Sari la conținut

TRANSSEXUALE & TRAVESTITE FALS

Postări Recomandate

• Oras:DEVA
  • Oras:DEVA
Postat

Draga mea... Spui ca lumea s-a saturat de FALSURI ????? Pai și tu ce ești, atunci când folosești pozele unei alte colege... Și atâta minte ai, sa o alegi chiar din România... 

Dragi mei acesta este un profil fals... 

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/new-trasexuala-reala-azi-venita-la-tine-in-oras/67471fdi0f3470g5dg5efhed5dhd0g41.html

Screenshot_20210530-193923_Chrome.jpg

Screenshot_20210530-194948_Chrome.jpg

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Okay, văd ca fetele continua gluma și cu alte colege. Nu este frumos!!! 
Astazi, de dimineața m-am gândit sa fac câteva căutări despre numărul acesta de telefon. Și am găsit asta, pe google, niște anunțuri mai vechi pe alte site-uri ale unei travestite din constanta. Ea in momentul asta activează sub numele Simina, in Constanta. Exista posibilitatea ca sa fie un vechi numar de al ei, pe care acum l-a făcut cu poze fake, pentru a mai “agata” și ea ceva. 
Nu este okay ceea ce se întâmpla! 34544B0E-8F04-4FD9-948F-B827CBA4674F.jpeg.8a4639b1d7f051eb343c753052b9c4cd.jpeg

Postat
La 31.05.2021 la 21:43, TransMarisa a spus:

Okay, văd ca fetele continua gluma și cu alte colege. Nu este frumos!!! 
Astazi, de dimineața m-am gândit sa fac câteva căutări despre numărul acesta de telefon. Și am găsit asta, pe google, niște anunțuri mai vechi pe alte site-uri ale unei travestite din constanta. Ea in momentul asta activează sub numele Simina, in Constanta. Exista posibilitatea ca sa fie un vechi numar de al ei, pe care acum l-a făcut cu poze fake, pentru a mai “agata” și ea ceva. 
Nu este okay ceea ce se întâmpla! 34544B0E-8F04-4FD9-948F-B827CBA4674F.jpeg.8a4639b1d7f051eb343c753052b9c4cd.jpeg

De când îți permite un tranvai obosit câine să-și dea cu parere despre pozele mele reale menționez poze reale 

Postat
Acum 8 minute, simina08 a spus:

De când îți permite un tranvai obosit câine să-și dea cu parere despre pozele mele reale menționez poze reale 

Un traveu obosit care sia pus peruca în cap de 3 luni se vede peste noapte Transexuala eu cred ca tu nu știi ce înseamnă Transexuala. Și vi și îți dai cu părerea despre anunțul meu citez poze reale și sunt numerele mele de telefon 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...