Sari la conținut

Rebecca Slim - 0736169310

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Astăzi s-au aliniat planetele și am reușit să ajung și eu în sfârșit la domnișoara Nikol. Ultima dată se întamplase să nu mă poată primi, însă eu nu i-am reproșat nimic, dar ea a crezut altceva. Am rugat-o să verifice mesajele anterioare, însă nu le mai avea, își schimbase telefonul. Nici eu nu le mai aveam, pentru că nu țin dovezi compromițătoare folositoare în cazul unui divorț în telefon... Până la urmă s-a decis și mi-a comunicat adresa, și eu m-am aruncat în scaunul mașinii și am accelerat prin oraș ca Hamilton ca nu cumva să întârzii. Am ajuns în zonă, și am găsit loc de parcare destul de repede, loc cu plată, desigur. Mulțumim domnului primar. Am primit și restul adresei și am urcat la domnișoară. Domnișoara m-a întâmpinat chiar în lenjeria intimă care apare în ultima poză. Domnișoara este drăguță, finuță și are niște sânișori foarte sexy. Nu înțeleg de ce toate domnișoarele cu sâni de acest gen au complexe. Cel puțin, mi-a confirmat că aproape toți băieții care au vizitat-o au sfătuit-o să nu-și pună silicoane. Respect. Și eu am sfătuit-o același lucru. M-a întrebat cât rămân, am înmânat discret contravaloarea întrevederii, și am solicitat să fac un duș. Chiar dacă făcusem duș și acasă, căldura de afară impune cel puțin un duș pe oră. M-am întors in dormitor și am început să discutăm. Ai ce discuta cu domnișoara. Am remarcat faptul că domnișoara este foarte curată. Apoi am trecut la acțiune. Am fost întrebat cum prefer oralul, și in urma preferințelor mele, domnișoara a început să presteze un oral lent, umed, și foarte bine făcut. A durat destul de mult, sau cel puțin așa îmi amintesc, pentru că nu mă mai săturam. Am trecut și la normal. Vreau să menționez dacă nu s-a menționat până acum, că domnișoara este foarte strâmtă. Asta deși a folosit și lubrifiant. Hmmmmmm. Păcat că am fost eu puțin stresat, am avut o săptămână foarte grea, și nu am putut să mă bucur pe deplin de intanirea avută. Am schimbat 3 poziții, și domnișoara a fost receptivă la toate dorințele mele. Ba chiar m-a întrebat cum și ce doresc. Am finalizat glorios chiar cu câteva secunde înainte să sune alarma. Am mai făcut un duș și apoi m-am pregătit de plecare. Dacă o voi mai vizita? Nu sunt sigur. Să nu ma înțelegeți greșit, întâlnirea și serviciile au fost foarte ok. Însă nu este stilul meu să solicit întâlniri așa cum le acceptă domnișoara. Eu prefer întâlnirile cu programare făcută cu cel puțin câteva zile înainte. I-am explicat și domnișoarei acest aspect, și motivul pentru care prefer acest lucru. Cred că a înțeles. Oricum, îi mulțumesc pe acastă cale pentru că m-a primit, și, cine știe, poate că ne vom mai revedea. Trebuie doar să am eu mai mult timp liber să o pot contacta, ceea ce, momentan, nu este posibil...

• Inimioara 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
La 29.07.2023 la 15:14, Rokka a spus:

