Hercules4312 Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2021 Postat Iunie 1, 2021 Stiti cumva baruri / cluburi in Bucuresti in care merg in weekend predominant femei intre 35 si 45 de ani? Sau locuri unde se pot agata femei la varsta asta? Intreb si eu pentru un prieten...😁 Multumesc
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2021 Postat Iunie 1, 2021 Poți încerca la Katedrala Precurvirii Neamului. In cluburi/baruri ma îndoiesc ca vei găsi femei de 35/40 de ani, ce vrei sa facă sa iasa cu copilul după ele?
Hercules4312 Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2021 Autor Postat Iunie 1, 2021 Hmm... interesant raspunsul 🤔. Nu crezi ca si in Bucuresti exista femei de peste 35 de ani fara copii... sau divortate cu custodie comuna? Dar poate nu stiu eu si in Bucuresti femeile peste 35 isi iau intotdeauna copiii dupa ele cand ies la o intalnire 👍 1
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2021 Postat Iunie 1, 2021 1 hour ago, Hercules4312 said: Hmm... interesant raspunsul 🤔. Nu crezi ca si in Bucuresti exista femei de peste 35 de ani fara copii... sau divortate cu custodie comuna? Dar poate nu stiu eu si in Bucuresti femeile peste 35 isi iau intotdeauna copiii dupa ele cand ies la o intalnire 👍 Ba da, colcăie cluburile și barurile de ele. Nici nu poți sa intri de coada ce fac. Mai ales alea divorțate ies toate și sparg 10.000€ pa noapte pa cluburi ca vb aia are puradeii tot ke le trebuie akasa și nu mai are ke sa fak ku banii.
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2021 Postat Iunie 1, 2021 Am și eu o intrebare: tu stai in Monaco așa-i?
serjucu50 Reputație: 53 Postat Iunie 1, 2021 Postat Iunie 1, 2021 15 hours ago, Hercules4312 said: Stiti cumva baruri / cluburi in Bucuresti in care merg in weekend predominant femei intre 35 si 45 de ani? Sau locuri unde se pot agata femei la varsta asta? Intreb si eu pentru un prieten...😁 Multumesc Pai de ce vrei sa agati babe ? Ce cluburi/baruri? Care de 45 merge in bar? Si crede ma ca nu ai vrea sa o futi pe aia care merge. Ai fetisuri cu milfuri sau ce?
serjucu50 Reputație: 53 Postat Iunie 1, 2021 Postat Iunie 1, 2021 8 hours ago, Hercules4312 said: Hmm... interesant raspunsul 🤔. Nu crezi ca si in Bucuresti exista femei de peste 35 de ani fara copii... sau divortate cu custodie comuna? Dar poate nu stiu eu si in Bucuresti femeile peste 35 isi iau intotdeauna copiii dupa ele cand ies la o intalnire 👍 Pai de ce ai vrea sa Ai de a face cu o femeie cu copil nu inteleg? Mergi si pupi sperma lu altu? Iti iei o problema in pus pe cap, nu ai ce face ? :)) cauta si tu o fata tinerica, in Floarea varstei, fara copii 1
Hercules4312 Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2021 Autor Postat Iunie 1, 2021 Nu, nu locuiesc in Monaco, dar nici pe departe :). Intrebam pentru ca si eu am 38 de ani... si daca vrei sa agati tipe, nu prea sunt eu sigur, daca fetele de 25-28 de ani se dau la tipi de varsta mea sau macar se lasa agatate de tipi de varsta asta...:)). Chiar daca nu pot zice ca arat rau, am par, n-am burta...😂😂... si nici resursele financiare nu-mi lipsesc sa merg in ce locuri / cluburi vreau 😅😅. Dar nu caut profesioniste... :)... pur si simplu caut cluburi in care pot merge cu un prieten in weekend, cand suntem in Bucuresti... cluburi in care poti agata tipe si la 38 de ani 😁😁. Aveti ceva propuneri serioase...? :))
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2021 Postat Iunie 1, 2021 13 minutes ago, Hercules4312 said: Aveti ceva propuneri serioase...? :)) Da. Schimba țara. Șansele tale sunt minime pt un Weekend. Depind foarte mult cum arați și ce etalezi(ca bogăție). ti-as sugera un club de manele gen Mia ceva nu știu dacă au redeschis, acolo in mod cert tipele de 20 n-au o problema ca ai 38. Totul e sa găsești tipe care sunt acolo fără prieten (rar) și sa nu fie la produs. Nu e imposibil dar îți zic ca ce cauți tu nu cred sa găsești in București. Nici in centrul vechi nu cred ca tipele au problema cu vârsta ta. Dar iarăși cu cât mergi mai mult spre scena de tipe corporatiste cu atata banii tai nu au importantă vs fizicul tău. Tu stii. Oricum baruri de milf nu exista in România cum sunt in afara, știu ce zici dar nu sunt aici.
serjucu50 Reputație: 53 Postat Iunie 2, 2021 Postat Iunie 2, 2021 7 hours ago, Hercules4312 said: Nu, nu locuiesc in Monaco, dar nici pe departe :). Intrebam pentru ca si eu am 38 de ani... si daca vrei sa agati tipe, nu prea sunt eu sigur, daca fetele de 25-28 de ani se dau la tipi de varsta mea sau macar se lasa agatate de tipi de varsta asta...:)). Chiar daca nu pot zice ca arat rau, am par, n-am burta...😂😂... si nici resursele financiare nu-mi lipsesc sa merg in ce locuri / cluburi vreau 😅😅. Dar nu caut profesioniste... :)... pur si simplu caut cluburi in care pot merge cu un prieten in weekend, cand suntem in Bucuresti... cluburi in care poti agata tipe si la 38 de ani 😁😁. Aveti ceva propuneri serioase...? :)) Pai te ai trezit cam tarziu. In Romania nu e ca in America ca gasesti multe optiuni la 35-45. Pai Daca ai 38 nu ar fi problema sa agati 30-35 nu 35-45. Eu am 35 si ma vad cu una de 26, acum cateva luni Eram cu una de 24. sfatul meu e ca Daca vrei ceva serios sa te grabesti, altfel ramai pe dinafara si o sa trebuiasca sa te multumesti cu o grasa cu 2 copii.
lexluthor Reputație: 1206 Postat Iunie 2, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Iunie 2, 2021 Babe la 45? Ai dplm ..Dacă si alea sant babe...😁😁 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum