Playboyblood Reputație: 76 Postat Octombrie 29, 2022 Oras:Toată tara Oras:Toată tara Postat Octombrie 29, 2022 Salut las și eu o noua recenzie lui nikol am mai avut placerea sa o vizitez și în alt oraș . Și gasind-o si aici am zis sa o revizitez și nu îmi pare rău ... După ce am sunat o mi-a dat adresa nu sunt din oraș ceva pe lângă bazinul olimpic și în 15 minute am ajuns la locația indica ... Am optat pt o finalizare cu cim inclus. Nikol este micuța și slim frumușică la fața sâni micuți fund potrivit acum fiecare cu plăcerea lui . După ce am lăsat cadoul mă invitat la baie , că de fiecare data când am vizitat-o am găsit baie/apartament curat, prosop curat, produse de igienizare.... După ce am terminat dușul am intrat în cameră că acțiune nu sunt prea multe detalii de dat la un oral cu finalizare... Dar per total un oral bine executat cu tente de Deep umed plăcut ... Cadou -200 cu cim . N/p nu am incercat O/n - 9 Anal- pas nu vrea. Igiena -10 - curățenie,fara mirosuri @Nikol-Nik poate pe viitor bagi și anal in servicii... De revenit pentru mine da ..... In rest ce sa zic spor la futut și ciocăne tari...
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2022 Postat Octombrie 29, 2022 La 29.10.2022 la 15:02, Playboyblood a spus:
baroqqq Reputație: 18 Postat Octombrie 30, 2022 Oras:Toată țara Oras:Toată țara Postat Octombrie 30, 2022 La 29.10.2022 la 10:29, Nikol-Nik a spus: Bună dimi ❤️❤️❤️disponibila ❤️❤️❤️ https://onlyfans.com/nikol.niko @pisicutsdacă îmi poți schimba și mie titlul cu "Nikol 0734765309" mulțumesc anticipat ❤️ Bună, o sa fiu disponibila până marți ❤️ 😘😘😘 1
baroqqq Reputație: 18 Postat Octombrie 31, 2022 Oras:Toată țara Oras:Toată țara Postat Octombrie 31, 2022 Vizitat titulara topicului Am sunat-o și după ce mi-a dat detalii unde sa ajung m-am pus la drum .. ajuns la locația la ușă mă întâmpinat Nikol o fata minionă slim frumușică într-o ținută provocatoare am optat pentru o finalizare ... Mă invitat la duș , după duș a inceput acțiunea începând cu un oral urmand 2-3 pozitii și într-un final finalizat.. dupa am fumat o țigare mă servit cu un pahar suc .. Că și note Oral -8 Normal/p - 9 nu a avut nimic de obiectat . Igiena -10 PS. Aceasta e prima mea recenzie. . Sper că e acceptabilă... Mersi Nikol pentru timpul petrecut..
Daaniels92 Reputație: 41 Postat Februarie 24, 2023 Telefon: 0740900708 Oras:Brașov Telefon: 0740900708 Oras:Brașov Postat Februarie 24, 2023 Acum 37 minute, Nikol-Nik a spus: Buna dimineața dragilor ….Disponibilă 🤍💙 https://onlyfans.com/nikol.niko Bună dimineața Este de actualitate numărul? Tot pe Alee ești?
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2023 Postat Februarie 24, 2023 La 24.02.2023 la 9:51, Daaniels92 a spus:
Vivi1995 Reputație: 28 Postat Februarie 24, 2023 Oras:România Oras:România Postat Februarie 24, 2023 După o lungă perioadă de inactivitate revin și eu cu o recenzie... Am luat legătura cu Nikol prin WhatsApp încercând să fac o programare dar mă informat că nu lucrează pe baza de programari și să o anunț cu 10-15 minut înainte ... Ajuns la locație mi-a indicat unde sa urc ... La ușă mă întâmpinat Nikol , este mica de statura, slăbuță spre skinny pot sa zic ... Am ales o ora sa rămân ... Am făcut un dus rapid și am mai stat la o țigare ... Este vorbăreață se face plăcută ai ce discuta cu ea.. într-un final am ajuns la acțiunea propriu zis ... Începând cu un oral schimbând câteva poziții... Apoi am mai fumat o țigare am fost servit cu suc/apa ... Și revenind iar la acțiune ... Per total o experiență plăcută fata nu e pe fastfuck încearcă să se facă plăcută ... Pentru cei ce caută mai skinny este ce trebuie ... Note per total :8-9 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2023 Postat Februarie 24, 2023 La 24.02.2023 la 15:23, Vivi1995 a spus:
Daaniels92 Reputație: 41 Postat Februarie 24, 2023 Telefon: 0740900708 Oras:Brașov Telefon: 0740900708 Oras:Brașov Postat Februarie 24, 2023 Acum 8 ore, Nikol-Nik a spus: Buna …da același număr și aceiași locație ❤️ Tot am încercat fără rezultat...
