un cur fain.Nu mi s a parut asa slim.La chip ma asteptam sa fie mai wow dar a fost ok! 

Am inceput cu un pic de ON,dupa la cererea mea am trecut la 69..pasarica curata, fara mirosuri! Iar ON intre picioarele mele,cu multa saliva dar mi ar fi placut mai deep!Am mai facut LOT,(pasarica stramta, se simtea bn) capra,unde a avut ceva de obiectat(ca o tin, nu stiu cum de buci si intra aerul☺️)Am mai vrut la marginea patului, s o privesc cum se infige in mine! A zis ca am invartit o in 5 min in toate pozitiile! 😅Am finalizat CIM. 

Per total mi a placut cu ea si am fost multumit! Cel mai mult mi a placut ca am simtit o naturala, vorbareata, glumeata, nebunatica!! L a un moment dat, inainte sa plec, a sarit in bratele mele si am ridicat o un pic in aer!!🤣

Rebecca te pup dulce si data viitoare, o sa ti dau cativa cm din inaltimea mea!!

Mersi pt experienta! 😘

multumesc frumos de vizita și recenzie..te pup si te mai astept cu drag ..sa nu uiti de acei 2 cm te rog 🤣💜

Postat

Disponibilă 💜

va aștept cu mesaje pe whatsapp pentru a programa o intalnire💙

Postat

Buna dimineața.  Ultima zi în oras . Disponibilă pana la ora 22

va aștept cu mesaje pe whatsapp pentru a programa o intalnire💙

Postat

Sâmbătă aveam și eu chef de nebunii și am apelat la titulara Rebeca(Nico) pt a doua oară

Contactat prin PM a răspuns destul de rapid a fixat ora și în 10 minute eram la ea fiind foarte aproape de ea.

Am fost întâmpinat de aceeași fata primitoare ai foarte foarte sociabila chiar mult peste ce am mai întâlnit pe aici pe forum.

Am stat de vb puțin în timp ce mă dezbrăcăm, am primit un prosop curat și la dus unde am fost asistat și am fost certat sa zic așa că mi-am lăsat hainele in chiuveta Mi le-a luat ea și le-a dus in camera și a revenit la dus.dupa dus am mers in camera am inceput acțiunea cu un OP bun cu ea la marginea patului după care mi-a propus sa stău mai lejer întins pe pat.Oralul bun executat corect o tehnica care nu am mai întâlnit o dar plăcut.Am trecut la NP 3 poziții ea deasupra, misionar și căpriță unde am și finalizat in balonaș Ce mi-a plăcut e că nu a stricat finalul retraganduse rapid că și altele a stat până am vrut eu sa ies aici are un mare +.

Am făcut un dus la final am mai stat de vorbă fata chiar e foarte lipicioasă atenta a vrut să mă servească și cu un suc și să mă incalt  pe scaun in bucătărie cred că dacă aveam eu timp mai mult as mai fi stat cu ea 

Nu știu dacă așa procedează cu toți care ați fost pe la ea.

Note

Primire 10

Conversație 10

OP 9 aici mai are de lucrat

NP 9/10 dar hai sa fie 10 finalul a fost exact cum trebuie sa fie nu hai ieși odată a stat până am vrut eu sa ies

De revenit Eu DA

Poate data viitoare iau o ora sau mai mult chiar mi-a făcut plăcere să fiu cu ea și în compania ei

Bravo Rebeca(Nico)

Să ne vedem cu bine

• Like 1
  • Inimioara 2
Postat

multumesc enorm de vizita si recenzie 

Ciocane tari sa aveti si sa ne revedem cj bine data viitoare ❤️

♦️INDISPONIBILA♦️

• Oras:Bv
  • Oras:Bv
Postat

Bună, scriu și eu un comentariu intarziat(1 luna depărtare).

Programarea prin mesaj whatsapp și respectată de ambele părți.

Vizita a decurs f bine( foarte comunicativă și vorbăreață) și despre aspect este cel din poză ( sunt actuale și reale)

Dus cu toate pregătite.

Servici ON(foarte umed, ajutată de mână )iar ca și sex se implică și adaptează la cerinte(obișnuite)

De recomnadat 

T.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...