Sari la conținut

Rebecca Slim - 0736169310

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat
La 28.06.2023 la 18:52, Nikol-Nik a spus:

💣♥️

• Oras:Toată tara
  • Oras:Toată tara
Postat

Revizitat domnișoară în cursul zile de azi, am găsit aceeași ființă glumeata cu zâmbetul pe buze cu același atitudine pro-client... După amânarea cadoului am fost invitat la baie pentru igienizare apoi am ajuns în camera ei... Serviciile ca de fiecare data pe gustul meu, 

Igena 10 

Servici n/p - o/n 9 per total ( fără deep) 

Locație 8 greu cu parcările 

Având în vedere ca am mai vizitat-o în trecut recenzia a fost scurta și la obiect. 

Mersi Nikol pentru timpul petrecut și ne vedem data viitoare dacă ni se mai aliniază astrele... 

Vizitator
Postat
La 25.07.2023 la 22:35, Playboyblood a spus:

Revizitat domnișoară în cursul zile de azi, am găsit aceeași ființă glumeata cu zâmbetul pe buze cu același atitudine pro-client... După amânarea cadoului am fost invitat la baie pentru igienizare apoi am ajuns în camera ei... Serviciile ca de fiecare data pe gustul meu, 

Igena 10 

Servici n/p - o/n 9 per total ( fără deep) 

Locație 8 greu cu parcările 

Având în vedere ca am mai vizitat-o în trecut recenzia a fost scurta și la obiect. 

Mersi Nikol pentru timpul petrecut și ne vedem data viitoare dacă ni se mai aliniază astrele... 

Vizitator
Postat

Disponibilă 😝❤️

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Mulțumit fiind data trecuta de experienta cu Nikol am decis sa ii mai fac o vizita acestei domnișoare. După mai multe încercări  am reușit sa ajung la locația ei... La ușa ma întâmpinat același fata ca și data trecuta într-o lenjerie sexy pe tocuri... 

Fiind un pic pe graba am optat pentru o finalizare cu Cim inclus. 

După ce am schimbat câteva vorbe am cerut la baie unde pentru o reîmprospătare.. Baie cu de toate gel de dus, prosop curat baie curat nimic de reproșat..  Într-un final am ajuns și la acțiune unde am lăsat-o sa își facă talentul mai ales la oral unde are un talent aparte umed, încercări de deep, atenție la ouțe, 8-uri parca eram futut cu acele 8-uri nu supt... Nemaiavând ce face cel mic a început sa își facă de cap. 

De revenit da, de doua ori am vizitat-o și nici odată nu am plecat nemulțumit, nu este pe fast fuck, nu sta cu ochii pe ceas. 

Vizitator
Postat
La 26.07.2023 la 17:40, Madafak15 a spus:

Mulțumit fiind data trecuta de experienta cu Nikol am decis sa ii mai fac o vizita acestei domnișoare. După mai multe încercări  am reușit sa ajung la locația ei... La ușa ma întâmpinat același fata ca și data trecuta într-o lenjerie sexy pe tocuri... 

Fiind un pic pe graba am optat pentru o finalizare cu Cim inclus. 

După ce am schimbat câteva vorbe am cerut la baie unde pentru o reîmprospătare.. Baie cu de toate gel de dus, prosop curat baie curat nimic de reproșat..  Într-un final am ajuns și la acțiune unde am lăsat-o sa își facă talentul mai ales la oral unde are un talent aparte umed, încercări de deep, atenție la ouțe, 8-uri parca eram futut cu acele 8-uri nu supt... Nemaiavând ce face cel mic a început sa își facă de cap. 

De revenit da, de doua ori am vizitat-o și nici odată nu am plecat nemulțumit, nu este pe fast fuck, nu sta cu ochii pe 

• Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata
  • Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata
Postat

Pe IS ... acum vreo 2 septamani am avut placerea sa fiu ... smotocit de aceasta  fată ... nebunatică ... plină de viață si prospețime..Legat de prestatie, mi.a ramas in memorie ... oralul ... de senzatie ... inclusiv finalizarea. 

Profitati ca e semipermanenta in BV. 

Toate cele bune.

Vizitator
Postat
La 28.07.2023 la 23:40, max.ce.te. a spus:

Pe IS ... acum vreo 2 septamani am avut placerea sa fiu ... smotocit de aceasta  fată ... nebunatică ... plină de viață si prospețime..Legat de prestatie, mi.a ramas in memorie ... oralul ... de senzatie ... inclusiv finalizarea. 

Profitati ca e semipermanenta in BV. 

Toate 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...