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2023 Postat Februarie 24, 2023 azi am ajuns si eu la Nikol, nu sunt genul care face recenzii dar aceasta fatuca mi-a picat bine azi. mesaj pe whatsapp, locatia gasita usor cu ajutorul google maps, intr-un bloc vechi, probabil fost camin de nefamilisti sau apartamente comfort 3, blocul saracacios, specific zonei, dar curat, apartament curat, can intrii in baie, intrii in masina timpului, te intorci in timp in anii '80 iar apa calda ajunge cam atunci cand ai terminat de facut dusul (nu e o problema pt. mine). per total ok, nu am venit pt. a cumpara apartamentul :)) fatuca miniona slim, sanuleti mici dar frumosi, super simpatica, poti purta o conversatie cu ea, te face sa te simti bine chiar daca ai o zi aglomerata sau alte griji pe cap. Despre actiune: eram obosit si pe fuga, fatuca a inceput cu un oral placut, cu schimbari de ritm. am oprit-o eu la un moment dat ca prea imi placea si se termina distractia inainte sa inceapa. Am incercat un LOT protejat dar din motive tehnice am trecut in misionar unde am si terminat destul de rapid am mai stat de povesti si la o cana de cola si mi-am vazut de drum. nu sunt adeptul notelor, nu sunt profesor, dar e clar de revizitat in special pentru atitudine, sa speram ca data viitoare sunt intr-o stare mai buna si cu mai mult timp.
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2023 Postat Februarie 25, 2023 La 24.02.2023 la 23:03, stefanbvsm a spus: .
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2023 Postat Februarie 25, 2023 La 24.02.2023 la 18:55, Daaniels92 a spus: Tot am încercat fără
Playblood Reputație: 4 Postat Februarie 25, 2023 Oras:România Oras:România Postat Februarie 25, 2023 Acum 2 ore, Nikol-Nik a spus: Ultimele 3 zile in oraș ❤️❤️❤️❤️ Disponibilă pana la ora 20:00 🔥❤️ https://onlyfans.com/nikol.niko Așa repede ne părăsești ??? 1
wladdy Reputație: 91 Postat Februarie 26, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Februarie 26, 2023 Salutare tuturor, am fost pt prima oara la domnisoara si pot spune ca am facut din nou o alegere buna Contact prin whatsapp unde a raspuns imediat si mi-a zis ca nu lucreaza cu programari asa ca am mers direct la ea ca era disponibila Locatia este cea scrisa de ea intr-un bloc de nefamilisti de pe timpul comunismului dar avand in vedere scopul e suficient Prima impresie a fost f buna avand in vedere ca abia ne-am cunoscut, am fost intrebat cu ce sa ma serveasca, mi-a spus tarifele la toate serviciile pe care le ofera ( am optat pt o ora cu FK si CIM = 400 ) dupa care am facut un dush unde dupa cum zicea colegul @stefanbvsm tre sa astepti un pic sa vina apa calda deoarece vine de la centrala de bloc si cand vine ai terminat dusul (nu m-a deranjat) Actiunea a inceput cu un oral umed si atentie la bilute bine executat si terminat cu CIM unde a stors tot fara sa se retraga imediat, dupa care igienizare de ambele parti si stat un pic de vb intinsi in pat, al doilea numar a inceput tot cu oral pana s-a trezit ala micu care se incadreaza limitei de 18 cm pe care ea o accepta dupa care pus balonul si inceput cu un LOT f fain ( se misca bine) schimbat in misionar dupa care doggy iar ultima a fost cu ea pe burta cu fundul un pic ridicat si picioarele departate f faina senzatia si privelistea iar finalizarea a fost corporala, am facut un dush si DTD ne-am incadrat in 55 minute Concluzie: o fata f draguta,degajata, amuzanta si placuta pe tot parcursul vizitei pe care o recomand sa o vizitati fara programare P.S - multumesc pt ca mi-ai suportat usturoiul 😂🤗 ai fost tare simpatica, te pup.
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2023 Postat Februarie 26, 2023 La 26.02.2023 la 12:18, wladdy a spus: .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum