Sari la conținut

Rebecca Slim - 0736169310

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

❤️🥰

Vizitator
Postat
La 16.05.2023 la 14:16, maxibogger89 a spus:

Buna..poti detalia ce e inclus la threesome cu colega si care sunt tarifele?..faceti facesitting, footjob, deep? Mersi 😘

Postat

Salutare, am vizitato pe domnișoară chiar înainte să plece în mai și bine am făcut.

Contact prin telefon super rapid.

On mi-a plăcut mult. Cu finalizare orală, tot ce vrei, face treabă foarte bună.

Np a fost scurt, am schimbat rapid 2 poziții că nu aveam de gând să las păsărica aia faină nevizitată.

O recomand pentru oral, mai bun decât multe altele de pe aici. Nu-i genul meu, eu fiind de 3 ori cât ea cred dar oralul e foarte bun. Acum că s-a întors, o să o vizitez din nou.

Vizitator
Postat
La 25.06.2023 la 1:13, rootty a spus:

Salutare, am vizitato pe domnișoară chiar înainte să plece în mai și bine am făcut.

Contact prin telefon super rapid.

On mi-a plăcut mult. Cu finalizare orală, tot ce vrei, face treabă foarte bună.

Np a fost scurt, am schimbat rapid 2 poziții că nu aveam de gând să las păsărica aia faină nevizitată.

O recomand pentru oral, mai bun decât multe altele de pe aici. Nu-i genul meu, eu fiind de 3 ori cât ea cred dar oralul e foarte bun. Acum că s-a întors, o să o vizitez 

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Nikol... Nici nu știu cu ce sa încep, probabil cea mai buna alegere din ultima perioada. Pozele nu reflecta adevărata ta frumusețe și ți am spus asta si în timpul vizitei.Nikol, o fata care are clasa și care face lucrurile în felul ei, și le face al naibii de bine🤭. Gfe super drăguț urmat de un oral umed cu tenta deep și grija pentru biluțe, se mișcă cum trebuie deasupra și fiind micuța schimba pozițiile fără niciun efort, contre bune rău iar gemetele nu lipsesc nicidecum. Stie sa și facă treaba și i place acest lucru. Bravo, asa da! 😅😊

Vizitator
Postat
La 26.06.2023 la 21:09, Madafak15 a spus:

Nikol... Nici nu știu cu ce sa încep, probabil cea mai buna alegere din ultima perioada. Pozele nu reflecta adevărata ta frumusețe și ți am spus asta si în timpul vizitei.Nikol, o fata care are clasa și care face lucrurile în felul ei, și le face al naibii de bine🤭. Gfe super drăguț urmat de un oral umed cu tenta deep și grija pentru biluțe, se mișcă cum trebuie deasupra și fiind micuța schimba pozițiile fără niciun efort, contre bune rău iar gemetele nu lipsesc nicidecum. Stie sa și facă treaba și i place acest lucru. Bravo, asa da! 

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Am incercat si eu sa o vizitez insa se pare ca, intr-adevar, nu lucreaza dupa programari. Voi incerca zilele acestea sa dau de dansa in stilul vechi, desi va fi mai complicat pentru mine. Poate, cine stie, se aliniaza planetele…

• Oras:Toată tara
  • Oras:Toată tara
Postat
Acum 2 ore, Nikol-Nik a spus:

🗓️Disponibilă pana sâmbătă 01/07 inclusiv in oraș 

🏠Str. Tudor Arghezi NR 11 bloc 37 

♥️O finalizare in 30 min 150 lei 

♥️1/2 finalizări intr-o ora 300  lei

🕙DUPA ORA 22:00 

♥️o finalizare in 30 min 200 lei 

♥️1/2 finalizări intr-o ora 400 lei 

😝CA SERVICII  😝

💣Normal doar protejat 

💣Oral protejat sau neprotejat ( in funcție de igiena ..spălată,epilata ,fără pete/bubițe ,mirosuri și/sau scurgeri ) 

💣Diferite poziții /pozitia 69 

💣Sarutari corporale 

💣Finalizare corporală 

🧨Finalizare orală sau faciala 50 lei extra 

🧨Fk in funcție de igiena și compatibilitate 50 lei extra 

🧨Masaj 50 de lei extra 

✔️Cel mai rapid răspund la mesaje pe whapp in funcție de disponibilitatea mea(doresc sa mi se spună și in cât timp va pot Răspunde )❤️

✖️NU PRIMESC ✖️

🚫Nu răspund la mesaje normale 
🚫Nu primesc mărimi mari (MAX 18 cm)

🚫Persoane in stare de ebrietate Sau a stupefiantelor 

🚫Cu accesorii /bile /canamicina sau alte adaosuri 

🚫Orice nu găsiți in lista înseamnă ca nu ofer 🚫

✔️CADOUL A-ȘI DORI SA FIE LĂSAT DISCRET LA ÎNCEPUTUL ÎNTÂLNIRI

Nikol pana  la ce ora lucrezi astăzi ??? Ți-am dat mesaj pe whatsapp dar nu am primit nici un răspuns .

Vizitator
Postat
La 28.06.2023 la 13:58, Playboyblood a spus:

Nikol pana  la ce ora lucrezi astăzi ??? Ți-am dat mesaj pe whatsapp dar nu am primit nici un răspuns 

Postat

Astăzi am fost la Nikol, programare pe whatsaap dar greu,  după câteva mesaje trimise de dimineață până la ora 13.00 a reușit într-un final să-mi răspundă, mi-a zis că are probleme cu whatsaapul și de aceea nu mi-a putut răspunde. 

Nikol e genul de femeie slim, cu sânii micuți si drăguți, foarte bine proporționată, este drăguță,  vorbareață, este ok din toate punctele de vedere(curată, ordonată,  curățenie în camera de lucru,  prosoape, geluri de dus, curățenie în baie,etc)

Oralul neprotejat a fost foarte bine executat,  are o tehnică mai deosebită față de altele.

La normal protejat am prestat doar două poziții, pe la spate și ea deasupra,  la fel foarte bine executat,  notă maxima ca și la oral

Mergeți cu încredere,  merită încercată. 

Vizitator
Postat
La 28.06.2023 la 14:57, iuliuscezare a spus:

Astăzi am fost la Nikol, programare pe whatsaap dar greu,  după câteva mesaje trimise de dimineață până la ora 13.00 a reușit într-un final să-mi răspundă, mi-a zis că are probleme cu whatsaapul și de aceea nu mi-a putut răspunde. 

Nikol e genul de femeie slim, cu sânii micuți si drăguți, foarte bine proporționată, este drăguță,  vorbareață, este ok din toate punctele de vedere(curată, ordonată,  curățenie în camera de lucru,  prosoape, geluri de dus, curățenie în baie,etc)

Oralul neprotejat a fost foarte bine executat,  are o tehnică mai deosebită față de altele.

La normal protejat am prestat doar două poziții, pe la spate și ea deasupra,  la fel foarte bine executat,  notă maxima ca și la oral

Mergeți cu încredere,  merită încercată. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...