Astăzi s-au aliniat planetele și am reușit să ajung și eu în sfârșit la domnișoara Nikol. Ultima dată se întamplase să nu mă poată primi, însă eu nu i-am reproșat nimic, dar ea a crezut altceva. Am rugat-o să verifice mesajele anterioare, însă nu le mai avea, își schimbase telefonul. Nici eu nu le mai aveam, pentru că nu țin dovezi compromițătoare folositoare în cazul unui divorț în telefon... Până la urmă s-a decis și mi-a comunicat adresa, și eu m-am aruncat în scaunul mașinii și am accelerat prin oraș ca Hamilton ca nu cumva să întârzii. Am ajuns în zonă, și am găsit loc de parcare destul de repede, loc cu plată, desigur. Mulțumim domnului primar. Am primit și restul adresei și am urcat la domnișoară. Domnișoara m-a întâmpinat chiar în lenjeria intimă care apare în ultima poză. Domnișoara este drăguță, finuță și are niște sânișori foarte sexy. Nu înțeleg de ce toate domnișoarele cu sâni de acest gen au complexe. Cel puțin, mi-a confirmat că aproape toți băieții care au vizitat-o au sfătuit-o să nu-și pună silicoane. Respect. Și eu am sfătuit-o același lucru. M-a întrebat cât rămân, am înmânat discret contravaloarea întrevederii, și am solicitat să fac un duș. Chiar dacă făcusem duș și acasă, căldura de afară impune cel puțin un duș pe oră. M-am întors in dormitor și am început să discutăm. Ai ce discuta cu domnișoara. Am remarcat faptul că domnișoara este foarte curată. Apoi am trecut la acțiune. Am fost întrebat cum prefer oralul, și in urma preferințelor mele, domnișoara a început să presteze un oral lent, umed, și foarte bine făcut. A durat destul de mult, sau cel puțin așa îmi amintesc, pentru că nu mă mai săturam. Am trecut și la normal. Vreau să menționez dacă nu s-a menționat până acum, că domnișoara este foarte strâmtă. Asta deși a folosit și lubrifiant. Hmmmmmm. Păcat că am fost eu puțin stresat, am avut o săptămână foarte grea, și nu am putut să mă bucur pe deplin de intanirea avută. Am schimbat 3 poziții, și domnișoara a fost receptivă la toate dorințele mele. Ba chiar m-a întrebat cum și ce doresc. Am finalizat glorios chiar cu câteva secunde înainte să sune alarma. Am mai făcut un duș și apoi m-am pregătit de plecare. Dacă o voi mai vizita? Nu sunt sigur. Să nu ma înțelegeți greșit, întâlnirea și serviciile au fost foarte ok. Însă nu este stilul meu să solicit întâlniri așa cum le acceptă domnișoara. Eu prefer întâlnirile cu programare făcută cu cel puțin câteva zile înainte. I-am explicat și domnișoarei acest aspect, și motivul pentru care prefer acest lucru. Cred că a înțeles. Oricum, îi mulțumesc pe acastă cale pentru că m-a primit, și, cine știe, poate că ne vom mai revedea. Trebuie doar să am eu mai mult timp liber să o pot contacta, ceea ce, momentan, nu 

Vizitator
Postat
La 29.07.2023 la 13:08, Nikol-Nik a spus:

😋🍌

♥️🖤

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
La 30.07.2023 la 16:07, Nikol-Nik a spus:

♥️🖤

Nu vii și prin București...să ne înfruptam și noi din fructu magic...

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Postat
La 31.07.2023 la 16:41, gladiato a spus:

Nu vii și prin București...să ne înfruptam și noi din 

Vizitator
Postat
La 01.08.2023 la 12:37, Nikol-Nik a spus:

🖤♥️

💙🤍

Vizitator
Postat

Vă salut! 

Am vizitat și eu titulara topicului la ultima ei vizita, las mai jos părerea și notele mele.

Contact - 7 - whatsapp, răspuns relativ rapid, depunctez pentru faptul ca nu face programari, am fost norocos ca am prins-o disponibila și eram relativ în apropiere. Mod publi24.

Locație - irelevant, lângă ING Onix, flux mare de oameni, safe. Nu încerc sa vand apartamentul ca să vi-l descriu, e ok, ai unde sa faci un dus, ai cu ce te șterge cat de cat si ai unde sa futi.

Atitudine - 8 - Am fost întrebat dacă vreau la dus (din punctul meu de vedere, obligatoriu) si cat stau, apoi direct la acțiune. Nu sunt nevorbit, n-am cerut timp de țigară, cafele, răcoritoare, dar m-am simțit grăbit. Totuși, mi-a părut o fata vesela, pro client, glumeata și sunt convins ca ati putea avea o interacțiune plăcută dacă va cunoașteți mai bine sau plătiți timpul.

Aspect fizic - între 6-9 - Dupa usa, usor dezamagit. Ca si in alte cazuri, fotografiile si machiajul o avantajeaza mult. Corp slim, înălțime cam 1.65 cred, fund și sâni mici, frumoși, pielea fina, vârsta frageda își spune cuvântul. Brunetă, chipul obișnuit, dantura imperfecta.

Oral - 9 - Surprinzător de bun, cu atenție la zone adiacente, umed, tentative de deep și presiune. Se folosește și de mana, dar nederanjant, nu ti-o strivește. În cazul meu s-a oprit doar când am cerut eu.

Normal - 9 - Duce, sa ai cu ce. E strâmtă, se misca foarte bine în LOT, nu obosește după 1 minut, accepta propuneri de poziții, si se implica mult. Am finalizat mai greu, în doggy, aici n-am fost grăbit, priveliștea e frumoasa.

Raport pret/calitate ok, cam asta e piața din ce vad.

De recomandat? Amatorilor de slim/teen, doar dacă ai timp sa aștepți după altul (sau ai noroc) și cauți o descărcare rapidă.

De revenit? Habar n-am. Am fost atras și ușor dezamăgit de aspect și placut impresionat de servicii. Probabil ca da.

Vizitator
Postat
La 10.08.2023 la 2:05, spoitorul a spus:

Vă salut! 

Am vizitat și eu titulara topicului la ultima ei vizita, las mai jos părerea și notele mele.

Contact - 7 - whatsapp, răspuns relativ rapid, depunctez pentru faptul ca nu face programari, am fost norocos ca am prins-o disponibila și eram relativ în apropiere. Mod publi24.

Locație - irelevant, lângă ING Onix, flux mare de oameni, safe. Nu încerc sa vand apartamentul ca să vi-l descriu, e ok, ai unde sa faci un dus, ai cu ce te șterge cat de cat si ai unde sa futi.

Atitudine - 8 - Am fost întrebat dacă vreau la dus (din punctul meu de vedere, obligatoriu) si cat stau, apoi direct la acțiune. Nu sunt nevorbit, n-am cerut timp de țigară, cafele, răcoritoare, dar m-am simțit grăbit. Totuși, mi-a părut o fata vesela, pro client, glumeata și sunt convins ca ati putea avea o interacțiune plăcută dacă va cunoașteți mai bine sau plătiți timpul.

Aspect fizic - între 6-9 - Dupa usa, usor dezamagit. Ca si in alte cazuri, fotografiile si machiajul o avantajeaza mult. Corp slim, înălțime cam 1.65 cred, fund și sâni mici, frumoși, pielea fina, vârsta frageda își spune cuvântul. Brunetă, chipul obișnuit, dantura imperfecta.

Oral - 9 - Surprinzător de bun, cu atenție la zone adiacente, umed, tentative de deep și presiune. Se folosește și de mana, dar nederanjant, nu ti-o strivește. În cazul meu s-a oprit doar când am cerut eu.

Normal - 9 - Duce, sa ai cu ce. E strâmtă, se misca foarte bine în LOT, nu obosește după 1 minut, accepta propuneri de poziții, si se implica mult. Am finalizat mai greu, în doggy, aici n-am fost grăbit, priveliștea e frumoasa.

Raport pret/calitate ok, cam asta e piața din ce vad.

De recomandat? Amatorilor de slim/teen, doar dacă ai timp sa aștepți după altul (sau ai noroc) și cauți o descărcare rapidă.

De revenit? Habar n-am. Am fost atras și ușor dezamăgit de aspect și placut impresionat de servicii. Probabil ca da.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...