Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2022 Postat Ianuarie 13, 2022 1 oră în urmă, Ioan4323 a spus: Mai esti in Iasi ? Nu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 1, 2022 Postat Martie 1, 2022 Buna ziua dragii mei. Am revenit. Incepand cu orele 17:00 o sa ajung in orasul dumneavostra si o sa fiu disponibila. Pentru cei care ma stiu deja dar si cei care nu au avut ocazia sa ne cunoastem va voi face o mica prezentare cu serviciile, locatia si pretul: ON NORMAL DOAR PROTEJAT SARUTURI DOAR CORPORALE FINALIZARE CORPORALA TOATE POZITIILE, 69 PRET: 100 DE LEI FINALIZAREA 250 ORA LOCATIA ESTE PE ANTON SESAN NR 1 NUMARUL DE TELEFON ESTE 0729642495 VA PUP SI VA ASTEPT CU DRAG DUPA ORELE 17:00😘😘
justme23 Reputație: 31 Postat Martie 2, 2022 Postat Martie 2, 2022 Am încercat sa iau legătura cu tine... te-am și sunat, ți-am dat și sms... Am mai fost la tine și a fost ok, cumva sunt pe lista neagră? Nu înțeleg cum și de ce am ajuns acolo...
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 2, 2022 Postat Martie 2, 2022 Acum 4 ore, justme23 a spus: Am încercat sa iau legătura cu tine... te-am și sunat, ți-am dat și sms... Am mai fost la tine și a fost ok, cumva sunt pe lista neagră? Nu înțeleg cum și de ce am ajuns acolo... Scuze nu cred ca esti pe lista neagra.🤗🤗🤗poate am fost ocupata.
justme23 Reputație: 31 Postat Martie 2, 2022 Postat Martie 2, 2022 17 minutes ago, Cristina1992 said: Scuze nu cred ca esti pe lista neagra.🤗🤗🤗poate am fost ocupata. Este vorba de numărul cu 79 la sfârșit. Am încercat sa te sun din nou :)) tot degeaba ...
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 2, 2022 Postat Martie 2, 2022 Acum 2 ore, justme23 a spus: Este vorba de numărul cu 79 la sfârșit. Am încercat sa te sun din nou :)) tot degeaba ... Scuze atat tie cat si celorlalti care incearca sa dea de mine si nu au ocazia insa nu pot raspunde la toate mesajele sau apelurile.
futarilainsuratila Reputație: 346 Postat Martie 2, 2022 Oras:IASI ROMANIA Oras:IASI ROMANIA Postat Martie 2, 2022 Cat stai in IASI ? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 2, 2022 Postat Martie 2, 2022 Acum 25 minute, futarilainsuratila a spus: Cat stai in IASI ? Nu stiu exact. Pana saptamana viitoare poate😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 4, 2022 Postat Martie 4, 2022 La 17.12.2021 la 9:52, Cristina1992 a spus: Buna dimineata dragilor😘😘 Buna dimineata. Dupa cum bine stiti sunt disponibila si astazi😍😍
Vizitator Pitkin99 Reputație: 0 Postat Martie 5, 2022 Postat Martie 5, 2022 Dupa cum bine stim, nu raspunzi la apeluri ori mesaje, in zile diferite, ore diferite deci eu ti-am zis pas.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 5, 2022 Postat Martie 5, 2022 La 17.12.2021 la 9:52, Cristina1992 a spus: Buna dimineata dragilor😘😘 Buna dimineata. Dupa cum bine stiti sunt disponibila si astazi😍😍
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 5, 2022 Postat Martie 5, 2022 Acum 1 oră, Pitkin99 a spus: Dupa cum bine stim, nu raspunzi la apeluri ori mesaje, in zile diferite, ore diferite deci eu ti-am zis pas. Dupa cum bine stim daca cer celor care au fost seriosi si au facut programare si s-au tinut de cuvant sigur vor fi zeci numai in zilele astea.😉😉. Nu stiu dar daca chiar suna unii intre anumite ore nu pot sa raspund daca sunt ocupata. Deci nu pot multumi pe toata lumea. Sorry🤗🤗
justme23 Reputație: 31 Postat Martie 5, 2022 Postat Martie 5, 2022 2 hours ago, Pitkin99 said: Dupa cum bine stim, nu raspunzi la apeluri ori mesaje, in zile diferite, ore diferite deci eu ti-am zis pas. Aceeași experiență am avut-o și eu. Nu numai că nu răspunde, uneori am primit apel respins.
Vizitator Pitkin99 Reputație: 0 Postat Martie 5, 2022 Postat Martie 5, 2022 Acum 26 minute, Cristina1992 a spus: Dupa cum bine stim daca cer celor care au fost seriosi si au facut programare si s-au tinut de cuvant sigur vor fi zeci numai in zilele astea.😉😉. Nu stiu dar daca chiar suna unii intre anumite ore nu pot sa raspund daca sunt ocupata. Deci nu pot multumi pe toata lumea. Sorry🤗🤗 Sa fie sute de puli la usa ta, din partea mea, nu asta era ideea ... N-ai nicio treaba cu programarile/ raspuns la telefon, crede-ma, si nu sunt singurul, ti-am citit paginile ... Fa-ti treaba in continuare, ca eu si altii, gasim de futut, tu ramai zecile tale... :))
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 5, 2022 Postat Martie 5, 2022 Acum 3 ore, Pitkin99 a spus: Sa fie sute de puli la usa ta, din partea mea, nu asta era ideea ... N-ai nicio treaba cu programarile/ raspuns la telefon, crede-ma, si nu sunt singurul, ti-am citit paginile ... Fa-ti treaba in continuare, ca eu si altii, gasim de futut, tu ramai zecile tale... Ia si dute unde vrei. Chiar nu mai pot eu ca te duci in alta parte.Asa ca daca nu iti place ce vezi pe pagina te rog sa treci mai departe.
Vizitator Pitkin99 Reputație: 0 Postat Martie 6, 2022 Postat Martie 6, 2022 Acum 16 ore, Cristina1992 a spus: Ia si dute unde vrei. Chiar nu mai pot eu ca te duci in alta parte.Asa ca daca nu iti place ce vezi pe pagina te rog sa treci mai departe. Du-te*
arturo Reputație: 245 Postat Martie 6, 2022 Oras:Iași Oras:Iași Postat Martie 6, 2022 Salutare! Vizitat domnișoara pt prima dată și mă declar mulțumit de prestația ei. Face un oral bun și de asemenea se simte foarte bine și la normal ,stat un nr. Note Fizic 9; voluptuoasă Atitudine 10 Oral 9 Normal 9 O experiență ok ,recomand seara bună să aveți!
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2022 Postat Martie 7, 2022 Acum 7 ore, arturo a spus: Salutare! Vizitat domnișoara pt prima dată și mă declar mulțumit de prestația ei. Face un oral bun și de asemenea se simte foarte bine și la normal ,stat un nr. Note Fizic 9; voluptuoasă Atitudine 10 Oral 9 Normal 9 O experiență ok ,recomand seara bună să aveți! Multumesc frumos si te astept din nou cu drag😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2022 Postat Martie 7, 2022 Buna dimineata dragii mei. Va astept cu drag sa incepem o saptamana cat mai placuta impreuna😘😘
Alexander222 Reputație: 1 Postat Martie 7, 2022 Postat Martie 7, 2022 Buna. Cate finalizari intr-o ora ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 8, 2022 Postat Martie 8, 2022 Acum 11 ore, Alexander222 a spus: Buna. Cate finalizari intr-o ora ? 2 finalizari😊😊
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum