Sari la conținut

Simona Splaiul Unirii - 0763366872

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

SIMONA, sunt o fata atenta cu tine si foarte discreta.Imi place sexul oral si normal si anal. Iti mai pot oferi si un masaj placut. Nu ma grabesc, ai toata atentia mea, locuiesc intr un apartament dragut 150L

Intr-o seara pe la ora 2 neavand prea multe optiuni am deschis AT de pe telefon in cautarea unei pasarici de noapte.Mi-a sarit in ochi domnisoara care promite sex total si masaj la pretul de 150ron,asta da bargain! Locatia pe splaiul unirii aproape de timpuri noi era si ea convenabila eu venind din centrul vechi.Este un apartament de 3 camere foarte curat si linistit desi mai avea o colega.Am fost intampinat de o bruneta cu ochii verzi, slabuta, cam 1.75 si 53kg. Pot spune ca seamana cu ce este in poze dar sunt totusi false Simona mea fiind mult mai slabanoaga.

A inceput cu un masaj  rapid destul de placut urmat de oral neprotejat si normal in mai multe pozitii.Am finalizat in prez privind-o in oglinda de langa pat cum se unduieste.

Pretul de 150 este pentru o singura finalizare, fara CIM, fara anal ....astea toate se discuta daca plusezi.Ora 200.

Locatie 10

Aspect 8 pentru cei carora le plac fetele slim ar putea fi 9-9.5

Oral  8 este incepatoare

Normal 9

GFE 10 foarte draguta incearca sa iti fie pe plac intotdeauna

• Like 5

Postat

pozele nu le-am mai atasat ca oricum sunt false dar mi-a promis ca isi face unele reale cat de curand

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...